• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Bugünün şanslı ojesi bana moru sevdirmesiylede tam not aldı benden.
Zemin kata 2 kat Alix avien 244 numaralı mor ojesini sürdüm.Ojenin rengi şahane 2 katta tam rengini verdi.üzerine chunky holo serisinin purple ojesini sürdüm ve mor sevmeyen ben artık seviyorum bu rengi:)))
İşte karşınızdaaa renk rüzgarıı :)

Çok güzel canım, harika duruyor! İnanır mısın benim ojeler hala gelmedi. Aynı satıcı, aynı ojeler, sen de İstanbul'dasın ama nedense benimki takıldı. Neyse, geç olsun güç olmasın demişler, satıcıya mail yazdım o da araştırıyor şimdi. Bütün diğer ojeler geldi bir bunlar gelmedi.

Çok güzel canım, harika duruyor! İnanır mısın benim ojeler hala gelmedi. Aynı satıcı, aynı ojeler, sen de İstanbul'dasın ama nedense benimki takıldı. Neyse, geç olsun güç olmasın demişler, satıcıya mail yazdım o da araştırıyor şimdi. Bütün diğer ojeler geldi bir bunlar gelmedi.

sagol canımmm:16::16: aaa gelmedimiii evet aynı satıcı ojelerde aynı hatta sen benden daha önce verdin siparişi ikiside aynı anda çıktı ama olsun ::S:S
dedigin gibi geç olsunda güç olmasın yanlız sana şunu söyliyebilirim postacı kapıya kadar çıkmaya tenezzül etmemiş ben dünya ticaret merkezindeyim posta kutuları bütün firmalarınki bodrumda bende tesadüf üzeri posta kutusuna bakmaya indim bi baktım benim paket sallanıyo kutuda birisi alıp gitse gider yani :S belki seninkinide öyle yapmışlardır falan ne biliyim :SSS umarım öyle degildir ve biranönce gelir

Bayramın ilk günü dedemin vefat ettigini ögrendim :((( 83 yaşındaydı ve yaklaşık 2 aydır hastanedeydi ölümü bekleniyordu.:(( Fransada yaşadığı için en son 2 sene önce görmüştüm onu yaşına ragmen dimdik bir adamdı nasıl oldu anlayamadan 3 ay önce bagırsak kanseri teşhisi kondu %99 kanseri yener dedi doktorları bir ay sonra ameliyata alındı ve kanser temizlendi fakat vücut kendini toplasın diye ilaçla uyuttular bi kaç gün sonra uyandırdılar fakat vigerlerinde ödem oluştu bu seferde ve nefes alamamaya başladı 2 ay kadar düzelsin diye beklediler arefe günü doktorlar dayıma artık fişini çekeceklerini yaşarsa yaşar dediler dayımda o gün bizim bayramımız biraz müsade edin demiş ve pazartesi günü çekeceklerini söylemişler fakat o şekilde bir ölümü reva görmedi rabbim ve arefe gecesi vefat etti dedem :(( Kaç yaşında olursa olsun ne kadar hasta olursa olsun insan alıştıramıyo böyle bir fikre kendini şaka gibi gelmeside bundan sanırım..

Bayramın ilk günü dedemin vefat ettigini ögrendim :((( 83 yaşındaydı ve yaklaşık 2 aydır hastanedeydi ölümü bekleniyordu.:(( Fransada yaşadığı için en son 2 sene önce görmüştüm onu yaşına ragmen dimdik bir adamdı nasıl oldu anlayamadan 3 ay önce bagırsak kanseri teşhisi kondu %99 kanseri yener dedi doktorları bir ay sonra ameliyata alındı ve kanser temizlendi fakat vücut kendini toplasın diye ilaçla uyuttular bi kaç gün sonra uyandırdılar fakat vigerlerinde ödem oluştu bu seferde ve nefes alamamaya başladı 2 ay kadar düzelsin diye beklediler arefe günü doktorlar dayıma artık fişini çekeceklerini yaşarsa yaşar dediler dayımda o gün bizim bayramımız biraz müsade edin demiş ve pazartesi günü çekeceklerini söylemişler fakat o şekilde bir ölümü reva görmedi rabbim ve arefe gecesi vefat etti dedem :(( Kaç yaşında olursa olsun ne kadar hasta olursa olsun insan alıştıramıyo böyle bir fikre kendini şaka gibi gelmeside bundan sanırım..

başın sağ olsun canım, Allah mekanını cennet eylesin

Canımmm başın sağolsun :29: Allah geride kalanlara sabır,sağlık versin inşallah :29:

Geçenlerde sevgili Deniz'in bir arkadaşına yapmış olduğu şirinlerli tırnakları görünce herkez gibi bende ayılıp bayıldım tabiki :))) Bu manikürü daha öncede yabancı blog sitelerinde gördüm fakat yapamam diye denememiştim bile :)
Dün akşam denemeye karar verdim ve oturdum başına kullanacağım ojeleri dizdim ve başladım çizmeye ilk baş şirin babayı çizdim sonra aşçı,şirine,süslü ve son olarakta gözlüklü şirini çizdim ve kuruduktan sonra üzerine matlaştırıcı sürdüm ve bitirdim manikürümüü :))) Deniz'in çizdigi kadar güzel olmadı tabiki ama idare eder sanırım :))) Deniz'in çizdigine buradan bakabilirsinizzz
Ve işte karşınızda Şirinlerrr :))

Eklentiler

• $SDC15535.jpg
    $SDC15535.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $SDC15538.jpg
    $SDC15538.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $SDC15540.jpg
    $SDC15540.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC15554.jpg
    $SDC15554.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC15563.jpg
    $SDC15563.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $SDC15565.jpg
    $SDC15565.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC15566.jpg
    $SDC15566.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 70
Çok güzel olmuşşşşş :52::52::52::52::52::52: bayıldımmm :30::30: ellerine sağlık canım :16: ayrıca tebrik ederim :32: :32:

öncelikle başınız sağolsun.
bişey soracağım size anladığım kadarıyla evlisiniz. bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsunuz. ben çoktan kırmıştım bu tırnakları yemek yaparken. gerçi benim tırnaklarım bu kadar hayatta uzamaz yaa.

öncelikle başınız sağolsun.
bişey soracağım size anladığım kadarıyla evlisiniz. bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsunuz. ben çoktan kırmıştım bu tırnakları yemek yaparken. gerçi benim tırnaklarım bu kadar hayatta uzamaz yaa.

teşekkür ederimm allah razı olsun
yemek yaparken kırılmazki tırnak ev işi falan yaparken kırılabiliyo tabiki ama bu işler arasında en az tehlikelisi yemek yapmak :) halı bile yıkamışlıgım var bu tırnaklarla orasıda ayrı tabi fazlaca esnek tırnaklarım buda kırılmayı en az seviyeye çekiyor tabiki ama arada kazalar oluyo şu anda kısa mesela

Geçenlerde sevgili Deniz'in bir arkadaşına yapmış olduğu şirinlerli tırnakları görünce herkez gibi bende ayılıp bayıldım tabiki :))) Bu manikürü daha öncede yabancı blog sitelerinde gördüm fakat yapamam diye denememiştim bile :)
Dün akşam denemeye karar verdim ve oturdum başına kullanacağım ojeleri dizdim ve başladım çizmeye ilk baş şirin babayı çizdim sonra aşçı,şirine,süslü ve son olarakta gözlüklü şirini çizdim ve kuruduktan sonra üzerine matlaştırıcı sürdüm ve bitirdim manikürümüü :))) Deniz'in çizdigi kadar güzel olmadı tabiki ama idare eder sanırım :))) Deniz'in çizdigine buradan bakabilirsinizzz
Ve işte karşınızda Şirinlerrr :))

çok güzel olmuş, ellerine sağlık.bunu tek başına yapman bile başlı başına bir beceri, çünkü birinin yardımı olmadan çookkk zor yapılır, çizimlerin de gayet başarılı:nazar::nazar:
denizin bloğunu ve facesini takip ediyorum o da bu işi sanata dönüştürenlerden.

çok güzel olmuş, ellerine sağlık.bunu tek başına yapman bile başlı başına bir beceri, çünkü birinin yardımı olmadan çookkk zor yapılır, çizimlerin de gayet başarılı:nazar::nazar:
denizin bloğunu ve facesini takip ediyorum o da bu işi sanata dönüştürenlerden.

evet canım denizin blogunu bende bayılarak takip edenlerdenim.
çok çok teşekkür ederimmm :))

rica ederim:)ayrıca kendi tırnağının fotosunu çekmek de çok zormuş:53:uğraşana kadar farkında değildim:1:

cnm neredeyse her sayfaya bakmaya calıştım ,
çok güzel tırnakların var..:nazar:
ve dedenin vefat ettiğini yazmışsın basınız sağolsun ,mekanı cennet olsun ...

Back