Muhteşem,mükemmel,harika söylenecek tüm güzel sözleri sıralayabilirimbende çok meraklıydım önceleri evlendikten sonra tamamen bırakmıştım oje sürmeyi, ama 2 aydır sizin topicler çok ilgimi çektiği için tekrar başladım oje almaya filan, ama sizden bir ricam olacak mümkünse bunları yaparken fotoğraf çekseniz bizde aşamalı olarak görebilsek çok iyi olur
teşekkürler kızlarrrr
bunları cidden cidden müzeletmek istiyorum.arkadaşım madem abartılacak bişey yok diye düşünüyosun ve hoşuna gitmediki bu gayet normal bişey yazmassın olur biter yazık degilmi o güzel parmaklarını yoruyosun hemde abartıldıgını düşünen bişey için :))) bu arada eklemeden geçemiycemm çünkü abartılan bişey yok ortada ne kimse bana sen ilahsın bu konuda demiş nede ben onlara ben bu konuda bir numarayım demişim :)))
ama açıkçası şaşırmıyorum senin gibi insanlara öyle bir toplumdayızki bir sihirbazın gösterisinde gösteriyi izleyip zevk almaktansa nerde hile yapmış acaba amann abartmayın canım sonuçta gerçek degil göz yanılması diyen bi toplum :)) o yüzden çekil kabuguna ve öyle yaşa lütfen insan içine karışacaksanda bırak kıskanmayıda emege saygı göster.......................
çok çok teşekkür ederimmmmmmm :)))) bendede evlendikten sonra .çıktı bu merak vallaaa :)))yaparken fotograflamayı hiç düşünmemiştim cidden zaten o arada fırsatımda olmazdı sanırım :)))) oldukça uzun sürüyor çünküüü sizin için demiyorum ama inanmayanlarda çıkıyo bazenn :)) ama elle çizildişgi açıkça belli zaten ordan yırtıyorum :))) ama bundan sonrakileri fotograflarım fırsat buldukça :)
:))) sagol canım önümüzdeki manikürümmuhtemelen nemo olucakk :)))))Ben çizdiğin çizgi film kahramanlarını kağıda bile çizemezken sen tırnağına çiziyosunBrawooo yaaa
buda bir tür sanat .çok tebrik ediyorummm
çok teşekkürler ceylinn:)) aynen öylee begenmeyebilir ama bir emek var ortada saygı duymak lazımmmutsuz insanlar, başkalarının mutlu olmasına katlanamazlar..onları affedelim...
Tabiki sizin için çok zor olacak biliyorum ama bende çok yapmak istiyorum bu yüzden merak ettim inanmayanlarda inanmasın açıkça ortada ne olduğu boşver
:))) sagol canım önümüzdeki manikürümmuhtemelen nemo olucakk :)))))
çok teşekkürler ceylinn:)) aynen öylee begenmeyebilir ama bir emek var ortada saygı duymak lazımm
tamam cnm bidahaki manikürümü çekicem hatta becerebilirsem videoya çekerimm :)))
evet canım nemooo :))) arkadaşınıda yapıcam merak etme :))) evet senin için olucak bu manikürümmmnemo mu ayyy arkadsı doliyi de yap..benim için onların yeri çooook farklı..bu benim için de mi yelizzzzz
Çokkkk güzel olmuş harika ya bayıldım ben bunlara ellerine sağlık canım gerçekten yetenek bu
Bugün bir arkadaşımın isteğini yerine getirdim ve Nemoyu çizdim tırnakmarıma.Aslında çok kolay bir manikür ama beni oldukça zorladı şirinlerde bile zorlanmamıştım bu kadar ben ve şunu farkettimki ben zor çizimleri yani ayrıntılı çizimleri daha başarılı yapıyorum ama kolay .çizimlerde çuvallıyorum :))
Neyse uzatmadan işte karşınızda Nemo ve arkadaşı Dolly :)))
yalnız çizimin çok iyi.blog açmalısın
Bugün bir arkadaşımın isteğini yerine getirdim ve Nemoyu çizdim tırnakmarıma.Aslında çok kolay bir manikür ama beni oldukça zorladı şirinlerde bile zorlanmamıştım bu kadar ben ve şunu farkettimki ben zor çizimleri yani ayrıntılı çizimleri daha başarılı yapıyorum ama kolay .çizimlerde çuvallıyorum :))
Nemooçok güzel olmuş, keşke ben de çizebilsem.. Şirinlere rakip olabilecek bir çizim
bence blog diyilde bi dükkan bile açsan iş yapar sırf manikür bile olsa:) takdir ediyorum hepsi birbirinden güzel bakarken içim açılıyor:)
çok teşekkürler canımmm aslında düşünmüyo degilim çünkü zevk alarak yapıyorum fakat başkasına hiç çizmedigim için tereddütlerim var tabiki :)) dün bu konudaki ilk işimi aldım eşimin işyerinden bir kız istiyor nekadara yapıyosan veririm dedi ama para istemiycem :)) bakalım yaptıktan sonra paylaşıcam burda umarım becerebilirim :))
Her zamanki gibi harika
Sen bence bunu ciddi ciddi düşünmelisin
Kendine bile bu kadar güzel çizebiliyorsan başkasına da çizebilirsin
çokkk teşekkürlerrrrrrr canımmm beni yüreklendirdinnnn çünkü acaip korkuyorum yapamıcam dieeee :)) umarım becerebilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?