ojesiz çıkmam abi :)

Yılbaşı manikürü süper olmuş Benim de aklıma getirdin, konadlarla çalışmalara başliyım yılbaşılık

:)) Evet arkadaşlar düşündüm taşındım ve bende bir çekiliş yapmaya karar verdim sonunda tamda zamanıydı sanırım :))
Hediyelerime gelince aslında çok aceleye gelen bir çekiliş oldu bu o yüzden bazı hediyelerimi fotograflayamayacağım ama isimlerini yazayım.
Çekilişte birinci gelen kişiye
1) goldenlady den 5 adet oje
2)Pastelin 123 ve 74 numaralı ojeleri
3)Watsonstan bir adet Sweet Snuggles marka el kremi
4) ve son olarak üzerine Şirinlerli manikür yapılmış olan takma tırnak seti (bir kutuda 24 adet degişik boyutlarda tırnak vardır) hediyem olacak.
şirinlerli manikürüme bakmak için tıklayınız

Son katılım tarihi 31.12.2011 'dir.

Çekilişime katılmak için yapmanız gerekenleri aşağıda belirttim herkeze bol şanslar diliyorumm :))

1-Blogumun takipçisi olmanız gerekiyor.
2-Facebook sayfamı begenirseniz ekstra olacaktır. tık tık
3-Eger var ise çekilişimden blogunuzda bahsedin (ekstra)
4-Facebook ve twitter hesabınız var ise çekilişimi duyurmanız.(ekstra)
5- ve son olarak bu postun altına mail adresinizi ve çekilişimi duyurdugunuz profil adreslerini yorum olarak bırakmanız

NOT: ADSIZ KATILIMLAR ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKTİR.
HEDİYE FOTOGRAFLARI DAHA SONRA EKLENECEKTİR.

HEPİNİZE BOL ŞANSLARRRRRRR :))

ARKADAŞLAR BLOG ADRESİM BÜTÜN FOTOGRAFLARIN ÜZERİNDE MEVCUTTUR.ÖZEL MSJ İLE BANA ULAŞABİLİRSİNİZZZ

Geçenlerde bi arkadaşım benden bi manükür yapmamı istedi krem rengi bi ojenin üzerine sadece tırnak kenarlarına ince bir çizgi halinde sim çekmişlerdi bende oturdum başına dün akşam yaptım ama benim tırnak yapımdan solayı hiç ama hiç hoşuma gitmedi :)) bende önümde simler varken silmeyede kıyamadım ve başladım renk renk simlerle yuvarlaklar çizmeye ee malum ruhumda var benim çingenelik :)))
İşte ortaya çıkan manikürde buu :)))

Eklentiler

• $SDC15854.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC15850.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC15851.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC15852.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 67
Selamm ojesever kızlarrr :)) Bugün tanıtıcağım oje holo bir oje kendilerini Eminönü Şark han 3. katta bulunan bir dükkandan aldım.Malesef dükkanın ismini hatırlamıyorum ( Dolaşırken tesadüf üzeri karton kutuların içinde birsürü oje girince daldım içeri çok tatlı bir satıcısı varr ve sagolsun 3 ojeyi 2 tl den verdi bana :)) 6 adet oje aldım tek tek tanıtıcam inşallah :))
Bu claudio 11 numaralı oje açık mavi bir holo oje tek katta opak degil tırnağımda 3 kat var.Fotograflar çok net degil çünkü kapalı ortamda çekildi bu yüzdende holo etkisini çok fazla gösteremedim.ama oldukça iyi bir holo oje.Daha fazla uzatmadan fotograflarla başbaşa bırakıyorum sizlerii :))

Eklentiler

• $SDC15867.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $SDC15868.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $SDC15869.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $SDC15864.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $SDC15866.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 69

Çok güzelmiiş bayıldım
Hiç duymamıştım bu markayı rengi harika

Merhabalar kısacık bir aradan sonra yeni bir postla karşınızdayım. :))Geçenlerde sevgili arkadaşım Ayşe Vanilya Club kutusuna kavuştu içinden neler çıkmış neler ben pişman oldum üye olmadığıma Neyse saglık olsun.
Kutusundan ALESSANDRO NAIL SPA NAIL GROWTH GEL de çıkmış.Kendisi kapalı olduğundan ve tırnak uzatmadıgından bana hediye etti :) Çok çok öpücüklere boguyorum onu .
Ürünü henüz 2 kere kullandımm etkileri tabiki belli olmadı yanlız o muhteşem kivi kokusu bile yetiyor dogrusu artı tırnaga sürürdükten sonra kısacık bir zaman içinde emildi ve elimi 2 kere falan yıkamama ragmen kokusu kalıcılıgını korudu .Genel olarak ürün için iyi diyebiliriz fakat gerçekten tırnakları hızlıca ve uzatıyormu zaman içinde belli olucakk :))
NOT:Fotograf makinamın hafıza kartı kaybolduğu için fotograflıyamadım.Alıntı foto koyuyorum :)

takma tırnak çalışmalarım devam ediyor işte buda karaladıklarım kırmızı donun kenarına gerçek tül yapıştırıcam öylesine komik bişi işte :))

Eklentiler

• $SDC15872.JPG
    188 KB · Görüntüleme: 67
  • $0000340_300.jpeg
    29,3 KB · Görüntüleme: 60

Nerelerdeydin sen topiğine giriyorum giriyorum yoksun
İlk defa duydum bu ürünü sonucu paylaş mutlaka merak ettim
Tırnak desenlerin her zamanki gibi harika olmuşş çok iyi düşünmüşsün değerlendirmelisin bu yeteneğini :)
Bu arada yılbaşı için birkaç günlüğüne İzmir'e gidiyorum çok mutluyum
Aileme sürpriz olacak söylemedim :))

Dün bloglarda dolaşırken gördügüm kardan adamlı bir manikürü eve gidince hemen denedim yapması inanılmaz eglenceli ve kolay.Baş parmagımada yılbaşı agacı çizdim biraz yamuk olmuş ama napalım :)) soguk havayada pek bi uyumlu oldularr.Ben bayıldım umarım sizde seversiniz :))
İşte karşınızda bu soguk günde içinizi ısıtıcak kardan adamlarrr.:))

Eklentiler

• $image[2].jpeg
    146,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $dd.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $ff.jpeg
    152,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $image.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 75

hoşgeldin şekerimm :)) sorma şu takma tırnakları halletmeye çalışıyorum onun dışında eşimin akrabası için bi davetiye tasarladım onu halletmeye çalışıyorum falan oldukça yogun yanii :)) degerlendiricem yaa umarım iyi yerlere gelirimmm
izmirmiiiii bende gidicektim ama gidemedim bol bol kokla benim yerimede o havayıııı

Belki bir çogunuz izlememiştir bu çizgi filmi ama ben müptelalarındanımmm :)) Johnny'ni çok yakışıklı ve cook görünen ama aslında inanılmaz sakar olan ve annesiyle yaşayan bi kahraman.Şıpsevdiligiylede ünlüü :)
Eve geç gitmeme ve tüm yorgunluguma ragmen bu kahramanı çizmek istedim :) Gözlerim yarı kapalıyken çizdigim için çok çok iyi degil ama idare eder :)
Sizi fotograflarla başbaşa bırakıyor ve kaçıyorum sevgiyle ve rengarenk kalınnn <3

Kullanılan ojeler Flormar M122-006-41

Eklentiler

• $SDC15957.JPG
    149,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $SDC15961.JPG
    155,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $SDC15962.JPG
    136,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC15963.JPG
    138,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC15965.JPG
    147 KB · Görüntüleme: 74
  • $Johnny_Bravo_312.gif
    13,1 KB · Görüntüleme: 55
yenilerrrrrrrrr

Eklentiler

• $SDC16118.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC16139.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC16144.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC16149.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 91
Selamlarrrr :)
Geçenlerde biryerlerde Orkide ojelere rastladım renk seçenegi kısıtlıydı bende en sevdiklerimi aldım .Dünde deneme fırsatı buldum .Kokusu beni rahatsız etmedi fırçası ve kıvamı şahane aynı zamanda kuruma hızına bayıldım eger bulursanız bu ojelerden kaçırmayın derim.Beklentimin çok üzerinde çıktılar :)
Geçelim manikürüme :) Zemine Orkide gold star 408 numaralı ojesini 2 kat uyguladım Üzerine de yaklaşan sevgililer günü için akrilik boyalar ile tweety ve kalpler çizdim :) Kanımca cici bir manikür olduuu :)
İşte karşınızdaaaaa TWEETY :))

Eklentiler

• $SDC16218.JPG
    154,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $SDC16221.JPG
    168,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $SDC16222.JPG
    157,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC16215.JPG
    161,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $SDC16216.JPG
    155,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…