ojesiz çıkmam abi :)

çok çok teşekkür ederimmmmmmm :)))) bendede evlendikten sonra .çıktı bu merak vallaaa :)))yaparken fotograflamayı hiç düşünmemiştim cidden zaten o arada fırsatımda olmazdı sanırım :)))) oldukça uzun sürüyor çünküüü sizin için demiyorum ama inanmayanlarda çıkıyo bazenn :)) ama elle çizildişgi açıkça belli zaten ordan yırtıyorum :))) ama bundan sonrakileri fotograflarım fırsat buldukça :)

mutsuz insanlar, başkalarının mutlu olmasına katlanamazlar..onları affedelim...

Tabiki sizin için çok zor olacak biliyorum ama bende çok yapmak istiyorum bu yüzden merak ettim inanmayanlarda inanmasın açıkça ortada ne olduğu boşver

Ben çizdiğin çizgi film kahramanlarını kağıda bile çizemezken sen tırnağına çiziyosun Brawooo yaaa
:))) sagol canım önümüzdeki manikürümmuhtemelen nemo olucakk :)))))
buda bir tür sanat .çok tebrik ediyorummm

mutsuz insanlar, başkalarının mutlu olmasına katlanamazlar..onları affedelim...
çok teşekkürler ceylinn:)) aynen öylee begenmeyebilir ama bir emek var ortada saygı duymak lazımm
Tabiki sizin için çok zor olacak biliyorum ama bende çok yapmak istiyorum bu yüzden merak ettim inanmayanlarda inanmasın açıkça ortada ne olduğu boşver

tamam cnm bidahaki manikürümü çekicem hatta becerebilirsem videoya çekerimm :)))

nemo mu ayyy arkadsı doliyi de yap..benim için onların yeri çooook farklı..bu benim için de mi yelizzzzz

Bugün bir arkadaşımın isteğini yerine getirdim ve Nemoyu çizdim tırnakmarıma.Aslında çok kolay bir manikür ama beni oldukça zorladı şirinlerde bile zorlanmamıştım bu kadar ben ve şunu farkettimki ben zor çizimleri yani ayrıntılı çizimleri daha başarılı yapıyorum ama kolay .çizimlerde çuvallıyorum :))
Neyse uzatmadan işte karşınızda Nemo ve arkadaşı Dolly :)))

Eklentiler

• $SDC15690.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $SDC15691.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC15692.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC15695.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC15696.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC15697.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC15698.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Çokkkk güzel olmuş harika ya bayıldım ben bunlara ellerine sağlık canım gerçekten yetenek bu

Çokkkk güzel olmuş harika ya bayıldım ben bunlara ellerine sağlık canım gerçekten yetenek bu

teşekkür ederim canım senin için yaparken foto çekemedim kocişim sagolsun hiç yardımcı olmaz bana :)) geçen bi kedi çizmiştim onun bi kaç fotosunu çekmiştim yaparken ama baktım zorlanıyorum yap çek bıraktım bende işte fotolarrr :)) kuşu beceremedim çizmeyi fotosuda yoktu elimde hi,ç bende sildim bütün manikürü :))

Eklentiler

• $SDC15676.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $SDC15680.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $SDC15681.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $SDC15683.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC15684.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $SDC15685.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC15686.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC15687.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC15689.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 62

yalnız çizimin çok iyi.blog açmalısın

yalnız çizimin çok iyi.blog açmalısın

teşekkürler canım :)) blogum var zaten :)) şlk başta orda paylaşılıyo fotolar .:)) biraz zorlanıyorum çizeerken tabi çünkü ojeyle çizmeye çalışıyorum ince uçlu fırça yardımıyla ve taktir edersinizki ojeyi herhangi bir zemine damlattıgım anda hızlı bir çekilde kuruyor o yüzden en yakın zamanda akrilik boya seti almam lazım

Nemoo çok güzel olmuş, keşke ben de çizebilsem.. Şirinlere rakip olabilecek bir çizim

bence blog diyilde bi dükkan bile açsan iş yapar sırf manikür bile olsa:) takdir ediyorum hepsi birbirinden güzel bakarken içim açılıyor:)

bence blog diyilde bi dükkan bile açsan iş yapar sırf manikür bile olsa:) takdir ediyorum hepsi birbirinden güzel bakarken içim açılıyor:)

çok teşekkürler canımmm aslında düşünmüyo degilim çünkü zevk alarak yapıyorum fakat başkasına hiç çizmedigim için tereddütlerim var tabiki :)) dün bu konudaki ilk işimi aldım eşimin işyerinden bir kız istiyor nekadara yapıyosan veririm dedi ama para istemiycem :)) bakalım yaptıktan sonra paylaşıcam burda umarım becerebilirim :))

Her zamanki gibi harika

Sen bence bunu ciddi ciddi düşünmelisin
Kendine bile bu kadar güzel çizebiliyorsan başkasına da çizebilirsin

Her zamanki gibi harika

Sen bence bunu ciddi ciddi düşünmelisin
Kendine bile bu kadar güzel çizebiliyorsan başkasına da çizebilirsin

çokkk teşekkürlerrrrrrr canımmm beni yüreklendirdinnnn çünkü acaip korkuyorum yapamıcam dieeee :)) umarım becerebilirimm

çokkk teşekkürlerrrrrrr canımmm beni yüreklendirdinnnn çünkü acaip korkuyorum yapamıcam dieeee :)) umarım becerebilirimm

Yakın olsak ben de gelirdim
Tırnak yapımız benziyor zaten
başkasına çizme alıştırmalarını benim tırnaklarda yapardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…