Ojelerim ve Ben :)

verita'nın siyahı da she'nin siyahı kadar güzel =D she'ler satılmıyor artık malum..
ama süvari'de verita mevcut.

siyah pul nasıl pul, yuvarlak mı? yoksa bu inglotlardaki falan gibi mi?

Son düzenleme:
verita'nın siyahı da she'nin siyahı kadar güzel =D she'ler satılmıyor artık malum..
ama süvari'de verita mevcut.

siyah pul nasıl pul, yuvarlak mı? yoksa bu inglotlardaki falan gibi mi?

Verita aldım birkaç oje ama siyah yoktu. Yalnız çok kötü kokuyorlar yaa... Her yerli oje o denli dayanılmaz kokmuyor, Verita'lar feci.

Pul derken, yani mesela renksiz tırnak cilası içinde yoğun siyah sim, irili ufaklı pullar düşün... Ve bir başka seçenek, siyah flakey oje düşün ve onları kırmızı oje üzerinde hayal et, muhteşem olmaz mı? Hâlâ böyle bir ojenin üretilmemiş olması ilginç.... Bence çok satar. Ben siyah üzerinde kırmızıya bayılıyorum, kırmızı üzerinde siyah da müthiş olurdu.

flamenca bunu bende istiyorum uzun zamandır viva la nailste flakey var satılıyor bende mercan-pembe gibi bir rengi var yarın deneyeyim bakayım olacakmı istersen bir bak o siteye

ha bu arada seninle konustugumuz su holo pigmenti çok işe yaramamıs yani sim gibiymiş hani muhtesem etki yokmus

flamenca bunu bende istiyorum uzun zamandır viva la nailste flakey var satılıyor bende mercan-pembe gibi bir rengi var yarın deneyeyim bakayım olacakmı istersen bir bak o siteye

Dibe çökmez mi yaw? Sanki homojen dağılmaz gibi... Ama flakey daha yaprak gibi, belki dibe çökmez, bende de var onlardan ama siyahı yok açık renkler var. Uzakdoğulu bir satıcıdan 12'li set olarak almıştım minnacık kavanozları var. Pulları ve simleri de ondan almıştım keşke kaydetseydim o satıcıyı, şimdi arasam bulamam.

ha bu arada seninle konustugumuz su holo pigmenti çok işe yaramamıs yani sim gibiymiş hani muhtesem etki yokmus

Zaten tahmin ediyorduk... Herhalde holo ojeleri üretirken değişik bir teknoloji kullanıyorlar. Ben en son OPI Designer serisinin hololarından aldım birkaç tane, henüz sürmedim ama şişelerin üzerinden oldukça holo görünüyorlar. Tanesi 9-10 dolardı shipping ile 12-13 dolara geldi. İki ayrı satıcıdan farklı iki zamanda aldım. Aslında OPI ojeleri Ebay'de pek çok satıcıda ortalama 5 dolara bulmak mümkün ama o DS serisini 9-10 dolara bulmak büyük şans. Daha pahalı satıyor çoğu. Tabii ben çok arıyorum fiyat kıyaslıyorum filan...
Ben bilindik markalardan birinden holo oje konusunda ciddi bir atak bekliyorum, bence yeni bir koleksiyon gelmek üzere, holo ojeler bu denli popüler iken bu fırsatı kaçırmazlar gibi geliyor bana... Hatta yerli oje markalarından bile böyle bir haber duyabiliriz. :)

denicem cila alıp sende de varmıs gerci denemekte fayda var ama parcalamam lazım benimkiler biraz buyuk buyuk
hololara gelince sanırım 50 tane holo ojem var artık holodan baydım ama söylemiştim ya lacivert ve siyah istiyorum cok cok zorlarsam kendimi birde zümrüt yeşili dun bende onu dusundum birgun flormarda fln holo oje görursem gözum acık gitmem bu arada ebaydaki ojeler birden fırladı farkındamısın bazı markalar yani 20 dolarları fln göruyorum bazen belkide hep öyleydi gerci neden öyle olduki bulunmayan koleksiyonlar flnmı cg nin holo atagı olmustu ama fos cıktı sendede var 1 renk sanırım ne var bizim markalardan biri cıkarsada paşa paşa alsak

Son düzenleme:

seffaf cila ile karıştırma bence, çok yoğun olmadığı için dibe çöküyor. ama golden rose quick dry'ın yapısı yoğun, hatta ağzını aç içindekiler biraz uçsun, öyle karıştır.
bi sürü simli oje denemesi yaptığım için böyle sonuçlar elde ettim =DD

Haha bu arada Fabuloustreet yerine cherry yazmışım, cherryden aldığım minnoşlarım geldi, Fabulous'lar takıldı...

Dediğin gibi arkadaşıma yönlendireceğim başka çaresi yok gerçi cherryden aldığım sinfull,jordana ve L.A'lerde sorun çıkmadı ki 69 parça oje+bronzlaştırıcı pudra+allık almıştım buna rağmen gümrükten geçti ilginç...Koca kutu, geçiyor içinde 4 tane nfu olan paket yavrusu geçmiyor...Gerçi görmedim nasıl bir paket yapmışlar ama Göremedim sevemedim yavrularımı offf offf

Bunu öğrendiğim iyi oldu...Catherine Arley'lerden sonra birde Golden Rose yurtdışı serisinin peşine düşeceğim anlaşılan...

Vallahi ben o 169 numaranın nasıl bir şey olduğunu anlayamadım hexagon pullar var içinde, sim desen değil,pul desen değil... Bir şeylere benzetmeye çalıştıkları kesin bu yüzden çakma flakey diyorum...Bu arada ebaydan bir satıcıdan flakey seti almıştım, deneyeyim dedim...Onlarda hexagon oldukları için sanırım biraz kesilmeye ihtiyaçları var...Nasıl bir yol izleyeceğime henüz karar veremedim...Neyse şu sınavlar geçsin de...

Bu arada Del sol Color Changing...Denemeyen muhakkak alsın denesin, çok eğlenceliler

umarım yavrularına kavuşursun
gümrükteki çalışanlara varya
sahi napcaklar o kadar ojeyi gümrükte şimdi merak ettim hergün gümrükten geçmeyen ojelerimi sürüyolar napıyolar yoksa kendilerine alıp satıyolarmı :44:

Bende Del Sol'un iki ojesi var henüz sürüp denemek kısmet olmadı, birkaç aydır oje kutularımdan birinde duruyor. :)
Bugün oje konusunda çılgın bir günümdeyim, tam bir elektrik turuncu var tırnaklarımda ve yüzük parmaklarımda da çivit mavisi.:))

Gümrükte çalışanların bir günahı yok ki canım, onlar da nasıl emir alırlarsa ona göre hareket ediyorlar. Hem zaten alınamayan paketler gönderildiği adrese geri gidiyor ve paketi geri alan satıcı geri ödeme yapıyor yani gümrükte kimsenin başkalarına ait kozmetik ürünlerine el koyduğunu sanmıyorum umarım öyle bir durum yoktur.

Ben Cherry'den benzeri bir çıkarma yapmıştım aylar önce, bir ikincisini yapasım var fena halde, oradan da onlarca oje alınmadan çıkılmıyor. :) Şimdi sen sorunsuz geldi dedin benim de oje alasım geldi ya nasıl duracağız biz bir fikrin var mı? :))))

İnanır mısın benim Golden Quick Dry su gibi ve birkaç defa kullanmama rağmen koyulaşmadı hem öyle hemen de kurutmuyor sadece piyasadaki yerli örneklerine göre daha iyi, bu nedenle en ucuzlar içerisinde en iyisi diyorum. Ama biraz paraya kıyıp yabancı hızlı kurutucu almak lazım en azından çok özenerek sürdüğümüz özel ojelerimizin üzerine sürmek için. Sally Hansen diyordun galiba sen, burada ne kadar bilmiyorum ama eğer Ebay'den aldığım bir kurutucum olmasaydı buradan bulduğumun en iyisini alırdım en azından iyi ojelerimle kullanmak için...
Ben Poshe'dan vazgeçemiyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum. :)) Ebay'den 5.50 dolara alıyorum birkaç tane birden alınca adet başına shipping dahil 7 dolar ödemiş oluyorum yani 11 lira. Eğer gümrük yasası yüzünden getirtememeye başlarsam sahiden çok üzüleceğim, oje alamıyorum diye o kadar üzülmem, Poshe alamıyor olmak beni daha çok üzer çünkü 10 sn içinde oje kupkuru oluyor, ve ojenin bütün güzelliğini ortaya çıkarıyor sanki tırnaklarının üzerini pvc kaplamışsın gibi oluyor (bu ifade benim değil, bloglardan birinde denk gelmiştim bu ifadeye ve "kesinlikle öyle!" diyerek onaylamıştım okurken) zaten ödüllü bir ürün bildiğim kadarıyla.

sally hansen insta dri maalesef pahalı biraz. 24 tl =/ aldım ama. hem ben henüz öğrenciyim, ailem kredi kartı olayına sıcak bakmıyor, "kendi paranı kazanınca alırsın kredi kartını" şeklinde bi mantıkları var, haksızsınız da diyemiyorum :) pek sık online alışveriş yapamıyor-dum bu sebeple. yabancı ojeleri falan ggden bi satıcıdan alıyordum ama hesabına havale yapıyordum falan filan. bundan sonrası daha da zor zaten.. malum şu yasaklar.
ama 2 ay gidiyor aslında sally hansen insta dri.
golden rose quick dry iyiydi de bozdu ya çok kızdım. bi tane konu açıp yazmıştım hatta.
you_know güzel oldugunu söylüyor hala ama benim rastladıklarımın artık bir kurutma etkisi kalmamış, bildiğin şeffaf cila olmuş. ama kokusu, dokusu falan aynı.
önceden yani quick dry bozulmamışken ben onu şöyle bir hafta kullandıktan sonra hafif yoğunlaşırdı, hatta baloncuk oluşurdu vs. içine oje çözücü ekleyip açıyordum. o şişenin dibine kadar kullanabiliyordum gayet. koyulaşsa da kurutucu özelliğini yitirmiyordu. hemen kurutuyor mu, bence sally hansen insta dri'ye göre biraz zayıf ama en nihayetinde yatmadan 10 dakika önce onu sürdüğümde yastık yorgan izi çıkmıyor, bu da yeter =D
simli franken yapmak için de onu kullandım ben. iri renkli pullardan yapmıştım, deborah lippmann'ın ojelerinden ilham alarak yapmıştım çoğunlukla =D yapısı uhu benzeri bişeye dönüştüğü için büyük simlerin dibe çökmesini engelliyor-du. gerçi yeni versiyonunu alır almaz gidip golden rose kioskuna geri verdim, onunla denemedim, bilemeyeceğim onunla da olacak mı. ama olur sanki gibi geliyor.

Gitti gider...Çoktan para iadesi yaptılar bile
Gümrükte tutulmuyor, direkt geri dönüyor maalesef...Ama eğer söz konusu olan kozmetik değilde diyelim bir ayakkabı ise ve eğer gümrüğe takıldı ise gelen postanıns ahibine önce gümrük kağıdı gidiyor, eğer bu kişi gelip gümrük bedelini ödemezse ürün geri gönderilmek yerine antrepoda belli bir tarihe kadar tutulup açık arttırma yolu ile satılıyor...

Hangi renkleri almıştın? Ben çok eğleniyorum bu ojelerle şu an ruby slipper var tırnaklarımda bir beyaz bir kırmızı oluyor haha

Bence vakit kaybetmeden yap, seçimlere bir hafta kaldı, 15 gün sonra ne olacağını bilemeyiz daha da sıkılaşabilir...Nasıl duracağımız konusunda inan ki fikrim yok sanırım beyin ameliyatı lazım...Bari kullanmayacağım renkleri almayayım diyorum ama

Hep şu Amonra yüzünden...Gerçi bende meyilliymişim ama

Aslında bir Garanti bankası hesabı açtırırsan, internet şubesinden kendine sanal kart oluşturabilir bunu internet alışverişlerinde kullanabilirsin...Ben genellikle böyle yapıyorum, hem ipin ucu kaçmıyor hem çok daha güvenli...

cherryden gelen oceleri çok merak ediyorum
buluştuğumuzda getirsene kuzu

hic arastirmamistim neler var neler yok bana uygun bilmiyorum da bu yuzden =D tesekkurler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…