Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılbaşı manikürü süper olmuş Benim de aklıma getirdin, konadlarla çalışmalara başliyım yılbaşılık
kuzu burda çekiliş haberi vermen yasak
Selamm ojesever kızlarrr :)) Bugün tanıtıcağım oje holo bir oje kendilerini Eminönü Şark han 3. katta bulunan bir dükkandan aldım.Malesef dükkanın ismini hatırlamıyorum ( Dolaşırken tesadüf üzeri karton kutuların içinde birsürü oje girince daldım içeri çok tatlı bir satıcısı varr ve sagolsun 3 ojeyi 2 tl den verdi bana :)) 6 adet oje aldım tek tek tanıtıcam inşallah :))
Bu claudio 11 numaralı oje açık mavi bir holo oje tek katta opak degil tırnağımda 3 kat var.Fotograflar çok net degil çünkü kapalı ortamda çekildi bu yüzdende holo etkisini çok fazla gösteremedim.ama oldukça iyi bir holo oje.Daha fazla uzatmadan fotograflarla başbaşa bırakıyorum sizlerii :))
Çok güzelmiiş bayıldım
Hiç duymamıştım bu markayı rengi harika
Merhabalar kısacık bir aradan sonra yeni bir postla karşınızdayım. :))Geçenlerde sevgili arkadaşım Ayşe Vanilya Club kutusuna kavuştu içinden neler çıkmış neler ben pişman oldum üye olmadığıma Neyse saglık olsun.
Kutusundan ALESSANDRO NAIL SPA NAIL GROWTH GEL de çıkmış.Kendisi kapalı olduğundan ve tırnak uzatmadıgından bana hediye etti :) Çok çok öpücüklere boguyorum onu .
Ürünü henüz 2 kere kullandımm etkileri tabiki belli olmadı yanlız o muhteşem kivi kokusu bile yetiyor dogrusu artı tırnaga sürürdükten sonra kısacık bir zaman içinde emildi ve elimi 2 kere falan yıkamama ragmen kokusu kalıcılıgını korudu .Genel olarak ürün için iyi diyebiliriz fakat gerçekten tırnakları hızlıca ve uzatıyormu zaman içinde belli olucakk :))
NOT:Fotograf makinamın hafıza kartı kaybolduğu için fotograflıyamadım.Alıntı foto koyuyorum :)
takma tırnak çalışmalarım devam ediyor işte buda karaladıklarım kırmızı donun kenarına gerçek tül yapıştırıcam öylesine komik bişi işte :))
Nerelerdeydin sen topiğine giriyorum giriyorum yoksun
İlk defa duydum bu ürünü sonucu paylaş mutlaka merak ettim
Tırnak desenlerin her zamanki gibi harika olmuşş çok iyi düşünmüşsün değerlendirmelisin bu yeteneğini :)
Bu arada yılbaşı için birkaç günlüğüne İzmir'e gidiyorum çok mutluyum
Aileme sürpriz olacak söylemedim :))
ben döndümde kimsecikler yokki :)))
tüm topiğe yeterim tek başıma yeri gelir kimsede olurum yeri gelir kimsecik te