Bugün tırnaklarımda bu manikür var.
Yapması kolay ve cici bir manikür olduuu.Ben siyah ve beyaz tercih ettim ama daha farklı renklerlede yapılabilirr.:)) Benim tırnak süsleme kalemim yok bu yüzden tel toka yardımıyla çizdim çiçeklerii tel tokanın ucundaki ufak top çok işe yarıyor :) Bütün desenler bittikten ve kuruduktan sonra Pastel matlaştırıcısıyla matlaştırdım manikürümü ve işte karşınızdaaaa..
Bol ojeli günlerrrrr :)))))
ayyyy buna bayıldım resmen. denemek istiyorum,tırnaklarımda da yeşil var üstüne yapmaya çalışayımm
başparmakta denedim,ilk denemem o yüzden kendime yüklemiyorum,yoksa sahanda yumurtaya benzediğinin farkındayımmmm
Eki Görüntüle 252596
çokk cici olmuş ama :))) çiçek görüntüsü için az daha büyütt deseniii :)))
Bugün tırnaklarımda bu manikür var.
Yapması kolay ve cici bir manikür olduuu.Ben siyah ve beyaz tercih ettim ama daha farklı renklerlede yapılabilirr.:)) Benim tırnak süsleme kalemim yok bu yüzden tel toka yardımıyla çizdim çiçeklerii tel tokanın ucundaki ufak top çok işe yarıyor :) Bütün desenler bittikten ve kuruduktan sonra Pastel matlaştırıcısıyla matlaştırdım manikürümü ve işte karşınızdaaaa..
Bol ojeli günlerrrrr :)))))
yaaaaaaaaa gez bakalım gezzz :))) begen butonu gittiii kaldırmışlar hıhkıbrıs burdan yarım saat olunca insan hadi gidelim diyebiliyor kuzu
ayrıca begen butonuna noldu ya ne guzel begeniodum hep
sagol tatlımmmmmBAYILDIMMMMharika olmuşşş
ben açıkçası çok fazla uzun olan tırnaları sevmiyorum.bende uzatırım ama etimden yarım santim falan daha uzulukta olur.bence en güzelide o.çünkü yemek yapıoruz yıptır söylemesi lavaboya gdyr fln flin :))ama ojelern güzel
ya bu beğen butonu nereye uçmuş.. ben kaç gündür bekliyorum herhalde sitede bi arıza var diye ama gelmeyecek gibi..
manikürlerin her zamanki gibi çok güzel canım yalnız sonuncusunu ben de güle benzetemedimyine de renkli renkli hoş bir manikür canım elin alıştıkça daha güzel yapacağına eminim yetenek varr
gül işte onlar sen ne anlarsın
cnm şaka bi yana normalde gül yaparken hangi renkle yapıyosan onun bi açıgı yada koyusuyla yapılıyor fakat ben siyah kullanıyorumki yaban gülü olsunlarr
yetenege gelince olmasa ne işim var ayol burda :))))))))
şimdi tekrar baktım da hakkaten gülmüş yav benim gözler bozuk kusura bakma canım
ayrıca bugün çok mütevazisin bakıyorum
bu arada anlamadığım birşey var senin tırnaklar kırıldığında ben tırnaklarımı uzatmaya başlamıştım. senin tırnaklar yine geçmiş benimkileriyemiyorum, biri kırıldığı halde kısaltmadım diğerlerini.. niye uzamıyo benim trnaklarım
ayrıca kıskandım kleancolor ları ben de sipariş ettim bugünbakalım ne zaman gelicekler hatta gelicekler mi
heh şööleee gül tabikide onlarrr ama yabanından
cnm ben oluruna bıraktım valla aklıma geldikçe sürüyorum bakım kremlerini yaglarını falan :))) demekki yapıyla alakalı birazdaa uzar seninkilerde eminim
mütevazıyım tabikidee dicem olmucak dimi :)))) şaka şakaaa daha çokk ekmek yemem lazım bu konuda blogları gezdikçe farkediorum :)))
aaa sendemi verdinn hadi hayırlı olsunnyaaa ööle deme inşallah gelirler yaaaaaaaaaaaa
2 gün önce ilk ebay alışverişimi yapmış bulunmaktayım :)
Kleancolor chunky holo koleksiyonundaki 9 ojeyide set halinde aldım şimdi yapacağım tek şey sabırla beklemek ve gümrüge takılmaması için dua etmek :))
Beklerken renklerin araştırmasına girdim ve işte karşınızdaa :))
NOT:Fotolar alıntıdır....
Eki Görüntüle 253248
233 Teal
Eki Görüntüle 253254
232 Clover
Eki Görüntüle 253251
231 Scarlet
Eki Görüntüle 253250
230 Fuschia
Eki Görüntüle 253249
228 Candy
Eki Görüntüle 253243
235 Bluebell
Eki Görüntüle 253244
236 Black
Eki Görüntüle 253247
229 Poppy
Eki Görüntüle 253255
234 Purple
Eki Görüntüle 253245
1 KAT SÜRÜLMÜŞ HALİ
228 Candy, 229 Poppy, 230 Fuschia, 231 Scarlet, 232 Clover, 233 Teal, 234 Purple, 235 Bluebell &
236 Black
Eki Görüntüle 253246
2 KAT SÜRÜLMÜŞ HALİ
228 Candy, 229 Poppy, 230 Fuschia, 231 Scarlet, 232 Clover, 233 Teal, 234 Purple, 235 Bluebell &
236 Black
Çogu rengin altına zemin oje sürmek gerekicek sanırım ama olsun ojeler yinede şahanelerrrrr :)))
Gümrüge takılmaması umuduylaaaaaaaaaaa
Bu arada fiyat konusuna gelirsek ben serideki 9 oje ve bir adet matlaştırıcıyı kargo dahil 29 dolara aldım :)
NOT:Fotolar alıntıdır....
born pretty disclerim gelse de ben de cesur olup ebay sipariş verebilsem
13-14 gün oldu.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?