teşekkürlerr canım inşallahhh
Malesefffki kapatıyolar türkiyedeki bütün standları magazaları(( destinayd görüştü kendisiyleee bu arada merak edenlere benim ve destinaydın tek bildigi stand beylikdüzü carrefour da :)
siz o standı kurutmuşsunuzdur canım ya
Ben acilen izmir bölge temsilcisini filan arayayım öğreneyim nedir ne değildir nerden alınır bu ojeler :87: :87:
teşekkürlerr canım inşallahhh
Malesefffki kapatıyolar türkiyedeki bütün standları magazaları(( destinayd görüştü kendisiyleee bu arada merak edenlere benim ve destinaydın tek bildigi stand beylikdüzü carrefour da :)
Beylikdüzü carrefour dediğin haramidere carrefour sanırım..
Beylikdüzünde başka carrefour yok sanırım..
Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.
Ojeli günler sevgiyle kalın
Yeni bir güne grip ve moral bozukluguyla başladım maleseffFazlaca yazamıycam direk manükürüme geçmek istiyorum.Pastel limited collection 307 numaralı ojesi var tırnaklarımda.Üzerinede buradan aldığım disklerle desen yaptım hoş bi manikür oldu.diskleri sevdim damgaya deseni almak inanılmaz kolay oldu ve çabucakta bitti.
Sevgiyle kalın.........
destinayd bana da haber ver nerden bulabileceğimizi olur mu, Süvari'de vardı güya ama aylardır geldiği yok... Ben sadece 2 holo ojesini alabilmiştim mavi ve taba rengi ikisi de güzel.
Sayfan çok güzel olmuş, eline sağlık. Uzun zamandır sizleri ve oje bloglarını takip edemiyorum, kendim de sayfama bir şeyler ekleyemiyorum sanırım artık iyice tembel ve üşengeç oldum. :) Tahminimce yazın etkisidir sonbaharda kendime gelirim. :)))
haramidere carrefour magazasında standı var yanlız bayramdan sonra kaldırıyorlar orda birsürü holo oje var.E5 yolu üzerinde sag tarafta kenarda kalıyo standda hemen girişte.destinaydın bahsettigi yer orası bulamadıgımız bi kaç renk için iletişime geçti destinayd
Aaa holo satıyorlar mı orda? Haramidere neresi? Bakırköy'den nasıl gidilir acaba? :44:
cnm beylikdüzüne gittinmi bilmiorum yada büyükçekmeceye o yol üzerinde hemen sag tarafta.eger arabayla gidilecekse bakırköyden avcılar E5 yönüne dogru E5 ten hiç sapmadan devam ediyorsun.avcıları geçip düz yine E5 ten devam ediosun orda Kocaman torium die bi alışveriş merkezi var onuda geçince az ileride kalıyo.
ama otobüsle gelinecekse bakırköy tren istasyonu girişinin karşısında otobüslerin ilk durakları varya ordan beylikdüzü yada büyükçekmeceye giden araçlara sor haramidere carrefourdan geçiomu die yardımcı olurlarrr
Torium'a gitmiştim ay çok uzak yaaa....Gerçekten oraya kadar gitmeye değer mi? Bir de gidip pek bir şey bulamamak var. Bende Catherine Arley'in holo olmayan pek çok ojesi var Süvari'den aldığım yani normal ojeleri için onca yolu gitmeme değmez. Holo ojeleri kesin varsa gideyim diyeceğim ama yol da gözümde büyüdü. :)))
Aaa holo satıyorlar mı orda? Haramidere neresi? Bakırköy'den nasıl gidilir acaba? :44:
Flamence Catherine Arley yetkileleriyle görüşüyorum beylikdüzündeki standa gönderilecek hologramlar istersen firma yetkilisinin teli özelden veriyim azcıkda sen bastır sadece yabancılara satmasınlar
tamam kuzum geçen gün baktım ama yoktu malesefff bulursam alıcammmyelizzzzzzzzzz bana gri holodan al bulursan öldürürüüüüüüüüm yedeklicemben deli gibi yogunum
Yeni ciciler aldım bugün en kısa zamanda resim ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?