Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bencede bakımlı bir bayan ojesiz çıkmamalı tırnaklar uzunsa oje şart bence
gerçekten çok güzel ama merak eetiğim bu tırnaklarla nasıl iş yapıyorsunuz..kırılmıyomu sağa sola takılmıyomu çok merak ettim..yemek falan nasıl yapıyosunuz:))
kuzuuuuu geldim ben ayyy yimek istiyorum onlarııııııııı
selam kızlarrrrrr bugün düzenlemesi tamamen eşime ait olan manikürümü tanıtıcam.malum yaz artık geldi heryer rengarenk derken eşimde bundan esinlenerek böyle birşey yapmamı istedi bende kırmadım tabiki :))
yüzük parmagıma pastelin 75 numaralı ojesini sürdüm.diger tırnaklarımada alix avienin 217 numaralı yeşil ojesini .iki markanın ojeleride çok güzel fırçaları olsun kıvamları olsun ben bu iki markanın ürünlerini kullanmaktan çok memnunum gerçekten.
yüzük parmagıma arkadaşımın almış oldugu çiçek stickerından yapıştırdım.biraz hareketlendirmek içinde french yaptım..
bayıldım tırnaklarımaaa ve işte karşınızda bugünkü kuzularımmmmm
off çok gsl olmuş yaa Allah herkese böle eş wersin
çok sagol canım aynen öyle yaaaa tam bir stres topu hatta ben açtım artık kendimi geçtim otobüste falan hatunların ilk baktıgım yeri tırnakları oluyor
sendende paylaşımlar bekliorum o zamannn
bütün bakımlı tırnaklara bendende kocaman bi maşallahhhhhhhhhhh
eskiden ellerimi saklayan ben şimdi ojelerimi sürüp sürüp göz önünde tutuyorum nasıl da keyifleniyorum anlatamam. ego tatmini durumu söz konusu. ama tabi bu durumu öyle küstahça yapmıyorum. öyle karşı tarafı rahatsız edici yapmıyorum gayet normal bir biçimde bakın tırnaklarım burada dercesine takılıyorum
ve evet nedense bende de aynı durum var. karşımdaki insanda ilk baktığım yer tırnaklar oluyor. neden böyle olmaya başladı ya? bakıyorum kısaysa gidip çözüm yolu öneresim geliyor aman feyza saçmalama tanımıyosun etmiyosun kadın deli dicek diyorum. uzun tırnak görüyorum bakıyorum ojeleri soyulmuş tırnakları kısalı uzunlu falan uyarasım geliyor niye bakmıyosun şu tırnaklarına diye iyice şizofrenik bir durum göstermeye başladı bu durum bende
benim konad takımım falan yok kız öyle rengarenk ojelerimden hergün farklı bi renk alıp sürüyorum. arada amonra'nın topiğinde öğrendiğim ebru çalışmasını yapıyorum o kadar. topik açacak kadar yeterli hissetmiyorum şuan kendimi
bu arada evet hepimizeee maşallaahh... =))
çok sagol canımmmm aminn işallahhh tabi oje alırken yada sipariş verirken kafamı şişiriyo orası ayrı tonla para veriosun die :))) ama ben akıllandım hiçç sölemiorum kendisine şunu aldım bunu aldım dieee
haha en iyisini yapıyosun sende kolayını bulmuşun işte ne güsel yaa
Kızlar flormar mıracle serisinden u33 sarı ışığın altında yeşil oldu inanamadım..Muhteşem bir renk ama sürümü çok zor