• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

fotoları gördükçe hevesleniyorum takılırsa sanırım çoookk üzüleceğim.. benim de ilk ebay siparişimdi bu arada.. dua konusunda destekçinim =)
gümrük duasına çıkaracaklar bizi zorla yauuuuu :1::1::1::1:
born pretty disclerim gelse de ben de cesur olup ebay sipariş verebilsem:59:

13-14 gün oldu.:44::44::44:

cnm ben iki kere sipariş verdim ikiside 15-20 gün arasında geldi hiç merak etme gelir mutlaka ama mesela yeni ögrendigim bişi var ben konadlar pahalı diye konad almıyodum hiç borndan alıyodum ama zebra deseni falan minnacık o yüzden bundan sonra amazondan vericem ordakiler kocamanmışşş :))
sende bidahakine ordan verrr

cnm ben iki kere sipariş verdim ikiside 15-20 gün arasında geldi hiç merak etme gelir mutlaka ama mesela yeni ögrendigim bişi var ben konadlar pahalı diye konad almıyodum hiç borndan alıyodum ama zebra deseni falan minnacık o yüzden bundan sonra amazondan vericem ordakiler kocamanmışşş :))

benim tırnaklar yapı olarak küçük,bi de yapısal tırnaklarım uzadıkça resmen dökülüyor çları. bana uygun olabilir. ama eğer cidden küçük gelirse öyle yaparım. monster disklerini de seviyorum.

bi de Türkiye'ye girişinde kargo takip veriliyor mu? strawberry veriyo da,belkim bp de verir?

benim tırnaklar yapı olarak küçük,bi de yapısal tırnaklarım uzadıkça resmen dökülüyor çları. bana uygun olabilir. ama eğer cidden küçük gelirse öyle yaparım. monster disklerini de seviyorum.

bi de Türkiye'ye girişinde kargo takip veriliyor mu? strawberry veriyo da,belkim bp de verir?

cnm zebra desenliler falan ufak oluyo yoksa digerleri normal sana bile ufak gelir görsen minnacık :)))takip verilmiyo AMA Hİ. MERAKLANMA MUTLAKA GELİRRRR

amazondan verdimm siparişiii 28 agustosta kargoya verilcekti falan.. 13 28 eylülde gelmiş olcaktıı..ama ben hiç bişi anlamıorm siteden bilmiyorum yani... gelir herhlde dimi :5:

amazondan verdimm siparişiii 28 agustosta kargoya verilcekti falan.. 13 28 eylülde gelmiş olcaktıı..ama ben hiç bişi anlamıorm siteden bilmiyorum yani... gelir herhlde dimi :5:

cnm muhtemelen gelir ben amazondan vermedim hiç sipariş ama bi çok arkadaşım veriyo ve gelio kargoları.sabırla beklemek gerekio işte sadece

cnm muhtemelen gelir ben amazondan vermedim hiç sipariş ama bi çok arkadaşım veriyo ve gelio kargoları.sabırla beklemek gerekio işte sadece

öyyleyse beklerim canım..sadece belirsizlk kötü ama geliosaaaa sorun yok..onlar gelnce bayram yapcam :52: bi sürü allldmm cnkü :27:

Bugün tırnaklarımda bu karmakarışık manikür var :) Bugünlerde tek vazgeçilmezim gülleride ekledim tabiki :)
Hergün düzenli olarak degiştirdigim için ojelerimi bir süreden sonra hangi rengi sürsem yada ne tarz bir manikür yapsam diye düşünmekten arada böyle karışık manikürler çıkıyo ortaya :) İşte onlardan birisi karşınızdaaa

Eklentiler

• $SDC14663.JPG
    $SDC14663.JPG
    76 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC14653.JPG
    $SDC14653.JPG
    84,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC14656.JPG
    $SDC14656.JPG
    78,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $SDC14659.JPG
    $SDC14659.JPG
    72,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC14662.JPG
    $SDC14662.JPG
    73,3 KB · Görüntüleme: 62
güller bu sefer harbiden gül =)
ve manikür her zamanki gibi şahane.. ama sen niye kullandığın ojeleri numaraları yazmıyosun canım yaa maviyi merak ettim mesela şimdi ben =)

güller bu sefer harbiden gül =)
ve manikür her zamanki gibi şahane.. ama sen niye kullandığın ojeleri numaraları yazmıyosun canım yaa maviyi merak ettim mesela şimdi ben =)

yine unuttum yazmayı ama olsun aklımda numarasııı woo 608 canımcımm.bu arada teşekkürlerrr:71::71:

Bugün tırnaklarımda bu karmakarışık manikür var :) Bugünlerde tek vazgeçilmezim gülleride ekledim tabiki :)
Hergün düzenli olarak degiştirdigim için ojelerimi bir süreden sonra hangi rengi sürsem yada ne tarz bir manikür yapsam diye düşünmekten arada böyle karışık manikürler çıkıyo ortaya :) İşte onlardan birisi karşınızdaaa

ellerine sağlık çoook beğendim.
son tırnaktaki desen diski mi cnm,yoksa çatlayan oje mi?
aynı mavi çatlayan var mı bilmiyorum da:17:

cnm ben 12 li set halinde aldıgımın içinde var zebra ddeseni minnacık belki tek alınanlarda büyük oluyodur ama setlerde küçükk yani sana bile olmaz emin oll :)

bende set aldım ama bendeki 16 lı set :52: kuzum zaten o 12 li deki zebra deseni tırnak ucu için french için yanee:52::52:

Daha önce yabancı bir blogda gördügüm ve bayıldığım bir manikür yaptım bugün tabi bi kaç degişiklik olmadan olmazdı sanırım :))
Öncelikle begendigim manikürü uyguladım sol elimin tırnaklarına goldenlady 319 numaralı rakı beyazı ojesini zemine 2 kat uyguladım.goldenlady ojelerinden bulursanız kaçırmayın derim hem kolay sürülüyorlar hemde kolay kuruyorlar.daha sonra gabrini summer edition M103 numaralı ojesini kullanarak tırnak uçlarına french yaptım ve golden rose nail art 106 numarasıyla noktaları yaptım.İşaret parmagımdaki ve yüzük parmagımdaki arıları çizdim ve sol el tırnaklarım tamamlanmış olduuu.
Şimdi gelelim sağ elimin tırnaklarınaaa aynı manikürü uygulasammı yoksa sarımı sürsem sadece diye düşünürken eşimin onada çimler ve çiçekler yapki arılar konabilsin sözleri geldi kulagımaa :)) ve onu kırmayıp zemine 2 kat goldenlady sürüp onun kurumasını beklemeden pastel L.C.307 numaralı ojesi ve kürdan yardımıyla çimenler çizdim ve fotolarda gördügünüz diger renklerlede noktalar kondurdum ki buda çiçekleri temsil ediyor :)) ufak bi arıcık çizmeyide ihmal etmedimmm :))
İşte karşınızdaaa .....

Eklentiler

• $SDC14725.JPG
    $SDC14725.JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC14726.JPG
    $SDC14726.JPG
    75,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC14728.JPG
    $SDC14728.JPG
    93 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC14732.JPG