• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Uykudan uyanır uyanmaz daha ayılamadan çalan kapının ve gelen paketin şahaneligiyle bir anda kendine gelmiş ojeperest bildiriyor hanımlar :))
Bugünlerde Pastelin çıkarmış olduğu meyve kokulu ojelerini heryerde duymuşsunuzdur eminim.Henüz satışa çıkmadı bu cici şeyler fakat en yakın zamanda çıkıcakkmış.Fiyat olarak 2,45 TL :))
Pastel bu güzel ojelerini nasıl tanıtmış bi bakalım hemen

Pastel kozmetik alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Pastel’in ürettiği “Pastel Kokulu Oje” bu yaza heyecan katacak. Pastel Kokulu Oje serisinde; portakal, mint, ananas, greyfurt, hindistancevizi, çikolatalı kahve ve tarçın renkleri; aynı zamanda nefis kokularıyla sizi cezp edecek. Pastel Kokulu Oje iki kat sürülüyor. Kuruduktan sonra kokuları sizi sarıyor. :)

Pastel Kokulu Oje çok yakında Pastel stantlarında! Yepyeni Pastel Kokulu Oje serisi için oje rafınızda yer açmaya şimdiden başlayın!

Evet gelelim ben nasıl buldum bu ojeyi.
Öncelikle şişe boyu çok minik miniminicik hatta :) Fiyat olarak bana uygun geldi Açıkçası ben daha pahalı bekliyordum :)
Bana denemem için göndermiş oldukları oje coconut(hindistan cevizi) kokuluydu.Şişeyi açar açmaz hem ojenin kendi hemde çok hafif coconut kokusu geliyor direk :)
Ojenin yapısı biraz yogun ve bu yüzdende oldukça zor sürülüyor Tırnaklarımda 3 kat var ve sürerken baya zorladı beni :)
Rengide çok zarif ve tırnakta şahane duruyor.
Kuruma hızı oldukça başarılı.
Şu anda bu yazıyı yazarken koku öyle yogun geliyorki anlatamam çıkar çıkmaz alın ve deneyin derim.
Karşılaştırma yapacak olursam eger Avonun kokulu ojesini almış ve denemiş birisi olarak Pastel bir numarasın diyorum.
Bu güzel serii satışa çıkar çıkmaz bütün renkleri almayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bende aldım kokulu ojelerden cok hos hem renk, hem koku genelde bu renk markası ne olursa olsun her oje de insanı zorluyor sürümü kolay olmuyor bende 3-4 kat sürdüm e bu kadar kalın sürünce kuruması da zor, dikkat etmek gerekiyor. İyi ki su oje kurutucular var bari biraz isi kolaylastırıyorlar.. :27:

Bende aldım kokulu ojelerden cok hos hem renk, hem koku genelde bu renk markası ne olursa olsun her oje de insanı zorluyor sürümü kolay olmuyor bende 3-4 kat sürdüm e bu kadar kalın sürünce kuruması da zor, dikkat etmek gerekiyor. İyi ki su oje kurutucular var bari biraz isi kolaylastırıyorlar.. :27:

aynen öyle :))) kurtarıcılar resmen

aynen öyle :))) kurtarıcılar resmen

:)))

Yelizcem, masallah tırnakların cok güzel, bende törpü sorunu var.. :50:
Normalde tırnak seklim kare ve direkt tırnak seklime uygun kestigim zaman küt uzuyorlar hatta ortaokulda falan sen bide tırnak mı törpülüyorsun derlerdi kesmeye üsenirdim halbuki.. :53:
Ama tabiki dümdüz bir kesim olmuyor uzadıkca da yanları ice dogru dönüyor. Törpülemeye kalkınca da rezil ediyorum, yuvarlıyorum yanları..
E hal böyle olunca ne kadar düzgün oje sürersen sür olmuyor, begenmiyorum..
Nasıl kıvırıcam bu isi hic bilmiyorum..
Özeniyorum böyle muntazam oje sürülmüs, törpülenmis eller görünce..
:17::ssz:

Selamm ojesever kızlarrr :)) Bugün tanıtıcağım oje holo bir oje kendilerini Eminönü Şark han 3. katta bulunan bir dükkandan aldım.Malesef dükkanın ismini hatırlamıyorum :(( Dolaşırken tesadüf üzeri karton kutuların içinde birsürü oje girince daldım içeri çok tatlı bir satıcısı varr ve sagolsun 3 ojeyi 2 tl den verdi bana :)) 6 adet oje aldım tek tek tanıtıcam inşallah :))
Bu claudio 11 numaralı oje açık mavi bir holo oje tek katta opak degil tırnağımda 3 kat var.Fotograflar çok net degil çünkü kapalı ortamda çekildi bu yüzdende holo etkisini çok fazla gösteremedim.ama oldukça iyi bir holo oje.Daha fazla uzatmadan fotograflarla başbaşa bırakıyorum sizlerii :))

Bu şark han eminönünün neresinde tam olarak acaba?? :1::34:

işte karşınızda FLORMAR MİRACLE U 33 .
Flormarın yeni çıkardıgı bir renk u33.rengin tam tanımına gelirsek açıklaması biraz zorrr beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrr her ışıkta her açıdan farklı farklı renkler sunuyo insanaaaaaa mutlaka denemelisiniz mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52:

bu cok güzelmiş ya...

cevahire giderken eşimin işyerine çapaya ugradım ve orda yol üstünde gördügüm bi kozmetikçide Pacific Gabrini Provitamin serisini gördüm ve almadan duramadım tabiki:61::61::61:
numaralarına bakmayı herzamanki gibi unutmuşum ama yüzük parmagımdaki pembeyi you know çarşamba günü tanıtmıştı hoşuma gitmişti iyikide almışım diyor ve renklerle başnaşa bırakıyorum sizi :68::68::68::68:

öyle tırnaklarım olsa ben de ojesiz cıkmam ama tırnaklarım uzamıyo bile malesef :(

arkadaslar ben bi fotografta gümüş grisi oje gördüm sanki tırnaklar demirmiş gibi görünüyodu ayak tırnaklarına sürülmüstü..herhangi bi markanın böyle bi ojesi var mı biliyomsuunuz??

arkadaslar ben bi fotografta gümüş grisi oje gördüm sanki tırnaklar demirmiş gibi görünüyodu ayak tırnaklarına sürülmüstü..herhangi bi markanın böyle bi ojesi var mı biliyomsuunuz??

China glaze recycle ya da

Zoya matte velvet- loredana olabilir belki

:)))

Yelizcem, masallah tırnakların cok güzel, bende törpü sorunu var.. :50:
Normalde tırnak seklim kare ve direkt tırnak seklime uygun kestigim zaman küt uzuyorlar hatta ortaokulda falan sen bide tırnak mı törpülüyorsun derlerdi kesmeye üsenirdim halbuki.. :53:
Ama tabiki dümdüz bir kesim olmuyor uzadıkca da yanları ice dogru dönüyor. Törpülemeye kalkınca da rezil ediyorum, yuvarlıyorum yanları..
E hal böyle olunca ne kadar düzgün oje sürersen sür olmuyor, begenmiyorum..
Nasıl kıvırıcam bu isi hic bilmiyorum..
Özeniyorum böyle muntazam oje sürülmüs, törpülenmis eller görünce..
:17::ssz:

Bu şark han eminönünün neresinde tam olarak acaba?? :1::34:
canım açıkçası bu tarz tırnaklarla başaçıkmanın yolu yok malesef :(( ben hiç görmemiştim hatta bi arkadaşta burdan senin gibi derdini anlatmıştı ama daha önce görmedigim için bişi diyememiştim taki kızla buluşana kadar tırnakları kenarlardan içe dogru resmen kıvrılmıştı.bununla başa çıkmanın tek yolu aşırı uzamalarına izin vermemek baktın kıvrılmaya başlıyolar hemen törpüleyerek kısalt yapabilecegin başka bişi yok :((
şark hanı tarif edemiiyorum malesef çünkü benide eşim götürüyo tek bildigim mercan yokuşu denen bi yer var o yolun üstünde bi yerde
bu cok güzelmiş ya...
aşktır o benim için :))
öyle tırnaklarım olsa ben de ojesiz cıkmam ama tırnaklarım uzamıyo bile malesef :(
malesef nazar degdi tırnaklarıma :(( kökten kırılınca bende kestim hepsini gerçi iyide oldu azcık bakım yapmam gerekiyodu :( umarım eskisi gibi olurlar

China glaze recycle ya da

Zoya matte velvet- loredana olabilir belki

bu markaların ojeleri kesinlikle şahane ve folyo gibi duruyorlar. ama sanırım senin gördügün şey tırnak folyosu.türkiyedede var ama ben düz olanını hiç görmedim henüz hep şekilli :(

canım açıkçası bu tarz tırnaklarla başaçıkmanın yolu yok malesef :(( ben hiç görmemiştim hatta bi arkadaşta burdan senin gibi derdini anlatmıştı ama daha önce görmedigim için bişi diyememiştim taki kızla buluşana kadar tırnakları kenarlardan içe dogru resmen kıvrılmıştı.bununla başa çıkmanın tek yolu aşırı uzamalarına izin vermemek baktın kıvrılmaya başlıyolar hemen törpüleyerek kısalt yapabilecegin başka bişi yok :((
şark hanı tarif edemiiyorum malesef çünkü benide eşim götürüyo tek bildigim mercan yokuşu denen bi yer var o yolun üstünde bi yerde

Evet benim tırnaklarım kalkık biraz, ama söyle söyleyim baya uzatıyorum Allaha sükür kırılma sorunum pek olmuyor gecen internetten küt törpüleme ile ilgili bir kac video izledim ve aldım elime törpüyü becerdim sanki, acemi biri icin iyi bir denemeydi..:32:

Evet benim tırnaklarım kalkık biraz, ama söyle söyleyim baya uzatıyorum Allaha sükür kırılma sorunum pek olmuyor gecen internetten küt törpüleme ile ilgili bir kac video izledim ve aldım elime törpüyü becerdim sanki, acemi biri icin iyi bir denemeydi..:32:

düzeltebilmene sevindim canım törpüleme teknigi çok önemli mesela bi öneri törpüyü tırnagına sag sol yaparak degdirme hep tek tarafa dogru törpüle bu şekilde tırnagın ucundaki yapıya zarar vermedigin için hem daha hızlı uzar hemde daha saglıklı ;)

düzeltebilmene sevindim canım törpüleme teknigi çok önemli mesela bi öneri törpüyü tırnagına sag sol yaparak degdirme hep tek tarafa dogru törpüle bu şekilde tırnagın ucundaki yapıya zarar vermedigin için hem daha hızlı uzar hemde daha saglıklı ;)

Bunu ögrendigim cok iyi oldu, cünkü ben sag sol seklinde törpülüyordum bundan sonra tek yön seklinde törpüleyecegim bu önemli ayrıntıyı paylastıgın icin tesekkürler.. :71:

ya bunlar harikaaaaaa:31:

Eklentiler

• $oje1.jpg
    $oje1.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 234
  • $yepyeni-muhtesem-oje-desenleri-oje-desenleri-9.jpg
    $yepyeni-muhtesem-oje-desenleri-oje-desenleri-9.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $leopar-desenli-oje-renkleri[1].jpg
    $leopar-desenli-oje-renkleri[1].jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $Farkli_oje_surme_teknikleri-10.jpg
    $Farkli_oje_surme_teknikleri-10.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $Farkli_oje_surme_teknikleri-5.jpg
    $Farkli_oje_surme_teknikleri-5.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 103
harikaaaaa :52: ya

Eklentiler

• $153.jpg
    $153.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $4290359252_fc9226b4b4_o[1].jpg
    $4290359252_fc9226b4b4_o[1].jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 99
tırnaklarım bir an önce uzasalar da yapsam sunları, tek tek deneseemm :)
hepsi birbirinden güzel bence :)

yelizcem bişey sorucam yaptığın bu desenler harika gerçekten ama 2 eline de aynı şekilde yapabiliyo musun?
ben sağ elimi kullanıyorum ,çizdiğim desenler iyi oluyor ,ama sol elimle aynı şekilde yapamıyorum,bu yüzden sadecevaktim olursa zevk için uğraşıp siliyorum tekrar :)

yelizcem bişey sorucam yaptığın bu desenler harika gerçekten ama 2 eline de aynı şekilde yapabiliyo musun?
ben sağ elimi kullanıyorum ,çizdiğim desenler iyi oluyor ,ama sol elimle aynı şekilde yapamıyorum,bu yüzden sadecevaktim olursa zevk için uğraşıp siliyorum tekrar :)

bu soru en sık karşılaştıgım sorulardan birisi sanırım :)
açıkçası bi kaç kere denedim tabiki sol elime çizdigim kadar iyi olmadı ama kötüde diyemem orta halli bişi oldu kısaca :)
ama genel tercihim çizmemekten yana çünkü dedigin gibi oldukça fazla zaman harcıyor bende çizmek yerine zemine sürdügüm renkten sürüyorum. :)

Selamlarrrr..
Bugünlerde adını sıklıkla duymuş olduğunuz easy nail art stamp alışverişimden bahsetmiştim ve ta tammm çok kısa bir sürede elime ulaştı..
Akşam eve gider gitmez denedim tabiki :) Yorgunluktanmıdır bilmem oldukça ugraştırdı beni açıkçası.
İlk olarak söylemek istedigim şey sitesindeki boyuta sakın aldanmayın zira minik miniminnacık bişi :)
Kullanımına gelirsek benim aldığım A27 kodlu damga yani bütün bir deseni var ben ilk defa böyle bütün bir desen deniyorum ve inanılmaz zorlandım açıkçası.Kenarlardan en ufak bir soyulma bütün deseni etkiliyor ve soyulmasını saglıyor..Tabiki benim bu beceriksizliğim kendi ojesini almamamdanda kaynaklanmış olabilir :))
Beni bu üründe cezbeden şeyler pratik kullanımı ve bi kaç rengi birlikte kolayca kullanabilecek olmamdı.
Bu konuda çok çok başarılılar videolarında izlemişsinizdir belki kürdan yardımıyla istemediginiz desenleri topluyabiliyorsunuz vede sıyıraç olmadan deseninizi ojeyle doldurabiliyorsunuz :)
Ben bu bütün deseni damgalamakta oldukça zorlandığım için sizlere tavsiyem kesinlikle bütün tırnaga damgalanan desenleri almayın tek tek olan desenleri tercih edin :))

Eklentiler

• $SDC17516.JPG
    $SDC17516.JPG
    87,2 KB · Görüntüleme: 123
  • $SDC17508.JPG
    $SDC17508.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $SDC17509.JPG
    $SDC17509.JPG
    85,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $SDC17514.JPG
    $SDC17514.JPG
    73,9 KB · Görüntüleme: 131
Selamlar...
Bugünkü manikürümü severek takip ettigim simply rins blogunda görmüştüm uzun bi zaman önce fakat uygulamayı anca yapabildim :)
İlk olarak tırnaklarıma Gabrini Elegant 323 numaralı ojesini 2 kat uyguladım.Bu ojeyi alalı baya oldu fakat hiç denememiştim hatta enteresan şekilde hiç bu renkte oje sürmedigimide farkettim :))
Kısaca belirtelim Ojemizin kuruma hızı güzel fırçası idare eder renge bayıldım :)
Ojelerim kuruduktan sonra yüzük parmagımın tırnagına şirinmi şirin bi uyku kuzucuğu çizdim :) diger tırnaklarıma rakamlar çizdim ve son olarak Rimmel Disco Ball cilamı sürerek manikürümü tamamladım.
Kocişimde çok sevmiş olacakki gece yatarken tırnaklarımı gözünün önünden geçirmemi istedi :)) Uyuyamamışta arkadaş koyunda sayamazmış çok yorgunmuş:))Hazır yapılmışı var moduna girdi :D
Neyse uzatmıyor ve fotograflara geçiyorum :)
Rengarenk kalınnn

Eklentiler

• $SDC17747.JPG
    $SDC17747.JPG
    109,2 KB · Görüntüleme: 119
  • $SDC17749.JPG
    $SDC17749.JPG
    106,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $SDC17741.JPG
    $SDC17741.JPG
    109,6 KB · Görüntüleme: 121
  • $SDC17744.JPG
    $SDC17744.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 124
Avonun ojelerine bloglarda çok sık rastlamaya başlayınca artık bitanede olsa edinmem gerektigine karar vererek Sevgili Avon temsilcisi görümcemin yanında aldım solugu :)
Katalogu incelerken görür görmez vuruldugum bu güzelligin siparişini verdim.
Dün elime ulaştı kendileri bugünde deneme fırsatı buldum.
Tek kelimeyle şahane fırçası rengi şişesi kuruma hızı herşeyi büyüledi beni :)
Bu güzelligin fiyatını hatırlamıyorum malesef ama sanırım 5 TL civarı bişeydi :)
İşte karşınızda Avol Golden Vision :)

Eklentiler

• $SDC17769.jpg
    $SDC17769.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $SDC17771.jpg
    $SDC17771.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 113
  • $SDC17774.jpg
    $SDC17774.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 114
Back