• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

günaydın kızlarrr:29::29:

alix avienin siyah ojesi üzerine golden rose nail art serisi 125 numaralı yeşil simini sürdüm inanılmaz güzel bi renk olduuu:52::52::52:
alix avienin ojelerine bayılıyorum ben sürümü çok kolay ikinci kata gerek duyulmuyor aslında ama ben sürüyorum..
işte karşınızdaaaa bugünkü kuzularımmmmmmmmmmm:52::52::52:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    140,8 KB · Görüntüleme: 107
ayy kızlar yeşil ojelerim övgü aldı bileee :)))) firmamızın şantiyesinde taşeronumuz olarak çalışan bi firmadan 50 yaş civarında çok efendi bi bey ojelerimin çok güzel oldugundan bizim iş çevresinde bayanlar hep kırmızı sürüyolar böyle degişik renk görünce dikkatimi çekiyor gerçekten çok güzel olmuş dedii.:46::46::46::46::46::46:

gerçekten çok güzel ama merak eetiğim bu tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz..kırılmıyomu sağa sola takılmıyomu çok merak ettim..yemek falan nasıl yapıyosunuz:))

gerçekten çok güzel ama merak eetiğim bu tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz..kırılmıyomu sağa sola takılmıyomu çok merak ettim..yemek falan nasıl yapıyosunuz:))

teşekkür ederim.gayet rahat her türlü işimi yapabiliyorum hatta halı bile yıkayabiliyorum.ki evliyim zaten süürekli yemekte yapıyorum bütün işlerde bende ama herhangi bi sorun yaşamıyorum.
özellikle yemegi sordugunuza göre sanırım uzun tınaklı birinin temizlik açısından yemek yapmamsı gerektigini düşünüyorsunuz.size rahatlıkla şunu söyleyebilirimki uzun tırnaklı ve tırnaklarına gereken özeni ve temizligi gösteren birisinin tırnak araları kısa tırnaklı birisinden çok çok daha temizdir. ellerde mikropların en iyi şekişde barındıgı yer tırnak aralarıdır fakat bunun uzun yada kısa tırnakla bi alakası yoktur kısa tırnaklı kişilerdede tırnak arası dedigimiz yere mikroplar aynı uzun tırnaklı birisinde yerleştigi gibi yerleşebilir.ve herkezin inandıgı gibi ellerinizi yıkayınca bu mikroplar gitmez.yani kısa tırnaktada uzun tırnaktada bu durum aynıdır.ama kısa tırnaklı insanlar ellerini yıkayınca bütün mikropların gittigini düşünürlen ama böyle bir durum yoktur çünkü kısa veya uzun tırnak arasına degen su miktarı aynıdır her el yıkadıgımızda.ve bu yüzdende tırnaklarını fırçalamaz çogu.ama tırnaklarına bakımını ve temizligini iyi yaparak uzatan herkez günde iki kere tırnaklarını fırçalar mutlaka.

ayyyy kendimi profösör gibi hisettim :))) kusura bakmayın uzun tırnakla nasıl yemek yapıyosun pistir onlar diyen o kadar çok kişi varki etrafımda açıklama gereg, duydum :))

Son düzenleme:
Evet bugün ne sürsemki acaba bölümünde tekrar sizinleyimm :))
ne sürsem,ne sürsem,ne sürsem,ne sürsem ne sürsemki acaba yaaa gibi her akşam hatta gecenin bi yarısı kendi kendime oje dolabımın önünde konuşuyormuyum.bence konuşuyorum,her tırnagıma farklı renklerde oje sürüp kararsız kalıyormuyum,bence kalıyorum.
işte her akşam yaşadıgım bu kararsızlıklar silsilesinden sonra bu manikürü yapmaya karar verdimm. yanında sizlere krem şanti sunamadıgım için çok çok üzgünümm :)))
zemin cecile 28 ,,yapraklar golden rose 222 ,, benekler golden rose nail art 106

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    145,2 KB · Görüntüleme: 94
bu arada farketmedim sanmayın kii bu günlerde oje topiginin boşlugunu.heyyy ojeci güzeller nerdesiniz acepppp

kuzuuuuu geldim ben ayyy yimek istiyorum onlarııııııııı

selam kızlarrrrrr bugün düzenlemesi tamamen eşime ait olan manikürümü tanıtıcam.malum yaz artık geldi heryer rengarenk derken eşimde bundan esinlenerek böyle birşey yapmamı istedi bende kırmadım tabiki :))
yüzük parmagıma pastelin 75 numaralı ojesini sürdüm.diger tırnaklarımada alix avienin 217 numaralı yeşil ojesini .iki markanın ojeleride çok güzel fırçaları olsun kıvamları olsun ben bu iki markanın ürünlerini kullanmaktan çok memnunum gerçekten.:61::61::61:
yüzük parmagıma arkadaşımın almış oldugu çiçek stickerından yapıştırdım.biraz hareketlendirmek içinde french yaptım..
bayıldım tırnaklarımaaa ve işte karşınızda bugünkü kuzularımmmmm:52::52::52::52:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    135,7 KB · Görüntüleme: 146
selam kızlarrrrrr bugün düzenlemesi tamamen eşime ait olan manikürümü tanıtıcam.malum yaz artık geldi heryer rengarenk derken eşimde bundan esinlenerek böyle birşey yapmamı istedi bende kırmadım tabiki :))
yüzük parmagıma pastelin 75 numaralı ojesini sürdüm.diger tırnaklarımada alix avienin 217 numaralı yeşil ojesini .iki markanın ojeleride çok güzel fırçaları olsun kıvamları olsun ben bu iki markanın ürünlerini kullanmaktan çok memnunum gerçekten.:61::61::61:
yüzük parmagıma arkadaşımın almış oldugu çiçek stickerından yapıştırdım.biraz hareketlendirmek içinde french yaptım..
bayıldım tırnaklarımaaa ve işte karşınızda bugünkü kuzularımmmmm:52::52::52::52:

off çok gsl olmuş yaa :69: Allah herkese böle eş wersin

off çok gsl olmuş yaa :69: Allah herkese böle eş wersin

çok sagol canımmmm:29::29: aminn işallahhh tabi oje alırken yada sipariş verirken kafamı şişiriyo orası ayrı tonla para veriosun die :))) ama ben akıllandım hiçç sölemiorum kendisine şunu aldım bunu aldım dieee:1::1::1:

çok sagol canım :29::29: aynen öyle yaaaa tam bir stres topu hatta ben açtım artık kendimi geçtim otobüste falan hatunların ilk baktıgım yeri tırnakları oluyor :1::1::1::1::1:
sendende paylaşımlar bekliorum o zamannn:64::64::64:
bütün bakımlı tırnaklara bendende kocaman bi maşallahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eskiden ellerimi saklayan ben şimdi ojelerimi sürüp sürüp göz önünde tutuyorum nasıl da keyifleniyorum anlatamam. ego tatmini durumu söz konusu. ama tabi bu durumu öyle küstahça yapmıyorum. öyle karşı tarafı rahatsız edici yapmıyorum gayet normal bir biçimde bakın tırnaklarım burada dercesine takılıyorum :1:

ve evet nedense bende de aynı durum var. karşımdaki insanda ilk baktığım yer tırnaklar oluyor. neden böyle olmaya başladı ya? bakıyorum kısaysa gidip çözüm yolu öneresim geliyor aman feyza saçmalama tanımıyosun etmiyosun kadın deli dicek diyorum. uzun tırnak görüyorum bakıyorum ojeleri soyulmuş tırnakları kısalı uzunlu falan uyarasım geliyor niye bakmıyosun şu tırnaklarına diye :D iyice şizofrenik bir durum göstermeye başladı bu durum bende :27:

benim konad takımım falan yok kız öyle rengarenk ojelerimden hergün farklı bi renk alıp sürüyorum. arada amonra'nın topiğinde öğrendiğim ebru çalışmasını yapıyorum o kadar. topik açacak kadar yeterli hissetmiyorum şuan kendimi :17:

bu arada evet hepimizeee maşallaahh... =))

Son düzenleme:
eskiden ellerimi saklayan ben şimdi ojelerimi sürüp sürüp göz önünde tutuyorum nasıl da keyifleniyorum anlatamam. ego tatmini durumu söz konusu. ama tabi bu durumu öyle küstahça yapmıyorum. öyle karşı tarafı rahatsız edici yapmıyorum gayet normal bir biçimde bakın tırnaklarım burada dercesine takılıyorum :1:

ve evet nedense bende de aynı durum var. karşımdaki insanda ilk baktığım yer tırnaklar oluyor. neden böyle olmaya başladı ya? bakıyorum kısaysa gidip çözüm yolu öneresim geliyor aman feyza saçmalama tanımıyosun etmiyosun kadın deli dicek diyorum. uzun tırnak görüyorum bakıyorum ojeleri soyulmuş tırnakları kısalı uzunlu falan uyarasım geliyor niye bakmıyosun şu tırnaklarına diye :D iyice şizofrenik bir durum göstermeye başladı bu durum bende :27:

benim konad takımım falan yok kız öyle rengarenk ojelerimden hergün farklı bi renk alıp sürüyorum. arada amonra'nın topiğinde öğrendiğim ebru çalışmasını yapıyorum o kadar. topik açacak kadar yeterli hissetmiyorum şuan kendimi :17:

bu arada evet hepimizeee maşallaahh... =))

bende eskiden oje sürerdim ama belli renkler işte rakı beyazı kırmızı falan ama şimdi ohooo :)) yine dayanamadım 12 disk sipariş ettim umarım çabucak gelirrr:46::46::46:
cnm topik açma sende buralara koy fotoları beklerim yanii:61::61::61::61:

çok sagol canımmmm:29::29: aminn işallahhh tabi oje alırken yada sipariş verirken kafamı şişiriyo orası ayrı tonla para veriosun die :))) ama ben akıllandım hiçç sölemiorum kendisine şunu aldım bunu aldım dieee:1::1::1:

haha en iyisini yapıyosun sende kolayını bulmuşun işte ne güsel yaa :62:

Kızlar flormar mıracle serisinden u33 sarı ışığın altında yeşil oldu inanamadım..Muhteşem bir renk ama sürümü çok zor

Gelelim bugünün ojesineeee.dün dolaşırken goldenlayd'nin ojelerini satan bi kozmetikçi gördüm ve daldım içeri toplamda 7 adet oje almışım tek tek tanıtıcam hepsini bi ara.ama içlerinden en çok hoşuma giden rengi sürdüm ve tanıtmak istedim.414 numaralı griye kaçan bir beyaz bu rengi şahane ama malesef bu markanın ojelerinin sürümü biraz zor birazda zor kuruyor gibi geldi bana.Ama büyük bir azimle sürmeyi başarabildim.
Ve işte karşınızda goldenlady 414

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 247
selam kızlar cumartesi günü eminönündeydim :)) ojeleri görünce kendimden geçmişim tam 22 adet almışım dahada alırdım ama hep aynı renkler vardı malesef:( ama adamın numarasını aldım ara ara arıyıp sorucam yeni renk geldimi diyee:)) bugünde aldıklarım arasından gabrini pacific serisinin toprak rengini sürdüm ama melesef numarasına bakmadım :(( yüzük parmagımada golden rose 95 numaralı ojesiyle benekler kondurdum.Bu iki rengin uyumu gerçekten şahane olduuu.işte karşınızdaaa :69::69::69:

Back