Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ne de güzel manzalar bunlar,yiyesim geldi,ekrana yapışacağım,gözüm gönlüm açıldı valla
kıskanma şekerim buyur gel sanada alırısss ocelerrrr :))))))
teşekkürler
darısı başına diyorum en kısa zamanda senden de bekliyoruz yeni ojeler
gözüm üstünde :82:
Bi yolum düşse oralara kapınızı çalıcam zaten sonra oje komasına girene kadar oje alırız
Ben aldım aslında ama hiç fotoğraf paylaşmıyorum bu konuda :97: telefonun yakın çekimi berbat fotoğraf makinası için eşime baskı
yapıyorum bakalım evlilik yıldönümümüze yetişirse eylülde korkun benden bol bol resim çekicem
Cicilerinize bayıldım bayıldım...
Bir gün bütün oje severler buluşma ayarlayıp bütün oje standlarını boşaltalım
saol canımmm.bencede bomba bi buluşma olacağı kesinnn :)
yeni yaşın uğurlu gelsin sana o zaman..doğum günün kutlu olsun..
Buluşma hakikaten bomba oluryapalım bunu..
yelizcemm yeni görüyorum doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu ve bol bol ojeli yeni yaşlara inş. :)
yeni cicilerinize de bayıldım!
Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.
Ojeli günler sevgiyle kalın
:)) teşekkürlerr canımmm :))oje tutkunu abartmamışsın kabartmışsın sanki cnm yaaa
bende seviyorum elimde değil
bu arada geçmiş doğumgününde kutlu olsun,göreceğin daha nice güzel yılların olsun
canım aynen seninde dedigin gibi ona kafayı takarsak hiç bişeyi yemememiz içmememiz lazım.boşver hiç takma kafanaaaaCanım ojelerin çok güzel bende oje çok seviyorum özellikle kırmızıyı ve çokta kullanıyorum ama korkuyorumda internetten okuduğumda kansorejen maddeler çok içeriyor gerçi ona kafayı takarsak hiç birşey yememiz içmemiz lazım da ama okuduğumda vkısırlığa kadar yol açıyormuş ben bunu okuduğum halde kullanıyorum sizin bu konuda bilgileriniz varmı
not: Kayınvalidem ve ablaları bermuda üçgeni yani ojede domuz yağı olduğunu kulanmam gerektiğini söylemişlerdi ben bu kısmı çok ciddiye almadım
teşekkür ederim ben uzun tırnak hastası oldugum için kısayken hoşlanmıyorum çok bakalım yavaş yavaş uzuyolarrryelizcem kırılan tırnaklarına üzüldüğümü söyliyemicem canım inanılmaz güzel olmuş yeni görüntüsü...
hele o geri sayfalardaki mavimsi renkte çok güzelll cnm.aşırı uzun diğer görüntüsü ama bu haline bayıldımmm
Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.
valla ben de istanbul'a gelirsem oje mekanlarına akmak istiyorum.
beni oje discosuna götürünnnnn
Bi kaç zamandır oldukça boşladım burayı.Bu arada koleksiyonuma yeni ojeler eklendi tabiki.:) Cumartesi günü netten tanıştığım bi oje sever arkadaşımla buluştum. Gül çok tatlı birisi çok güleryüzlü ve sıcak kanlı yaşattıgı güzel Cumartesi için teşekkür ediyorum ona :)
İki ojekolik buluşunca tabikide bi kaç oje almadan olmazdı ama standın tamamını toplayacağımız hiç aklıma gelmemişti :))) Catherine arley magazasına ugradık ve yaklaşık bir saat oje seçtik havuzun başında :))
abaugün ne sürdügüme gelirsek çok çok önce aldığım Catherine arley hologram ojesi var tırnaklarımda.Bu marka okadar kaliteliki ojenin kıvamında hiç bir bozulma olmamış.Sürümü hale çok kolay ama bence fırçalarını biraz daha kalın yapmalılar.Bu arada Bu marka yavaş yavaş bütün standlarını kapatıyormuş ben bu habere çok üzüldüm Sebebide sanırım yurtdışına yogunlaşacaklarmış.
buraya mail atarsak belkide bu kararlarından vazgeçerler diye umuyorum
Neyse fazla uzatmadan fotolara geçiyorummm :)
Cumartesi günü yani 14.08.2011 benim dogum günümdüüüü :) tamı tamına 28 yaşıma girmiş bulunmaktayım yaşlanıyormuyum ne :)))
neyse geçelim fotolara
İşte en ve bitanecik kızım Zeytinnn :)
Eki Görüntüle 241774
Arkadaşım ve benn :)
Eki Görüntüle 241764 Eki Görüntüle 241772 Eki Görüntüle 241773
Buda dogumgünümde sürdügüm ojeeee ama malesef numarasına bakmadım hologram olur kendilerii :)))
Eki Görüntüle 241765 Eki Görüntüle 241766
Eki Görüntüle 241770 Eki Görüntüle 241771
teşekkürlerr canım inşallahhhoje discosu mu
Inanmıyorum yaa ben standı bile bulamadan kapatıyo mu
Doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerin ile birlikte (ojeler dahil ) nice güzel senelere inşallah
Ben ben bennnnnnnnnnn