Ojelerim ve Ben :)

enteresan bi huymuş gerçekten burcumda aslan işallah gelir yaaaaa çok çok istiyorum o ojeyiiii
bu arada gerçekten victora bayıldımmm.benimde bi tane köpegim varrr hem çok yaramaz hemde dedigin gibi herşeyi yemek istiyor yiyecek bişi olmasalar bileeee erik yiyo hayvan yaa

Maalesef gümrük yasası hakkında çıkan yazı ve uygulamalar doğru, 58 dolarlık vermiş olduğum siparişin karşılığında gümrükte benden tam 300 tl istediler ve diğer siparişlerimdede aynı uygulama oldu ve birçok arkadaşımda bu duruma maruz kaldı, insanları burada cesaretlendiriyorsunuz ama maalesef doğru değil, sizinki şans eseri gümrükçünün gözünden kaçmış olabilir ama uygula geçerli ve bunu yapıyorlar, hatta gidip gümrükten almanız gerekiyor, bir sürü işlem yaptırıyorlar size gümrük bedeli ödediğiniz yetmiyormuş gibi birde gümrükte kaldığı için ambar parası istiyorlar, buradan herkesi uyarmak istiyorum, bu sadece kozmetik için değil yurtdışından gelen tüm ürünler için geçerli maalesef bayanlar

neyse canım sen paylaşımlarını yap biz çok memnunuz alsakta almasakta fikrimiz oluyor
bende tereddüt ettim son 2 kargom gelmeyince ama ben takipsiz kargo istemiştim benim hatam
gelirmi gelmezmi bilemem ama sırf bişeyler satmak için insanların güvenini sarsmayada gerek yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesajlarda gerekli temizliği yapmak durumunda kaldım. Lütfen bundan sonraki paylaşımlarınızı daha özenli yapınız ve tartışmaya yönelik devam ettirmeyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim...

Son düzenleme:
flamenca sen ozotik leri grdunmu aldın mı kullandın mı acaba nerden alabiliriz biraz tuzlu yaa

Uzun bir aradan sonra yine merhaba. :) Yazmadığım süre içerisinde Ebay'den 4-5 paketim daha geldi, son 3 paketi açarken paketlerin fotoğraflarını çekmek aklıma geldi. (Biri bugün, iki tanesi de iki gün önce geldi.) Ne de olsa bir süredir yasak nedenli "paketler geri gidiyor" söylemleri yoğunluktaydı, bazılarımız böyle söylerken benimkilerin sorunsuz geldiğini kanıtsız şekilde dile getirmem şaibe yaratmıştı biraz, ben de paketlerin üzerinde yazan ismimi soyadımı ve adresimi paintte karalayıp, gönderim tarihlerini de işaretleyip öyle ekliyorum, paketlerimin sorunsuz geldiğine kanıt isteyenler için. :)

Bu paketlerin birinin içerisinde Sinful ojelerim vardı, diğerinde ise China Glaze'in merak edip aldığım birkaç ojesi, fotoğrafları çekerken ojeleri de eklemeyi düşünemedim. :)

Bu fotoğrafı çekerken yani bugün ojeleri de görüntülemek aklıma geldi. :) Dikkat edin, hiçbir paketin üzerinde cosmetic ya da nail polish yazmıyor, daha önce de yazdığım gibi, satıcılara özel olarak ricada bulunuyorum ülkemizde böyle bir yasak başladı, devam eder etmez bilinmez ama siz yine de paketlerin üzerine sanatla boyamayla ilgili ya da cam süs eşyası gibi şeyler yazın şeklinde, sağolsunlar gördüğünüz gibi onlar da beni kırmıyorlar. Sanırım bu nedenle paketlerim sorunsuz geliyor şimdilik... Zaten herhangi bir paketim gelmeyip geri gittiği zaman da başka yöntemlere başvuracağım. :)

Bugün Kore'den gelen ojelerim... Her zamanki Kore'li satıcımdan almadım bu defa. Peripera diye bir marka keşfettim, 2 tür ojesi var ikisinden de birkaç tane aldım, bir tanesini bugün denedim, inanılmaz güzel bir fırçası var ve ojenin kıvamı da çok güzel.
Peripera'ların şişeleri de çok sevimli. :) Bu arada fonda gördüğünüz kutuların içinde yüz/tırnak temizleme pamukları var. Kore'lilerin en çok yolladığı hediye türünden biridir ve çok işime yarıyor. Bu satıcı da sağolsun 4 kutu hediye yollamış. :)

Peripera'ların ikisi böyle yanardöner renkler... Pembe-altın olanı denedim, bende turuncumsu durdu, bugün bana gelen bir arkadaşım denedi onda daha pembe durdu sanırım ten rengine göre de değişiyor.

Bu da dünkü tırnaklarımın fotoğrafı... Wet 'n' Wild'ın yanardöner mor bir ojesi üstünde Miss. Selene 167 var. Cokiyibiinsan'ın dediği gibi Selene'nin bu yanardöner pulları sahiden çok güzel. Bu ojeden bulursam yeniden alacağım. Yeşilli sarılı yanardöner pullar mor oje üzerinde harika durdu, her zamanki gibi fotoğrafta canlı olarak ne kadar mükemmel durduğunu gösteremiyorum ama yine de fotoğraflar az da olsa fikir veriyor.

hehehe =DD
bişey diyeceğim aklıma geldi, sen bir dönem sanırım çivit mavisi oje arıyordun, tam olarak hangi tonu kastettiğini anlamamış olabilirim ama orly royal navy aldım geçenlerde, onun rengi aşırı parlak ama koyu sayılabilecek bir mavi. belki zaten elinde vardır bilmiyorum ama, çivit mavisi diyerek kastettiğin şey o olabilir mi?? tavsiye ederim, çok güzel bir oje. minik minik turkuaz simler var içinde. ve oje neon =D

benim tırnaklarım oje sürdükçe soyuluyor sanki.. flamenca sende bu sorun oluyor mu? oluyorsa napıyorsun tırnaklarını korumak ve soyulmasını engellemek için?

Aaa o bende yok galiba... Hemen Ebay'de incelemeye alayım. :) Tam da artık yeni oje almamaya söz vermiştim kendime bugün. :) Bu oje almama meselesi de iyice diyet yapmaya benzedi, pazartesi başlayıp salı bozulan türünden. :)))

benim tırnaklarım oje sürdükçe soyuluyor sanki.. flamenca sende bu sorun oluyor mu? oluyorsa napıyorsun tırnaklarını korumak ve soyulmasını engellemek için?

Bende hiç soyulma olmuyor ama elimi bir yere çarparsam kırılabiliyor. Aylarca hiç kırılmamıştı geçen hafta kızımın bir oyuncağının pilini değiştirirken zorlayınca kırdım ama Allah'tan çok çabuk uzuyorlar. Ben haftada bir gün vazelin+taze limon suyu+saf zeytinyağı karışımı hazırlayıp elimi onunla bir güzel kaplayıp eldiven giyip öyle yatıyorum tabii oje olmuyor o gece tırnaklarımda. Bunun dışında yaptığim bir şey yok. Bir de bazen bir ampül E vitamini kırıyorum karışımın içine. Pamuklu eldivenler var bu iş için, kozmetikçilerde bulabilirsin. Ben ellerimi hazırladığım maske ile kapladıktan sonra önce ince naylon eldivenlerden giyiyorum artık, üzerine pamuklu eldiven giyiyorum ve öyle yatıyorum. Aynı işlemi arada ayaklarıma da yapıyorum.

Pamuklu eldivenler şu sıra Gratis'te indirimde 3.39 gibi bir fiyat...

Bu arada Golden Rose çakma flakey oje çıkartmış...Care+strong serisi 169 galiba...Berbat bir taklit olduğu kesin ama Erkul Kozmetik'i kendini aşma çabalarınan dolayı kutluyorum...

golden rose'un flakey serisi aslında var ama tr'de yok

golden rose scale effect. nfu oh gibi değiller ama inglot pullu ojelerine yakınlar oldukça.

169 bende var ama ben ona sim derdim, miss selene simleri gibi opal, yansımalı falan.. her rengin üzerinde ayrı bir güzel duruyor o da..

İnglot deme Tam ki bu flakey olayını keşfettim baktım inglotta var, peşine düşeyim dedim ama meğer kalkmış...Benim yapacağım iş bu kadar olur işte...Neyse ki Nubar'ım var, 2 tane almadığıma pişman oldum...

Bu arada cherry'den sipariş ettiğim Nfu oh lar maalesef geri döndü kızlar, bana para iadesi yaptılar...Şimdi o ojeleri yeniden alıp İsviçre'ye arkadaşıma gönderteceğim ki gelirken bana getirsin...

Ama kabahat bende, gümrük genelgesi durumunu o sırada pek iplemediğimden oje aldığım şirketi uyarmadım...Diğer siparişler yok ac/dc adaptör yok boya kalemi diye yazılaraktan rahat rahat geliyor...

Canım yaaa Nfu'lar döndü demek... Ben hep art supplies filan yazdırıyorum sorunsuz geliyorlar. Ama artık pek de alacak bir şey kalmadı. Poshe fast dry stoklamayı düşünüyorum bir ara ondan biraz almak istiyorum onun dışında yeni çıkan oje filan duyduğumda kendimi tutmaya çalışacağım ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum. :)
Mutlaka arkadaşın vasıtasıyla filan getirt onlardan hatta bu defa gideceği kesin olduğundan istediğin tüm numaralardan sipariş et, arkadaşın buraya gelirken getirsin. Bu arada Ebay'de de yoğun bir Nfu satışı başlamış ama ojeler 25 dolardan filan başlıyor, 12,5 dolarlık ojeyi en az iki katına satıyorlar. Sold out olanları anlıyorum, ama Fabuloustreet'te hala satışta olanları neden karaborsa fiyatıyla satıyorlar anlamış değilim.

Erkul'a gittiğimde ben de o pullu ojelerden aldıydım ama daha Miss. Selene 167 dışında hiçbirini kullanmadım. Aslında şu an tırnaklarımda siyah oje var, üstüne pullu simli ojeler çok yakışıyor siyahın, flakey ojeler de... Yarın süreyim o Golden'lardan, şimdi tam piano siyahı parlak parlak, şu halinin tadını çıkarayım. :) Bahsettiğim She'nin siyah ojesi, bir daha bulursam koliyle filan almak istediğim bir oje.

Şimdi baktım, şunları almışım: 160, 161, 164, 166, 169... 164'ü ayırdım, siyah üzerine süreceğim, yoğun kırmızı simler var içinde... Tek bir tırnağımda denedim, tırnakta simli ojeden çok flakey gibi durdu sahiden de... 169 da aynı Miss. Selene 167'ye benziyor sanki...

Ya ben simsiyah pullardan oluşan bir oje istiyorum, bulamıyorum. Galiba sonunda kendim yapacağım. Kırmızı oje üzerinde mükemmel durur. Siyah pullarım var minik bir kavanoz, onlarla deneyebilirim ama pullara kıyamıyorum. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…