benimkilerde geliyorrrrrrrr 25 tane aldımmmmmmmm
bana aldığın satıcıyı özelden atabilir misin?
yeliz senin satıcıya mail attım şu anda düzenleme yapıyorlarmış işte yakında satışa sunacağız faln dedi.:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkilerde geliyorrrrrrrr 25 tane aldımmmmmmmm
dün en sonunda hiç gitmedigim cevahire gittimm tabiki gözlerimin ilk aradıgı yer claire's oldu.neyse buldum sonunda ve girdim ama açıkçası gözüme çarpıpta ben burdayım diyen bi rengi olmadı yada ben havamda degildim
neyse matt serisinin 27 numaralı ojesini aldım ve çıktım.iyikide almışım inanılmaz tatlı bir rengi varrrr sürümü kolay, 2. kata gerek duyulmuyorr.işte karşınızdaaaa
bana aldığın satıcıyı özelden atabilir misin?
yeliz senin satıcıya mail attım şu anda düzenleme yapıyorlarmış işte yakında satışa sunacağız faln dedi.:44:
ama ama tereddütte kaldım şimdi:44:
Bende istiyorummm
Bu mercan denilen renk mi?
Bugün hangi oje yakışmazki kız sana blogunun sahibi Öykü'nün daha önce tanıttıgı bi ojeden burdan bakabilirsiniz esinlenip yaptıgım bi ojeyle karşınızdayım tabiki çok benzemedi ama fena olmayan bişeyler çıktı sanırım :)) Biraz daha ugraşırsam yapabilirim sanki :)
flormar 356 numarayla alix avien110' u karıştırarak yaptım.tırnagımda 2 kat var işte karşınızdaaa .....
Bugün hangi oje yakışmazki kız sana blogunun sahibi Öykü'nün daha önce tanıttıgı bi ojeden burdan bakabilirsiniz esinlenip yaptıgım bi ojeyle karşınızdayım tabiki çok benzemedi ama fena olmayan bişeyler çıktı sanırım :)) Biraz daha ugraşırsam yapabilirim sanki :)
flormar 356 numarayla alix avien110' u karıştırarak yaptım.tırnagımda 2 kat var işte karşınızdaaa .....
hadi ya yokmu ciddennn (( çok çok güzel bi oje ama çıkarması işkence ölüm zulum :))))))))))))))))))))))))) sagol kuzum ayrıca begendigin içnvar yaa bayılyorum şu alix 110'a ama bizim melekette yok maalesef.
alix internetten satış yapsa kesin kapacağım ama
karışımı da ayrı güzel olmuş,maşallah yakıştırmışşsın sa tırnaklara
bayildim tirnak yapina oje secimine, cooook guzel
kızlar merak ediyorum acaba bu uzun tırnakları nasıl koruyabiliyorsunuz? mesela bulaşık yada temzilik yaparken hiçmi hırpalanmıyor yada yapmıyormusunuzz?
hadi ya yokmu ciddennn (( çok çok güzel bi oje ama çıkarması işkence ölüm zulum :))))))))))))))))))))))))) sagol kuzum ayrıca begendigin içn
ben gördüğümü söyledim
maalesef yok ama ocakta istanbula gidince ojenin dibine vuracağım kimse tutmasın beni
saol tatlımmhaber ver mutlaka buluşuruzzz :)))))))))))
ben foto çekmeye gidiorum şimcik :)) yeni bi post gelioo :))
Bugünün şanslı ojesi bana moru sevdirmesiylede tam not aldı benden.
Zemin kata 2 kat Alix avien 244 numaralı mor ojesini sürdüm.Ojenin rengi şahane 2 katta tam rengini verdi.üzerine chunky holo serisinin purple ojesini sürdüm ve mor sevmeyen ben artık seviyorum bu rengi:)))
İşte karşınızdaaa renk rüzgarıı :)
çok güzel dimiiii
Amanınnnnnnnnnn ben çok uzak kalmışım buralardann
canım tırnakların çok güzel uzamış maşallah bide o ojeleri nerden aldınnnnnnnnnnnnnn :26: bende istiyorummmmmm
youknoww sende hiç haber vermiyosun hee