• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Uzun zaman oldu yazmayalı.şu andada yazacak gücüm yok :(( direk ojelere geçmek istiyorum flormar süpermatte serisinin M120 numaralı ojesi var bugün tırnaklarımda.bu serinin bütün renklerinin sürümü çok kolay ve çabucak kuruyor.Üzerine diskle çiçek damgaladım flormarın nail art serisi altın rengiyle sade ve şık bir manikür oldu.
Sevgiyle kalınn....

$SDC14474.JPG $SDC14473.JPG $SDC14475.JPG

burdada dün gece yaptıgım ama top coat sürerken bozup sildigim manikürüm var..

$SDC14428.JPG $SDC14430.JPG $SDC14426.JPG

Dün akşam 6 dan sonra hayatımın en ama en yogun saatlerini yaşadım bir süreligine..Sebebi almak istedigim ilk orly oje :) ve başarılıda oldum.İşten saat 6 da çıkar çıkmaz Cevahir AVM ye gitmek için düştüm metrobüs yollarına fakat o kadar kalabalıktıki sanırım bi yarım saat bekledim binebilmek için neyse sag salim bindik kocişimle.Cevahire ulaştık fakat Eczanenin yerini bilmedigim için Dilek gi aradım tesadüf bu ya yanında da uzun zamandır begenerek takip ettigim blogun sahibi Deniz ile Cevahirdelermiş onunlada tanışma fırsatı buldum.Umarım en kısa zamanda daha uzun bir buluşma gerçekleştirebilirizz :))
Gelelim yeni aldığım kuzuma Orly space cadet bu nasıl bir renktir yarabbimm demekten alamadım kendimi açıkçası resmen tırnaklarım gökkuşagı gibi dans ediyorlar.Yanlız dikkatimi çeken en önemli konu fotolardada göreceginiz gibi ojenin şişesi oldukça büyük fakat fırçası tam bir fiyasko :(( çok ince bir fırçası var ojenin kıvamından sürümü kolay bir oje fakat kolay kuruduğunu söyliyemiycem.Blog sahibi arkadaşlar hızlı kurudugunu yazmışlar fakat ben çok zorlandım kuruturken buda aklıma acaba bozukmu sorusunu getirdi.Bunu sorup ögrenicem tabiki :)
Evet işte fotolar :))) Oldukça fazla foto var bütün yansımaları göstermek istedimm :))

Eklentiler

• $SDC14504.JPG
    $SDC14504.JPG
    100,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $SDC14506.JPG
    $SDC14506.JPG
    92,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $SDC14507.JPG
    $SDC14507.JPG
    93,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC14508.JPG
    $SDC14508.JPG
    100,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $SDC14509.JPG
    $SDC14509.JPG
    97,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $SDC14511.JPG
    $SDC14511.JPG
    100,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC14512.JPG
    $SDC14512.JPG
    95,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC14517.JPG
    $SDC14517.JPG
    112,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC14518.JPG
    $SDC14518.JPG
    94,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $SDC14519.JPG
    $SDC14519.JPG
    101,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC14522.JPG
    $SDC14522.JPG
    102,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC14523.JPG
    $SDC14523.JPG
    95,7 KB · Görüntüleme: 83
Dün akşam 6 dan sonra hayatımın en ama en yogun saatlerini yaşadım bir süreligine..Sebebi almak istedigim ilk orly oje :) ve başarılıda oldum.İşten saat 6 da çıkar çıkmaz Cevahir AVM ye gitmek için düştüm metrobüs yollarına fakat o kadar kalabalıktıki sanırım bi yarım saat bekledim binebilmek için neyse sag salim bindik kocişimle.Cevahire ulaştık fakat Eczanenin yerini bilmedigim için Dilek gi aradım tesadüf bu ya yanında da uzun zamandır begenerek takip ettigim blogun sahibi Deniz ile Cevahirdelermiş onunlada tanışma fırsatı buldum.Umarım en kısa zamanda daha uzun bir buluşma gerçekleştirebilirizz :))
Gelelim yeni aldığım kuzuma Orly space cadet bu nasıl bir renktir yarabbimm demekten alamadım kendimi açıkçası resmen tırnaklarım gökkuşagı gibi dans ediyorlar.Yanlız dikkatimi çeken en önemli konu fotolardada göreceginiz gibi ojenin şişesi oldukça büyük fakat fırçası tam bir fiyasko :(( çok ince bir fırçası var ojenin kıvamından sürümü kolay bir oje fakat kolay kuruduğunu söyliyemiycem.Blog sahibi arkadaşlar hızlı kurudugunu yazmışlar fakat ben çok zorlandım kuruturken buda aklıma acaba bozukmu sorusunu getirdi.Bunu sorup ögrenicem tabiki :)
Evet işte fotolar :))) Oldukça fazla foto var bütün yansımaları göstermek istedimm :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende isterem :84:

Canım sen nasıl uzattın bu tırnakları :53: benim azıcık uzasın kırılır hemen :84:

Canım sen nasıl uzattın bu tırnakları :53: benim azıcık uzasın kırılır hemen :84:

cnm ilk fotolardan gördün sanırım uzun tırnaklarımı onlar kendi kendilerine uzamışlardı ama malesef biri kırılınca diger 9 u da gitti :)))))))))) şimdi tekrar uzuyolar maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar: tek yaptıgım hiç bir şekilde ojesiz bırakmamak tırnaklarımı çıkarıp hemen yenisini sürüyorum :)) birde menekşe yagı sürüyorum tırnaklarıma vede sevgülü arkadaşım destinaydın hediyesi olan dax sulphur die bi krem kullanıyorummm..

cosmıc fx in butun renklerini tırnaklarında görmek istiyorum :52::52::52:

kuzuuuuu nerelerdesin sen yauuu :))) cosmic fx diil ama çok yakında işte bunları tanıtıcam tabiki gelirlerseee :)))

Eklentiler

• $KleanColor-Haul-Nail-Polish-Pictures.jpg
    $KleanColor-Haul-Nail-Polish-Pictures.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 63
kuzuuuuu nerelerdesin sen yauuu :))) cosmic fx diil ama çok yakında işte bunları tanıtıcam tabiki gelirlerseee :)))

ayyyyyy çok güzel görünüyorlar, içim kaldı resmen. born prettylerim bi gelsin belki ebay'e de el atarım,çünkü kendimi zor tutuyorum:52:

$30493buyuk[1].jpg

Yelizcem bahsettiğin krem bu mu?Gerçekten işe yarıyormu hemen vereceğim siparişini..
Menekşe yağını kullanıyorum ayrıca ve gerçekten çok memnunum..

ayyyyyy çok güzel görünüyorlar, içim kaldı resmen. Born prettylerim bi gelsin belki ebay'e de el atarım,çünkü kendimi zor tutuyorum:52:

Eki Görüntüle 252266

yelizcem bahsettiğin krem bu mu?gerçekten işe yarıyormu hemen vereceğim siparişini..
Menekşe yağını kullanıyorum ayrıca ve gerçekten çok memnunum..

bencede şahanelerrrrrrrr bi gelsinlerde hayırlısıylaaaaaaaa :)))

evet cnmmm bu kremmmm ben kullanıyorum ama çok sık sğremiyorummm fakat sürekli kullanan bi arkadaşım varrr destinayd :)) bi ara bakınca göstersin tırnaklarının ilk ve son halini aradaki farkı görüğrsün bu kremi asıl tavsiye eden ve tanıtanda anmora

sana birlikte alalım dediklerim bunlardı işte bende hepsini istedim ilk gördugumde ama swatchlara bakınca nerdeyse hepsinin aynı oldugunu gördum sanırım 4 rengini fln alcam

sana birlikte alalım dediklerim bunlardı işte bende hepsini istedim ilk gördugumde ama swatchlara bakınca nerdeyse hepsinin aynı oldugunu gördum sanırım 4 rengini fln alcam

kuzuuuu hadii yaaaaaaa :( tühh keşke haber verseydim ama anacım telin sürekli kapalııı seninnn :(( ulaşamıomki diger noyuda unutmuşum almayı sendenn.
bu ojeleri siparişimde an,den oldu zaten claires moodd nasıl istedigimi biliosun ama yokk piyasada bi türlü bulamadım bu ayda tatile gitmeden hakkım vardı bidene flemencada bunları aldıgını söleince aniden verdimm.bakalım gelsinlerde buluşup bi degerlendürme yapakk :)

tlf acık kızım nerden kapalı sallama :63::63::63: ama belki kıbrıstayken aradın o zaman göturmemiştim kullanamıyorum die

tlf acık kızım nerden kapalı sallama :63::63::63: ama belki kıbrıstayken aradın o zaman göturmemiştim kullanamıyorum die

len sen kıbrısa ne zaman gtttiiinnnnn haberim yokki mersine gitmedinmi direkkk :S o zaman aradım belkide sen toplu verelim diince claires mood istedigim için bende ondan alıyım dicektim ama işte ulaşamadımkii sonadanda aramadım valla bütün suç menimmmm

Selam kuzucuklarımınnn tatlıı takipçileriii :)))
İlk iş daha önce yaptığım ama tanıtmaya fırsat bulamadığım manikürümle başlıyorummm :)
Zemine Golden rose 118 numaralı ojesini sürdüm.rengi şahane sütlü kahveyi anımsatıyor :) tamda bunu düşünürken bunun üzerine şöyle dumanı tüten bir fincan kahve yapıyım dedim ama son anda vazgeçtim ve desen damgaladım üzerine. damgada kullandıgım oje golden rose 174 numaralı çikolata rengi ojesi inanılmaz güzel kıvamlı ve açık renk üzerine damga için uygun bir ojeee.
İşte karşınızdaaaa....
Not:Fotolar çok net degil acele bir çekim oldu ve ışığı tam ayarlıyamadım :)

Eklentiler

• $SDC14579.JPG
    $SDC14579.JPG
    90,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC14581.JPG
    $SDC14581.JPG
    101,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC14572.JPG
    $SDC14572.JPG
    99,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC14574.JPG
    $SDC14574.JPG
    92,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu manikürü dün akşam yaptım ama bugün tırnaklarımda bu yokk :) yaptım ve sildim :)
cicimi cici tatlımı tatlı bir manikür oldu benceee rengarenk bişii.
Sürmek istedigim renkleri belirledim ve kuruduktan sonrada üzerine golden rose nail art beyaz ojesi ile zebra deseni çizdimmm.Ve işte bu kadar kolay ve bi okadarda zahmetsiz bir manikürrr güzelligide cabası sanırım :))
İşte karşınızdaaa

Eklentiler

• $SDC14586.JPG
    $SDC14586.JPG
    96,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $SDC14589.JPG
    $SDC14589.JPG
    96 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC14594.JPG
    $SDC14594.JPG
    102,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $SDC14584.JPG
    $SDC14584.JPG
    103,8 KB · Görüntüleme: 55
Bugün tırnaklarımda bu manikür var.
Yapması kolay ve cici bir manikür olduuu.Ben siyah ve beyaz tercih ettim ama daha farklı renklerlede yapılabilirr.:)) Benim tırnak süsleme kalemim yok bu yüzden tel toka yardımıyla çizdim çiçeklerii tel tokanın ucundaki ufak top çok işe yarıyor :) Bütün desenler bittikten ve kuruduktan sonra Pastel matlaştırıcısıyla matlaştırdım manikürümü ve işte karşınızdaaaa..
Bol ojeli günlerrrrr :)))))

Eklentiler

• $SDC14607.JPG
    $SDC14607.JPG
    96,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC14598.JPG
    $SDC14598.JPG
    103,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC14600.JPG
    $SDC14600.JPG
    100,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $SDC14602.JPG