• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

:1::1::1: kıskanma şekerim buyur gel sanada alırısss ocelerrrr :))))))

Bi yolum düşse oralara :27: kapınızı çalıcam zaten :17: sonra oje komasına girene kadar oje alırız :1: :1:

teşekkürler
darısı başına diyorum en kısa zamanda senden de bekliyoruz yeni ojeler
gözüm üstünde :82:

Ben aldım aslında ama hiç fotoğraf paylaşmıyorum bu konuda :97: telefonun yakın çekimi berbat :19: fotoğraf makinası için eşime baskı

yapıyorum bakalım evlilik yıldönümümüze yetişirse eylülde korkun benden bol bol resim çekicem :32: :32: :71:

Bi yolum düşse oralara :27: kapınızı çalıcam zaten :17: sonra oje komasına girene kadar oje alırız :1: :1:

Ben aldım aslında ama hiç fotoğraf paylaşmıyorum bu konuda :97: telefonun yakın çekimi berbat :19: fotoğraf makinası için eşime baskı

yapıyorum bakalım evlilik yıldönümümüze yetişirse eylülde korkun benden bol bol resim çekicem :32: :32: :71:

valla ben de istanbul'a gelirsem oje mekanlarına akmak istiyorum.
beni oje discosuna götürünnnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Bi kaç zamandır oldukça boşladım burayı.Bu arada koleksiyonuma yeni ojeler eklendi tabiki.:) Cumartesi günü netten tanıştığım bi oje sever arkadaşımla buluştum. Gül çok tatlı birisi çok güleryüzlü ve sıcak kanlı yaşattıgı güzel Cumartesi için teşekkür ediyorum ona :)
İki ojekolik buluşunca tabikide bi kaç oje almadan olmazdı ama standın tamamını toplayacağımız hiç aklıma gelmemişti :))) Catherine arley magazasına ugradık ve yaklaşık bir saat oje seçtik havuzun başında :))
abaugün ne sürdügüme gelirsek çok çok önce aldığım Catherine arley hologram ojesi var tırnaklarımda.Bu marka okadar kaliteliki ojenin kıvamında hiç bir bozulma olmamış.Sürümü hale çok kolay ama bence fırçalarını biraz daha kalın yapmalılar.Bu arada Bu marka yavaş yavaş bütün standlarını kapatıyormuş ben bu habere çok üzüldüm :( Sebebide sanırım yurtdışına yogunlaşacaklarmış.:(
buraya mail atarsak belkide bu kararlarından vazgeçerler diye umuyorum :(

Neyse fazla uzatmadan fotolara geçiyorummm :)

Eklentiler

• $SDC14357.jpg
    $SDC14357.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC14336.jpg
    $SDC14336.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $SDC14337.jpg
    $SDC14337.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $SDC14338.jpg
    $SDC14338.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $SDC14343.jpg
    $SDC14343.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $SDC14347.jpg
    $SDC14347.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $SDC14348.jpg
    $SDC14348.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 78
Cicilerinize bayıldım bayıldım...
Bir gün bütün oje severler buluşma ayarlayıp bütün oje standlarını boşaltalım:9::9::9::9::9:

Cumartesi günü yani 14.08.2011 benim dogum günümdüüüü :) tamı tamına 28 yaşıma girmiş bulunmaktayım yaşlanıyormuyum ne :)))
neyse geçelim fotolara

İşte en ve bitanecik kızım Zeytinnn :)

$1.JPG
Arkadaşım ve benn :)
$SDC14306.jpg $SDC14303.jpg $SDC14304.jpg

Buda dogumgünümde sürdügüm ojeeee ama malesef numarasına bakmadım hologram olur kendilerii :)))

$SDC14251.jpg $SDC14252.jpg

$SDC14270.jpg $SDC14278.jpg

Eklentiler

• $SDC14263.jpg
    $SDC14263.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 67
yelizcemm yeni görüyorum doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu ve bol bol ojeli yeni yaşlara inş. :)
yeni cicilerinize de bayıldım! :52:

oje tutkunu abartmamışsın kabartmışsın sanki cnm yaaa:9::9: :9:
bende seviyorum elimde değil:16:

bu arada geçmiş doğumgününde kutlu olsun,göreceğin daha nice güzel yılların olsun:71:

Canım ojelerin çok güzel bende oje çok seviyorum özellikle kırmızıyı ve çokta kullanıyorum ama korkuyorumda internetten okuduğumda kansorejen maddeler çok içeriyor gerçi ona kafayı takarsak hiç birşey yememiz içmemiz lazım da ama okuduğumda vkısırlığa kadar yol açıyormuş ben bunu okuduğum halde kullanıyorum sizin bu konuda bilgileriniz varmı

not: Kayınvalidem ve ablaları bermuda üçgeni yani ojede domuz yağı olduğunu kulanmam gerektiğini söylemişlerdi ben bu kısmı çok ciddiye almadım

yelizcem kırılan tırnaklarına üzüldüğümü söyliyemicem canım inanılmaz güzel olmuş yeni görüntüsü...:69:
hele o geri sayfalardaki mavimsi renkte çok güzelll cnm.aşırı uzun diğer görüntüsü ama bu haline bayıldımmm

Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.

Ojeli günler sevgiyle kalın :71:

Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.

:3: :3: :3: :3: :3: :3: ben ben ben ben :))

oje tutkunu abartmamışsın kabartmışsın sanki cnm yaaa:9::9: :9:
bende seviyorum elimde değil:16:

bu arada geçmiş doğumgününde kutlu olsun,göreceğin daha nice güzel yılların olsun:71:
:)) teşekkürlerr canımmm :))
Canım ojelerin çok güzel bende oje çok seviyorum özellikle kırmızıyı ve çokta kullanıyorum ama korkuyorumda internetten okuduğumda kansorejen maddeler çok içeriyor gerçi ona kafayı takarsak hiç birşey yememiz içmemiz lazım da ama okuduğumda vkısırlığa kadar yol açıyormuş ben bunu okuduğum halde kullanıyorum sizin bu konuda bilgileriniz varmı

not: Kayınvalidem ve ablaları bermuda üçgeni yani ojede domuz yağı olduğunu kulanmam gerektiğini söylemişlerdi ben bu kısmı çok ciddiye almadım
canım aynen seninde dedigin gibi ona kafayı takarsak hiç bişeyi yemememiz içmememiz lazım.boşver hiç takma kafanaaaa:61::61:
yelizcem kırılan tırnaklarına üzüldüğümü söyliyemicem canım inanılmaz güzel olmuş yeni görüntüsü...:69:
hele o geri sayfalardaki mavimsi renkte çok güzelll cnm.aşırı uzun diğer görüntüsü ama bu haline bayıldımmm
teşekkür ederim ben uzun tırnak hastası oldugum için kısayken hoşlanmıyorum çok :61::61: bakalım yavaş yavaş uzuyolarrr :nazar::nazar:

ben tabikideee ama zaten kesin benimki :)

valla ben de istanbul'a gelirsem oje mekanlarına akmak istiyorum.
beni oje discosuna götürünnnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Oje discosu mu :52::52::52:

Bi kaç zamandır oldukça boşladım burayı.Bu arada koleksiyonuma yeni ojeler eklendi tabiki.:) Cumartesi günü netten tanıştığım bi oje sever arkadaşımla buluştum. Gül çok tatlı birisi çok güleryüzlü ve sıcak kanlı yaşattıgı güzel Cumartesi için teşekkür ediyorum ona :)
İki ojekolik buluşunca tabikide bi kaç oje almadan olmazdı ama standın tamamını toplayacağımız hiç aklıma gelmemişti :))) Catherine arley magazasına ugradık ve yaklaşık bir saat oje seçtik havuzun başında :))
abaugün ne sürdügüme gelirsek çok çok önce aldığım Catherine arley hologram ojesi var tırnaklarımda.Bu marka okadar kaliteliki ojenin kıvamında hiç bir bozulma olmamış.Sürümü hale çok kolay ama bence fırçalarını biraz daha kalın yapmalılar.Bu arada Bu marka yavaş yavaş bütün standlarını kapatıyormuş ben bu habere çok üzüldüm :( Sebebide sanırım yurtdışına yogunlaşacaklarmış.:(
buraya mail atarsak belkide bu kararlarından vazgeçerler diye umuyorum :(

Neyse fazla uzatmadan fotolara geçiyorummm :)

İnanmıyorum yaa ben standı bile bulamadan kapatıyo mu :53: :53: :19:

Cumartesi günü yani 14.08.2011 benim dogum günümdüüüü :) tamı tamına 28 yaşıma girmiş bulunmaktayım yaşlanıyormuyum ne :)))
neyse geçelim fotolara

İşte en ve bitanecik kızım Zeytinnn :)

Eki Görüntüle 241774
Arkadaşım ve benn :)
Eki Görüntüle 241764 Eki Görüntüle 241772 Eki Görüntüle 241773

Buda dogumgünümde sürdügüm ojeeee ama malesef numarasına bakmadım hologram olur kendilerii :)))

Eki Görüntüle 241765 Eki Görüntüle 241766

Eki Görüntüle 241770 Eki Görüntüle 241771

Doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerin ile birlikte (ojeler dahil :27: ) nice güzel senelere inşallah :38:

Edit: 14.08.2011 Pazar günü değil mi yahu :30::30:

Ben ben bennnnnnnnnnn :32: :32: :32:

Son düzenleme:
oje discosu mu :52::52::52:

Inanmıyorum yaa ben standı bile bulamadan kapatıyo mu :53: :53: :19:

Doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerin ile birlikte (ojeler dahil :27: ) nice güzel senelere inşallah :38:

Ben ben bennnnnnnnnnn :32: :32: :32:
teşekkürlerr canım inşallahhh:52::52:
Malesefffki kapatıyolar türkiyedeki bütün standları magazaları :((( destinayd görüştü kendisiyleee bu arada merak edenlere benim ve destinaydın tek bildigi stand beylikdüzü carrefour da :)

Back