çok güzel dimiiii
hoşgeldin canımmm tekrardan bende bayadan beri paylaşamıyodum ama döndüm eskiye :)))) saol tatlım uzadılar baya
ojeleri ebaydan aldım bayada uygun bi fiyata ama malesef o satıcı artık satmıyor ama sanırım tekrar satmaya başlıycakk
Darısı başımaaa
Ayy bendeki şansa baksatmaya başlarsa bende almak istiyorum canım yaa sen bana satıcının adını söyleyebilirmisin acaba :26:
inşallahh canımmm.tabiki söylerim msj atıyorum özeldenn :) ama bide you knowa sor istersen oda yeni sipariş verdi ama farklı farlkı serilerden benim aldıklarım bi serinin bütün ojeleri ve matlaştırıcı 10 tanesini kargo dahil 50 tl ye aldım
Çok sağol tatlımmmtamam ben you know'a da sorarım senin aldıklarını çok beğendim fiyatı da çok uygun ebayden alışveriş
yapmadım hiç born ile akraba olmuştuk amabu ilk olcak inşallah
rica ederim kuzum.evet fiyatı baya uygunduuu bende ebaydan bi kere renk degiştiren oje aldıydım ama oda gelmedi malesef :))) ama bunlar 20-25 günde elimdeydi :)
Ayy heyecan yaptımkazasız belasız gelir umarım :26: knowwww msn,özel msj kestane kebap acele cevap istiyom senden nerden
aldın senbide neler aldın yardım litfenn
know heç pas vermio bugünlerde küsüm men onaahavalar sogudu kapandı valla
Evet bende özledim keratayı msnde bile denk gelemedikknoww bebem duy sesimi
Havalar soğudu benim tırnaklar kırıldı bi tuhaf bişey oldutahminen 2 aydır oje almadım düşün tırnaklarımı düzeltmeden almıcam
dedim kendimeyavaştan yola geldiler alabilirim artık
Disklerimi özledimmmayhh
aaa nemlendir bolca tırnaklarınıııı kurumuşlardır benimde tırnak etlerim bi acaip :))) msn yolluom özelden eekle şekerim :)
veirrim tatlım ayıpsın :) msn geldimi sende yollada bende ekliyim bi acaip bugünlerde msn :)
Kleancolor sürmekten sıkıldım sanırım renkler şahane ama zor kuruması bıktırdı beni :) Biraz hava alıyım diyede geçenlerde aldıgım fakat deneme fırsatı bulamadığım pastel 22 yi sürdüm tırnaklarıma.İyikide sürmüşüm bu nasıl güzel bir renktirrrrr :)
Renk olarak sütlü kahverengi tırnagımda 3 kat var şişedeki rengi tam anlamıyla verdi 3 kat sürünce.çabuk kurumasıda cabası olduuu sevdim ben bu rengi ve özelliklerinii :)) Üzerine çok çok sevdigim alix avien'nin 110 numaralı pullu ve simli şahane cilasından sürdüm .
İşte fotolarımızzzz....
şuanda benimde kırmızı oje üstüne alix avienin o simli pullarından var gerçekten çok güzel bi cila :) pastel 22 de çok tatlı bi renkmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?