ojesiz çıkmam abi :)

bloğunun adresini özelden alabilirim:)

son günlerde migrosta kağıt manikürler görüyorum.kağıttan sanırım yapıştırma şeklinde tüm tırnağa uyguluyorsun.düzü de desenlisi de var.deneyen oldu mu?

Bloğunun adresi resimlerde yazıyor birkaç sayfa geride
Ben hiç görmedim öyle bir şey
Nasıl acaba

araştırdım, tırnak filmleri diye görsel arama yapınca çıkıyor
ilginç birşeye benziyor

Bloğunun adresi resimlerde yazıyor birkaç sayfa geride
Ben hiç görmedim öyle bir şey
Nasıl acaba

araştırdım, tırnak filmleri diye görsel arama yapınca çıkıyor
ilginç birşeye benziyor

canım evet ben zatyen biliodum ama geçen gün migrostada gördüm :)) güzel desenler var ama nasıl durur falan bilmiorum ama kötüde durmaz gibi

Selamlarr tekrardannn :))
Oldukça yogun bir hafta geçirdigim için yapmak istediklerimi yapamadım bir türlü sırada bekleyen çok karakter var daha onlardan en kolayını yapayım dedim bugün zaman darlığından :)) ve daha önce şurada gördügüm Betty Boop'u yapmak istedim.Çok şirin bu karakterin manikürüde çok tatlı oldu tabikii :))) Her ne kadar kurumadan bişiler yapmaya kalktıgım için bozmuş olsamda :))

Onun dışında Cumartesi günü eşimin işyerinden bi kıza şirinler manikürümü denedim.Ezgi sıkıldıgı için yapacagım düzeltmeleri yapamadan ve biranönce bitirmek adına hatası bol bir manikür oldu tabiki :)) ama yavaş yavaş elim alışacak inşallahhh.Bu arada fotograf makinamın şarjı bittigi için ve Ezginin acelesi olduğu için fotografları çekmesini rica ettim o çekti sagolsun ama telefonla çekmiş :)) işte onlarda karşınızdaa :)))

Tırnakların ve ellerin çok maşallah hiç nazar değmesin. Goldenlady 414 tü sanırım açık bir renk sürmüşsün işte ona bittim.Kısa halleride çok şekerler.Hepsine bakamadım içim kıpır kıpır oldu oje sürmeye gidiyorum :)))

sagol canımm dedigim gibi burdaki topikler kıpır kıpır yapıyo insanın içini ve oje renklerini :))

Çok güzel olmuş kendi tırnağına yaparken mi yoksa başkasına yaparken mi daha çok zorlandın?
İkisinde de harika çizimlerin

Bu arada baktım ki tırnaklarım bir türlü eski haline dönmüyor
bugün menekşe yağı aldım
Pamuğa az bir şey döküp tırnaklarıma yedirdim bu şekilde uygulayayım değil mi?
Uzuun zamandır böyle bir şeye gerek duymamıştım önceden de çok güçsüzlerdi ama düzelmişti :/

sagoll canımmm ya sorma başkasına çizerken daha zormuş ama şöyle bişi var benim yaptıgım kız sıkıldıgını çok belli etti ee bende hızlı hızlı bitirmeye baktım o yüzdende pek düzgün bulmadım açıkçası :))) ya sorma benimde bi acaip oldu tırnaklarım sanırım soguktan soyuluyolar resmen allahtan bi kaç tırnagım o şekilde bende menekşe süreyim biraz bari güçlensinler

Yine de çok güzel olmuş

Evet bugün herhangi bir siyah ojenin üzerine golden rose nail art 110 numaralı mavi sim ojesini sürdüm ve işte sonuçlarrr :))) fotograflarda tam rengini yansıtamadım siyah ve mavi simler varmış gibi duruyorr.:)) mutlaka deneyin ve kendinizi şımartın derim benki zira sabahtan beri gözlerimi alamadım tırnaklarımdan
kendinize iyi bakın ve bol ojeli :))

Eklentiler

• $SDC15755.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $SDC15756.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $SDC15757.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $SDC15760.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $SDC15771.JPG
    234,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC15772.JPG
    231,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC15774.JPG
    236,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $SDC15777.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC15778.JPG
    237 KB · Görüntüleme: 75
Bugün oje degil yeni aldıgım ayakkabılarımı göstericem sizeee :)) Bu şahane şeyleri Kotondan hemde sadece 30,00 Tl ye aldım eger bu tarz ayakkabıları seviyorsanız size en yakın KOTON magazasına koşun derim :)) Çünkü inanılmaz uygun fiyatları yüzünden biraz çabuk tükeniyorlar :))

Eklentiler

• $SDC15796.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC15794.JPG
    241,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC15795.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 85

bence kendin gibi bir başkasının tırnağına da aynı güzellikte yapıyorsun canım çok güzeller ikiside

Yogun günler haftalar geçiriyorum buyüzdende bloguma yeterince vakit ayıramaz oldum malesef ( Ara ara fırsat buldukça paylaşım yapıyorum bugünde onlardan birisi :)
Siyah ojemin üzerine rimmel 500 disco ball sürdüm. bu ojeyi almıştım fakat deneme imkanım olmamıştı şimdi denedim ve hiç ama hiç ğişman degilimmm şahaneeeymişş.:) yanlız bu ojeyi sürmeden önce gabrininin 405 numaralı mor simli cilasını sürdüm ve üzerine rimmeli hem daha renkli hemde daha parlak olduuu :))

Bu arada sizlere bir duyurum var.Bu oje merakı bende başladığından beri sürekli manikürlerle ve ojelerle ilgili bir iş yapma hayalleri kuruyordum.Çünkü zevk alarak yapıyorum.Bu yüzdendir ki şöyle bir adım atıyorum ve takma tırnaklara yapıcak olduğum çizgi film karakterlerini veya kişilerin istekleri doğrultusunda yapmış olduğum manikürleri uygun fiyatlarıyla satışa sunucam.Bakalım bu yolda başımıza nasıl şeyler gelicek bekleyip görecegiz :)))Şans deneyin lütfen banaaaa

Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyor ve bol ojeli günler diliyorum...Esen kalınnn

Eklentiler

• $SDC15801.JPG
    235,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC15803.JPG
    214,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC15804.JPG
    234 KB · Görüntüleme: 72
  • $SDC15806.JPG
    221,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC15812.JPG
    238,8 KB · Görüntüleme: 61
Yavaş yavaş yaklaşıyoruz yılbaşına ee tabiki bu ay yılbaşı manükürleri süslemezse olmazdı bende ne sürsem diye düşünmeyi bırakıp bi yılbaşı manikürü yapayım dedim ve öylesine bişeyler karaladım. İşte karşınızda her zaman dolaştırdıgım agaç lambalarım.kardan adamım hayalimdeki ufacık ev ve hediye tabiki son olarakta yılbaşı agacımm :)))
Bu arada yarın sizlere ufak bir süprizim olacak izlemede kalınn :)

Eklentiler

• $SDC15835.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC15840.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC15842.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC15832.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 98
  • $SDC15834.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…