Bugünün şanslı ojesi bana moru sevdirmesiylede tam not aldı benden.
Zemin kata 2 kat Alix avien 244 numaralı mor ojesini sürdüm.Ojenin rengi şahane 2 katta tam rengini verdi.üzerine chunky holo serisinin purple ojesini sürdüm ve mor sevmeyen ben artık seviyorum bu rengi:)))
İşte karşınızdaaa renk rüzgarıı :)
Çok güzel canım, harika duruyor! İnanır mısın benim ojeler hala gelmedi. Aynı satıcı, aynı ojeler, sen de İstanbul'dasın ama nedense benimki takıldı. Neyse, geç olsun güç olmasın demişler, satıcıya mail yazdım o da araştırıyor şimdi. Bütün diğer ojeler geldi bir bunlar gelmedi.
Ölüm ne yaşlısına yakışıyor ne de gençine..
Başın sağolsun yelizcem..
Bayramın ilk günü dedemin vefat ettigini ögrendim(( 83 yaşındaydı ve yaklaşık 2 aydır hastanedeydi ölümü bekleniyordu. ( Fransada yaşadığı için en son 2 sene önce görmüştüm onu yaşına ragmen dimdik bir adamdı nasıl oldu anlayamadan 3 ay önce bagırsak kanseri teşhisi kondu %99 kanseri yener dedi doktorları bir ay sonra ameliyata alındı ve kanser temizlendi fakat vücut kendini toplasın diye ilaçla uyuttular bi kaç gün sonra uyandırdılar fakat vigerlerinde ödem oluştu bu seferde ve nefes alamamaya başladı 2 ay kadar düzelsin diye beklediler arefe günü doktorlar dayıma artık fişini çekeceklerini yaşarsa yaşar dediler dayımda o gün bizim bayramımız biraz müsade edin demiş ve pazartesi günü çekeceklerini söylemişler fakat o şekilde bir ölümü reva görmedi rabbim ve arefe gecesi vefat etti dedem ( Kaç yaşında olursa olsun ne kadar hasta olursa olsun insan alıştıramıyo böyle bir fikre kendini şaka gibi gelmeside bundan sanırım..
Bayramın ilk günü dedemin vefat ettigini ögrendim(( 83 yaşındaydı ve yaklaşık 2 aydır hastanedeydi ölümü bekleniyordu. ( Fransada yaşadığı için en son 2 sene önce görmüştüm onu yaşına ragmen dimdik bir adamdı nasıl oldu anlayamadan 3 ay önce bagırsak kanseri teşhisi kondu %99 kanseri yener dedi doktorları bir ay sonra ameliyata alındı ve kanser temizlendi fakat vücut kendini toplasın diye ilaçla uyuttular bi kaç gün sonra uyandırdılar fakat vigerlerinde ödem oluştu bu seferde ve nefes alamamaya başladı 2 ay kadar düzelsin diye beklediler arefe günü doktorlar dayıma artık fişini çekeceklerini yaşarsa yaşar dediler dayımda o gün bizim bayramımız biraz müsade edin demiş ve pazartesi günü çekeceklerini söylemişler fakat o şekilde bir ölümü reva görmedi rabbim ve arefe gecesi vefat etti dedem ( Kaç yaşında olursa olsun ne kadar hasta olursa olsun insan alıştıramıyo böyle bir fikre kendini şaka gibi gelmeside bundan sanırım..
başın sağ olsun canım, Allah mekanını cennet eylesin
Canımmm başın sağolsunAllah geride kalanlara sabır,sağlık versin inşallah
öncelikle başınız sağolsun.
bişey soracağım size anladığım kadarıyla evlisiniz. bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsunuz. ben çoktan kırmıştım bu tırnakları yemek yaparken. gerçi benim tırnaklarım bu kadar hayatta uzamaz yaa.
Geçenlerde sevgili Deniz'in bir arkadaşına yapmış olduğu şirinlerli tırnakları görünce herkez gibi bende ayılıp bayıldım tabiki :))) Bu manikürü daha öncede yabancı blog sitelerinde gördüm fakat yapamam diye denememiştim bile :)
Dün akşam denemeye karar verdim ve oturdum başına kullanacağım ojeleri dizdim ve başladım çizmeye ilk baş şirin babayı çizdim sonra aşçı,şirine,süslü ve son olarakta gözlüklü şirini çizdim ve kuruduktan sonra üzerine matlaştırıcı sürdüm ve bitirdim manikürümüü :))) Deniz'in çizdigi kadar güzel olmadı tabiki ama idare eder sanırım :))) Deniz'in çizdigine buradan bakabilirsinizzz
Ve işte karşınızda Şirinlerrr :))
çok güzel olmuş, ellerine sağlık.bunu tek başına yapman bile başlı başına bir beceri, çünkü birinin yardımı olmadan çookkk zor yapılır, çizimlerin de gayet başarılı
denizin bloğunu ve facesini takip ediyorum o da bu işi sanata dönüştürenlerden.
rica ederim:)ayrıca kendi tırnağının fotosunu çekmek de çok zormuşuğraşana kadar farkında değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?