bloğunun adresini özelden alabilirim:)
son günlerde migrosta kağıt manikürler görüyorum.kağıttan sanırım yapıştırma şeklinde tüm tırnağa uyguluyorsun.düzü de desenlisi de var.deneyen oldu mu?
Yakın olsak ben de gelirdim
Tırnak yapımız benziyor zaten
başkasına çizme alıştırmalarını benim tırnaklarda yapardın
bloğunun adresini özelden alabilirim:)
son günlerde migrosta kağıt manikürler görüyorum.kağıttan sanırım yapıştırma şeklinde tüm tırnağa uyguluyorsun.düzü de desenlisi de var.deneyen oldu mu?
Bloğunun adresi resimlerde yazıyor birkaç sayfa geride
Ben hiç görmedim öyle bir şey
Nasıl acaba
araştırdım, tırnak filmleri diye görsel arama yapınca çıkıyor
ilginç birşeye benziyor
evet yapılar benziyorr süperrr olurduuuuizmirde aynı yerdeyiz nasılsa :))) gelince sende orda olursan sanada yaparızz
Doğru İzmir'de aynı yerdeyiz haberleşelim mutlaka gittiğinde
evet mutlakaaaama işte ne zaman gelebilirim bilmiommkinee
Tırnakların ve ellerin çok maşallah hiç nazar değmesin. Goldenlady 414 tü sanırım açık bir renk sürmüşsün işte ona bittim.Kısa halleride çok şekerler.Hepsine bakamadım içim kıpır kıpır oldu oje sürmeye gidiyorum :)))
Selamlarr tekrardannn :))
Oldukça yogun bir hafta geçirdigim için yapmak istediklerimi yapamadım bir türlü sırada bekleyen çok karakter var daha onlardan en kolayını yapayım dedim bugün zaman darlığından :)) ve daha önce şurada gördügüm Betty Boop'u yapmak istedim.Çok şirin bu karakterin manikürüde çok tatlı oldu tabikii :))) Her ne kadar kurumadan bişiler yapmaya kalktıgım için bozmuş olsamda :))
Eki Görüntüle 296985
Eki Görüntüle 296986
Eki Görüntüle 296987
Eki Görüntüle 296988
Onun dışında Cumartesi günü eşimin işyerinden bi kıza şirinler manikürümü denedim.Ezgi sıkıldıgı için yapacagım düzeltmeleri yapamadan ve biranönce bitirmek adına hatası bol bir manikür oldu tabiki :)) ama yavaş yavaş elim alışacak inşallahhh.Bu arada fotograf makinamın şarjı bittigi için ve Ezginin acelesi olduğu için fotografları çekmesini rica ettim o çekti sagolsun ama telefonla çekmiş :)) işte onlarda karşınızdaa :)))
Eki Görüntüle 296989
Eki Görüntüle 296990
Eki Görüntüle 296991
Eki Görüntüle 296992
Çok güzel olmuş kendi tırnağına yaparken mi yoksa başkasına yaparken mi daha çok zorlandın?
İkisinde de harika çizimlerin
Bu arada baktım ki tırnaklarım bir türlü eski haline dönmüyor
bugün menekşe yağı aldım
Pamuğa az bir şey döküp tırnaklarıma yedirdim bu şekilde uygulayayım değil mi?
Uzuun zamandır böyle bir şeye gerek duymamıştım önceden de çok güçsüzlerdi ama düzelmişti :/
sagoll canımmm ya sorma başkasına çizerken daha zormuş ama şöyle bişi var benim yaptıgım kız sıkıldıgını çok belli etti ee bende hızlı hızlı bitirmeye baktım o yüzdende pek düzgün bulmadım açıkçası :))) ya sorma benimde bi acaip oldu tırnaklarım sanırım soguktan soyuluyolar resmen allahtan bi kaç tırnagım o şekilde bende menekşe süreyim biraz bari güçlensinler
Selamlarr tekrardannn :))
Oldukça yogun bir hafta geçirdigim için yapmak istediklerimi yapamadım bir türlü sırada bekleyen çok karakter var daha onlardan en kolayını yapayım dedim bugün zaman darlığından :)) ve daha önce şurada gördügüm Betty Boop'u yapmak istedim.Çok şirin bu karakterin manikürüde çok tatlı oldu tabikii :))) Her ne kadar kurumadan bişiler yapmaya kalktıgım için bozmuş olsamda :))
Eki Görüntüle 296985
Eki Görüntüle 296986
Eki Görüntüle 296987
Eki Görüntüle 296988
Onun dışında Cumartesi günü eşimin işyerinden bi kıza şirinler manikürümü denedim.Ezgi sıkıldıgı için yapacagım düzeltmeleri yapamadan ve biranönce bitirmek adına hatası bol bir manikür oldu tabiki :)) ama yavaş yavaş elim alışacak inşallahhh.Bu arada fotograf makinamın şarjı bittigi için ve Ezginin acelesi olduğu için fotografları çekmesini rica ettim o çekti sagolsun ama telefonla çekmiş :)) işte onlarda karşınızdaa :)))
Eki Görüntüle 296989
Eki Görüntüle 296990
Eki Görüntüle 296991
Eki Görüntüle 296992
bence kendin gibi bir başkasının tırnağına da aynı güzellikte yapıyorsun canımçok güzeller ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?