Uzun bir aradan sonra yine merhaba. :) Yazmadığım süre içerisinde Ebay'den 4-5 paketim daha geldi, son 3 paketi açarken paketlerin fotoğraflarını çekmek aklıma geldi. (Biri bugün, iki tanesi de iki gün önce geldi.) Ne de olsa bir süredir yasak nedenli "paketler geri gidiyor" söylemleri yoğunluktaydı, bazılarımız böyle söylerken benimkilerin sorunsuz geldiğini kanıtsız şekilde dile getirmem şaibe yaratmıştı biraz, ben de paketlerin üzerinde yazan ismimi soyadımı ve adresimi paintte karalayıp, gönderim tarihlerini de işaretleyip öyle ekliyorum, paketlerimin sorunsuz geldiğine kanıt isteyenler için. :)
Bu paketlerin birinin içerisinde Sinful ojelerim vardı, diğerinde ise China Glaze'in merak edip aldığım birkaç ojesi, fotoğrafları çekerken ojeleri de eklemeyi düşünemedim. :)
Bu fotoğrafı çekerken yani bugün ojeleri de görüntülemek aklıma geldi. :) Dikkat edin, hiçbir paketin üzerinde cosmetic ya da nail polish yazmıyor, daha önce de yazdığım gibi, satıcılara özel olarak ricada bulunuyorum ülkemizde böyle bir yasak başladı, devam eder etmez bilinmez ama siz yine de paketlerin üzerine sanatla boyamayla ilgili ya da cam süs eşyası gibi şeyler yazın şeklinde, sağolsunlar gördüğünüz gibi onlar da beni kırmıyorlar. Sanırım bu nedenle paketlerim sorunsuz geliyor şimdilik... Zaten herhangi bir paketim gelmeyip geri gittiği zaman da başka yöntemlere başvuracağım. :)
Bugün Kore'den gelen ojelerim... Her zamanki Kore'li satıcımdan almadım bu defa. Peripera diye bir marka keşfettim, 2 tür ojesi var ikisinden de birkaç tane aldım, bir tanesini bugün denedim, inanılmaz güzel bir fırçası var ve ojenin kıvamı da çok güzel.
Peripera'ların şişeleri de çok sevimli. :) Bu arada fonda gördüğünüz kutuların içinde yüz/tırnak temizleme pamukları var. Kore'lilerin en çok yolladığı hediye türünden biridir ve çok işime yarıyor. Bu satıcı da sağolsun 4 kutu hediye yollamış. :)
Peripera'ların ikisi böyle yanardöner renkler... Pembe-altın olanı denedim, bende turuncumsu durdu, bugün bana gelen bir arkadaşım denedi onda daha pembe durdu sanırım ten rengine göre de değişiyor.
Bu da dünkü tırnaklarımın fotoğrafı... Wet 'n' Wild'ın yanardöner mor bir ojesi üstünde Miss. Selene 167 var. Cokiyibiinsan'ın dediği gibi Selene'nin bu yanardöner pulları sahiden çok güzel. Bu ojeden bulursam yeniden alacağım. Yeşilli sarılı yanardöner pullar mor oje üzerinde harika durdu, her zamanki gibi fotoğrafta canlı olarak ne kadar mükemmel durduğunu gösteremiyorum ama yine de fotoğraflar az da olsa fikir veriyor.