Ojelerim ve Ben :)

Aşık oldum galiba :KK69: Benimde böyle nur topu gibi nfularım olsun istiyorum :KK61: cumartesi günü gg' dan çok övülen bir satıcıdan araştırmasını rica ettim :97: ilk siparişimi de bugün vericem :97: inşallah bir sorun yaşamam :97:

Üzüldüm böyle bişey yaşamanıza :2: sağlık olsun dicem ama olan güzelim nfuya olmuş :97:

İnşallah sorunsuz sipariş edersiniz ojelerinizi. :)

şu nfu oh koleksiyonu fotoğrafında, en üstte sağdan üçüncü capcanlı bir mavi var.. numarası nedir onun? bu ojelere aşık olmama ve manyak gibi sürekli swatchlarına bakmama rağmen sanki onu hiç görmemiştim =)

O aslında hafif yeşile bakan bir mavi ama fotoğrafta belli olmamış. Numarası 54.

İnşallah sorunsuz sipariş edersiniz ojelerinizi. :)

O aslında hafif yeşile bakan bir mavi ama fotoğrafta belli olmamış. Numarası 54.

Dün sipariş verdim akşam teslim edildi (aynı şehir hatta aynı semtte olmanın yararları :KK1: ) :KK69: china glaze aldım :97: çok memnun kaldım bir sorun çıkmadı :KK17: darısı diğer siparişlere diyorum :81:

Moralimizi bozan o yeni uygulamayı duyduktan sonra risk alıp siparişler vereceğimi ve deneyeceğimi, siparişlerim sorunsuz gelirse de buraya yazacağımı söylemiştim. Şimdi rahatlıkla yazıyorum. Yurt dışından sipariş vermekten çekinmeyin arkadaşlar. Malum tarihten sonra verdiğim tüm siparişlerim geldi, hatta 1 hafta 10 gün önce verdiklerim de bugün geldi, hiçbir sorun yaşamadım. 4-5 ayrı siparişten bahsediyorum, hepsi sorunsuz geldi. Bu yasa ya kağıt üzerinde kalacak, ya da tamamen yürürlüğe geçene dek hayli zaman geçmiş olacak.

Son düzenleme:
İnternetten görüp seçtiğim hiçbir ojeyi aldığımda (American Apparel'ler hariç) hayal kırıklığına uğramadım, çoğu beklediğimden de iyi geldi. Ama bazı ojeler var ki, elime alıp şişesine baktığımda ve tırnağıma sürdüğümde "neden iki şişe almadım bundan" diye yakınırım. :) Ve sonraki siparişlerimden birinde mutlaka 'yedeğini' sipariş edip bir kenara koyarım.
Bugün gelen ojelerimden biri Orly'nin Fantasea isimli ojesi. Bugün ilk defa tanıştık kendisiyle. :)) Ve aynı şeyi dedim: "neden iki şişe almadım!" :)
Artık biliyorsunuz, yanardöner ojelere ayrı bir zaafım var. Bu da muhteşem bir yanardöner oje, mor ağırlıklı ama altın-bronz tonlarında röfle veriyor. İyi fotoğraf çekmekten anladığım söylenemez, bu yüzden benim çektiğim fotoğraflarla yetinmeyip Google görsellerden bu ojenin swatchlarına bakmanızı öneririm. :)

Manikür zamanı gelmiş tırnaklarıma rağmen bu oje çok yakıştı. :)

$fantasea1.jpg

Bu da şişedeki halinin yakından görünüşü...

$fantasea2.jpg

İnternetten görüp seçtiğim hiçbir ojeyi aldığımda (American Apparel'ler hariç) hayal kırıklığına uğramadım, çoğu beklediğimden de iyi geldi. Ama bazı ojeler var ki, elime alıp şişesine baktığımda ve tırnağıma sürdüğümde "neden iki şişe almadım bundan" diye yakınırım. :) Ve sonraki siparişlerimden birinde mutlaka 'yedeğini' sipariş edip bir kenara koyarım.
Bugün gelen ojelerimden biri Orly'nin Fantasea isimli ojesi. Bugün ilk defa tanıştık kendisiyle. :)) Ve aynı şeyi dedim: "neden iki şişe almadım!" :)
Artık biliyorsunuz, yanardöner ojelere ayrı bir zaafım var. Bu da muhteşem bir yanardöner oje, mor ağırlıklı ama altın-bronz tonlarında röfle veriyor. İyi fotoğraf çekmekten anladığım söylenemez, bu yüzden benim çektiğim fotoğraflarla yetinmeyip Google görsellerden bu ojenin swatchlarına bakmanızı öneririm. :)

Manikür zamanı gelmiş tırnaklarıma rağmen bu oje çok yakıştı. :)

Eki Görüntüle 192423

Bu da şişedeki halinin yakından görünüşü...

Eki Görüntüle 192422

çok güzel renk cidden =) pek pembe tonlarında oje sürmem ben ama buna bakakalmıştım cevahir eczanesinde görünce.. bir de tesadüfen alix aviende buna yakın bir renk gördüm. şişelerinden çok benziyorlar ama tırnakta farklı olabilirle bilmiyorum. o da böyle bu tonda bir pembe ve altın yanardönerli bir renkti. denemiştim tırnağımda birazcık inceydi ama yine de bunu andırıyordu sanki =)

Moralimizi bozan o yeni uygulamayı duyduktan sonra risk alıp siparişler vereceğimi ve deneyeceğimi, siparişlerim sorunsuz gelirse de buraya yazacağımı söylemiştim. Şimdi rahatlıkla yazıyorum. Yurt dışından sipariş vermekten çekinmeyin arkadaşlar. Malum tarihten sonra verdiğim tüm siparişlerim geldi, hatta 1 hafta 10 gün önce verdiklerim de bugün geldi, hiçbir sorun yaşamadım. 4-5 ayrı siparişten bahsediyorum, hepsi sorunsuz geldi. Bu yasa ya kağıt üzerinde kalacak, ya da tamamen yürürlüğe geçene dek hayli zaman geçmiş olacak.

Harika bir haber :81: :81: gülegüle kullanın ojelerinizi :KK12: bende sizin burda sipariş verdiğinizi okuduktan sonra biraz cesaret biraz da yasaya inat sipariş vermiştim beklemedeyim gelince bende bildiririm :97:

Hayırlı olsun. :)

Teşekkür ederimmm :KK19:

Birkaç tanesi eksik haliyle en sevdiğim bebeklerim... :KK69: Benim için Nfu Oh ve diğerleri diyebilirim, o kadar çok seviyorum bu markayı. Flakie ojelerde açık ara farkla lider zaten ama holographic ojelerde de en iyisi, sadece çeşidi az. Bende her markanın holo ojesi var yani kıyaslama şansım var, Nfu Oh bence holo ojelerde de lider. Creme ojeleri de bence mükemmel. En son bakım yağlarını keşfettim, bayıldım. Enjektör gibi olanlarından almıştım Ebay'den bazı markaların, onlar da güzeldi ama kokusu hemen geçiyordu, bunlarda geçmiyor. İçine kuru çiçekler atılmış oje şişesindeki bakım yağlarını şiddetle öneriyorum. Ben yaseminlisini aldım tabii (en sevdiğim koku olduğundan) ama birkaç tane daha sipariş edeceğim. (Bakım yağı fotoğrafta üst sırada en solda.)

Eki Görüntüle 191563

Nfu Oh ojeleri Fabuloustreet'ten alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum (her siparişimde 4-5 tane aldım bugüne dek) ve 10 gün önce verdiğim siparişim de geldi. Şimdi baktım, birileri gg'de 65 tl'ye satıyor, 55'ti 65 olmuş. :))) En en en fazla tanesini 20 tl'ye temin ettiklerini bildiğim bu ojelerin her birinden 45 tl kâr etmeye çalışmak fırsatçılık değil de nedir? Ayıp yaa, bari 2 katına sat, bu kadar da insanların imkansızlıklarından faydalanmaya çalışmak olmaz ki. (İmkansızlıktan kastım, yurt dışından alışveriş yapmak için lisanı yeterli olmayan, sistemi çözemeyen ya da işte bir şekilde çekindiği için dışardan getirtemeyen insanların durumu.)

Bu arada, gg demişken, sevgili Amonra'mın tavsiye ettiği asetonu gg'den aldım ve gg satıcıları hakkındaki genel kanım bir kez daha desteklendi! İki büyük şişe asetonu naylon poşete koyup kargo kutusuna koyan ve yarısının kutuya dökülmesine sebep olan satıcıya gayet düzgün bir sitem maili yazdım, asetonun kapağının tam oturmadığını, mutlaka bantlanması gerektiğini, o haliyle kargoya verilmesinin yanlış olduğunu söyledim. "Siz kime akıl veriyorsunuz, paketlemeyi sizden öğrenecek değiliz" şeklinde bir cevap aldım. Karşılığında da şunları yazdım: "Şu cevabınız bile yaptığınız işi doğru düzgün yapamadığınızın kanıtıdır. Ben senelerdir Ebay müşterisiyim, yurt dışından yüzlerce ürün getirttim, aseton da dahil, böyle bir paketleme şekli görmedim, bu işi profesyonel yapan insanlardan örnek alın biraz. Yolladığınız ürün ağzı ambalajlanmadan o şekilde yollanmaz, akıla ihtiyacınız olmasaydı eğer, zaten öyle kötü bir kapağın sabitlenmesi gerektiğini yoksa kolinin içine aseton akıtacağını öngörürdünüz. Bu şekilde davranarak tek yaptığınız müşteri kaybetmek olur. Ben mağduriyetimi gayet güzel ifade ettim; ben müşteriyim siz ise profesyonel davranması gereken bir satıcı pozisyonundasınız, verdiğiniz cevabın ise profesyonellikle uzaktan yakından ilgisi yok. Ne diyeyim, aynen devam edin, iyi günler!"

Az bile dedim aslında. Müşteriye bu şekil bir davranış kabul edilemez. Yani daha önce de dediğim gibi, yurt dışında bu işi yapan insanların nezaketi, saygısı, profesyonellik anlayışı çok başka, bizimkilerin onlara yetişmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım. Tek gg mağduru da ben değilim, yüzlerce benzeri mesaj okuyorum, arada elbette düzgün satıcılar da vardır ama belli ki çok az.

nfu ohları görunce dayanamadım bende çok seviyorum ama favorim turuncu flakey bütün ojelerim gitsin nfu ohlar bana yeter :KK52: listem hazır ama şu gümrük beni çok strese sokuyor sanırım bir satıcı aracılıgıyla alcam hala arastırmadayım güle güle kullan ojelerini hi birde asetonu aldıgın satıcıyı merak ettim bu tarz bir cevapla karsılasan bir arkadasım daha var acaba aynı kişimi diye :26: haa bi bilgi daha o 55 den 65 e cıkan nfu oh 2 gun önce 69 tl olmustu :KK52: duz hesap 100 yapcak satıcı bekliyorm

bu orly ojeler türkiyede satılmıyor zannediyordum
satılıyomuş yahu bende aldım şu yanar dönerlerden fiyatı 19 liraydı
muhtemelen yurtdışına göre pahalıdır ama olsun bakıp bakıp iç geçirmekten iyidir eheheh
tavsiye ettiğin bi rengi varmı cicim öyle diğer ojeler gibi elime 5-10 tane alıp kasaya gidemem
tavsiyeye ihtiyacım var :))

Flamencaaaaaaa nerdesin :KK59:

Yoğunum biraz ama arada uğruyorum. :)

nfu ohları görunce dayanamadım bende çok seviyorum ama favorim turuncu flakey bütün ojelerim gitsin nfu ohlar bana yeter :KK52: listem hazır ama şu gümrük beni çok strese sokuyor sanırım bir satıcı aracılıgıyla alcam hala arastırmadayım güle güle kullan ojelerini hi birde asetonu aldıgın satıcıyı merak ettim bu tarz bir cevapla karsılasan bir arkadasım daha var acaba aynı kişimi diye :26: haa bi bilgi daha o 55 den 65 e cıkan nfu oh 2 gun önce 69 tl olmustu :KK52: duz hesap 100 yapcak satıcı bekliyorm

Teşekkür ederim, Nfu Oh ojeleri sahiden de güzel, flakie olanlar muhteşem zaten. Tanesi 100 liraya da satamazlar herhalde yaa, daha ne kadar yüzsüzleşilebilir, %500 mü kâr edecekler?
Asetonu aldığım satıcıyı ifşa etmeyeyim, gg'de Roon aseton diye yaz zaten bir o satıyor. Gerçekten çok çirkin bir tavırdı ne olursa olsun müşteriye o şekilde davranılmaz.

bu orly ojeler türkiyede satılmıyor zannediyordum
satılıyomuş yahu bende aldım şu yanar dönerlerden fiyatı 19 liraydı
muhtemelen yurtdışına göre pahalıdır ama olsun bakıp bakıp iç geçirmekten iyidir eheheh
tavsiye ettiğin bi rengi varmı cicim öyle diğer ojeler gibi elime 5-10 tane alıp kasaya gidemem
tavsiyeye ihtiyacım var :))

Canım hemen hemen tüm markalar Türkiye'de var ama tabii en az 2 misline satılıyor hatta bazen 3 misline... Eğer çok almayacaksan birkaç tane seçip alacaksan 19 tl iyi yine... Hangilerini önerirsin demişsin, bu biraz zevklerle ilgili bir şey mesela ben açık tonları çok fazla sevmiyorum. Orly alacaksan Cosmic FX serisinin tüm ojeleri bence çok güzel, onlardan alabilirsin.

Nihayet Flormar'ın Miracle Color serisini tamamladım. Tamamı 29 ojeden oluşuyor. Bunun 22 tanesini üç ayrı kozmetik mağazasından alarak toparladıktan sonra, Flormar'ın internet sitesini keşfettim, kalan numaraları not alıp oradan sipariş verdim, şaşırtıcı bir şekilde 3 gün içerisinde ojeler geldi, ilk defa -yerli- bir alışveriş sitesi ile hiçbir şekilde problem yaşamadan bir alışveriş yapmış olmanın şaşkınlığı içerisindeyim. :))) Miracle Color serisinden her ojeyi bulamıyorum ama seriyi tamamlamak istiyorum diyorsanız e-flormar yazın, Google'da karşınıza çıkan ilk site olacaktır. (Malum, link vermek yasak. :)) )

Dün gece Miracle Color ojelerini toplu halde fotoğrafladım. Ben öyle profesyonel fotoğraflar çekmeye uğraşamıyorum, fotoğraflar üzerinde oynamakla ise hiç işim olmaz, bu yüzden çektiklerimle idare ediverin artık. :))
Dün ojeleri çektim, bu sabah da onlardan numara sırasına göre renk oluşturdum. Dediğim gibi foto ile oynamayı bilmem, yoksa üstüne yazardım, şöyle tarif edeyim, solda beyaz gibi duran (tırnak paleti beyaz, bu yüzden saydam renkler beyaz gibi duruyor) ilk tırnaktan itibaren saat yönünde 01, 02, 03 diye gidiyor... Bir palette 18 tırnak var bu yüzden tamamı dolu olan palet ilk 18 numara, diğerleri ise yarım görünen palette, 19 no en açık renkten başlıyor yine saat yönüne doğru 20, 21, 22 diye gidiyor. :) Umarım anlatabilmişimdir. Bu paletler benim için çok iyi oldu, hangi oje saydam (başka oje üzerine sürmek gerekir), hangi oje tek başına kullanılabilir böylece hemen bakıp anlayacağım zira şişelere bakınca anlaşılmıyor. Sürünce nerdeyse tamamen saydam gözüken ama şişede çok can alıcı güzellikte renklerde görünen bir mor ve pembe var mesela... Hepsi paletlerde anlaşılıyor.
Bu serinin en büyük eksikliği yeşil üzerine çalışılmamış olması. Mor olayını abartmışlar, altın rengini de... Ama yeşil yok, oysa yanardönerli haki yeşiller, metalik formlar ve daha pek çok fark yaratabilirlerdi yeşile dair, tutulmaz diye yapmadılar belki. Ya da 30. ojeden itibaren üretip seriye ekleyecekler. Şu anda seride sadece bu 29 oje var.

$miracle1.jpg

Oje kutularımın kapaklarının içinde uyumayı çok seven kedim Victor. :))

$miracle2.jpg

Henüz 6,5 aylık ama maaşallah şimdiden kocaman oldu. :)) Konu dışı fotoğraf sayılmaz çünkü köşeden oje görünüyor. :p

$miracle3.jpg

Victor renk paletleriyle oynarken... Tabii bunu bir de ben paletleri hazırlarken yapmaya kalktı, herşeyin içinde olmak istiyor sonunda ona da oje süreceğim az kaldı! :))

$miracle4.jpg

Flaşsız çekim... Yukarıda anlattığım gibi, en saydam renkten itibaren saat yönünde numara sırası ile sürdüm. 2. ve yarım olan palet de 19 no'lu ojeden başlıyor (en açık renk) ve 29 no'lu kırmızı ojeye dek saat yönünde gidiyor...

$miracle5.jpg

Flaşlı çekim...

$miracle6.jpg

Evettt, artık sevgili arkadaşlarımın sayfalarına fotoğraf eklemeyi bırakıp, kendi sayfamı açıyorum. :) Bir arkadaştan bu öneri geldiğinden beri bugün açarım, yarın açarım derken günler geçti ve nihayet sayfam artık sizlerle. :) Blog açmam için de yoğun bir baskı var özellikle Face'de hazırladığım fotoğraf albümüne fotoğraflar ekledikçe arkadaşlarım artık blog açmanın zamanı geldi diyorlar ama bende bu üşengeçlik varken ancak birkaç sene sonra açarım herhalde. Bu sayfayı bile açmam haftalar sürdü. :)
Burada sizlerle ojelerimi ve onlar hakkındaki bilgileri paylaşacağım... Tüm oje fanlarının söylediği gibi, öje sürmek bir hobidir aslında... Ve değişik ojeler bulup toplamak da bir koleksiyonculuk çeşididir. Kimse yüzlerce ojemiz var diye bize deli gözüyle bakmasın. Ya da baksın, ne fark eder? Umurumuzda mı? :KK66:

İlk mesajımda, deli gibi sevdiğim Etude House ojelerinden birini tanıtmak istedim. Her zaman söylediğim gibi, Uzakdoğu kozmetikte lider. Özellikle Japonya ve Kore. Uzun zamandır makyaj ürünlerini keyifle kullandığım ünlü ve kaliteli Uzakdoğu markaları var. Ojede de sağlıklı ve kaliteli ürünler veren Kore markaları çok ünlü, bunlardan en sevdiğim hatta taparcasına sevdiğim marka: Nfu Oh. Oje fanlarının iyi bildiği ve sevdiği bir markadır. Nubar da onlardan biri. İlerleyen zamanlarda bu markaların ojeleriyle ilgili fotoğraflar ve bilgiler eklerim. Kore'li olağanüstü tatlı, nazik ve bonkör bir satıcım var Ebay'de... 5-10 oje aldıysam yanında ojelerin 2 misli büyüklüğünde bir de hediye paketi geliyor ve içinden neler çıkmıyor ki, el kreminden özel oje temizleme pamuklarına, extra ojelerden ipek keselere hatta kahveye kadar bir sürü hediye yolluyor sevgili arkadaşım bana. :) Ondan alışveriş yapmak ayrı bir zevk oldu benim için. Ben de bir gün ona Türkiye'ye özel hediyeler göndermek istiyorum.
Etude House, tırnak besleyici ve zararsız içeriği ve güzel renkleri ile gönlümde yerini ayrı bir yerde aldı. Sürerken en az kokan ojelerden biri aynı zamanda. Aşırı fazla renk seçeneği yok ama olanlar da sahiden çok güzel. Fotoğraflarda ojenin olağanüstü güzel ışıltılarını göremiyorsunuz ama üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali de bence çok güzel oldu. :)

Eki Görüntüle 159381

Eki Görüntüle 159380

Eki Görüntüle 159382

kırmızı ve tonlarını çok seviyorum çok hoş görünüyorlar.. :79:

tatlım ne bileyim internet üzerinden gg de felan bulunuyor da standı olduğunu bilmiyordum
sevindim görünce,her zaman toplu sipariş şansımız olmuyor bide malum yasak felan diye mide bulandırdılar artık
sayfanı takip edipte merak eden vardır diye yazdıydım hem
her gittiğimde 1er 2 şer toplarım artık ehehhe

Nihayet Flormar'ın Miracle Color serisini tamamladım. Tamamı 29 ojeden oluşuyor. Bunun 22 tanesini üç ayrı kozmetik mağazasından alarak toparladıktan sonra, Flormar'ın internet sitesini keşfettim, kalan numaraları not alıp oradan sipariş verdim, şaşırtıcı bir şekilde 3 gün içerisinde ojeler geldi, ilk defa -yerli- bir alışveriş sitesi ile hiçbir şekilde problem yaşamadan bir alışveriş yapmış olmanın şaşkınlığı içerisindeyim. :))) Miracle Color serisinden her ojeyi bulamıyorum ama seriyi tamamlamak istiyorum diyorsanız e-flormar yazın, Google'da karşınıza çıkan ilk site olacaktır. (Malum, link vermek yasak. :)) )

Dün gece Miracle Color ojelerini toplu halde fotoğrafladım. Ben öyle profesyonel fotoğraflar çekmeye uğraşamıyorum, fotoğraflar üzerinde oynamakla ise hiç işim olmaz, bu yüzden çektiklerimle idare ediverin artık. :))
Dün ojeleri çektim, bu sabah da onlardan numara sırasına göre renk oluşturdum. Dediğim gibi foto ile oynamayı bilmem, yoksa üstüne yazardım, şöyle tarif edeyim, solda beyaz gibi duran (tırnak paleti beyaz, bu yüzden saydam renkler beyaz gibi duruyor) ilk tırnaktan itibaren saat yönünde 01, 02, 03 diye gidiyor... Bir palette 18 tırnak var bu yüzden tamamı dolu olan palet ilk 18 numara, diğerleri ise yarım görünen palette, 19 no en açık renkten başlıyor yine saat yönüne doğru 20, 21, 22 diye gidiyor. :) Umarım anlatabilmişimdir. Bu paletler benim için çok iyi oldu, hangi oje saydam (başka oje üzerine sürmek gerekir), hangi oje tek başına kullanılabilir böylece hemen bakıp anlayacağım zira şişelere bakınca anlaşılmıyor. Sürünce nerdeyse tamamen saydam gözüken ama şişede çok can alıcı güzellikte renklerde görünen bir mor ve pembe var mesela... Hepsi paletlerde anlaşılıyor.
Bu serinin en büyük eksikliği yeşil üzerine çalışılmamış olması. Mor olayını abartmışlar, altın rengini de... Ama yeşil yok, oysa yanardönerli haki yeşiller, metalik formlar ve daha pek çok fark yaratabilirlerdi yeşile dair, tutulmaz diye yapmadılar belki. Ya da 30. ojeden itibaren üretip seriye ekleyecekler. Şu anda seride sadece bu 29 oje var.

Eki Görüntüle 196765

Oje kutularımın kapaklarının içinde uyumayı çok seven kedim Victor. :))

Eki Görüntüle 196766

Henüz 6,5 aylık ama maaşallah şimdiden kocaman oldu. :)) Konu dışı fotoğraf sayılmaz çünkü köşeden oje görünüyor. :p

Eki Görüntüle 196763

Victor renk paletleriyle oynarken... Tabii bunu bir de ben paletleri hazırlarken yapmaya kalktı, herşeyin içinde olmak istiyor sonunda ona da oje süreceğim az kaldı! :))

Eki Görüntüle 196768

Flaşsız çekim... Yukarıda anlattığım gibi, en saydam renkten itibaren saat yönünde numara sırası ile sürdüm. 2. ve yarım olan palet de 19 no'lu ojeden başlıyor (en açık renk) ve 29 no'lu kırmızı ojeye dek saat yönünde gidiyor...

Eki Görüntüle 196764

Flaşlı çekim...

Eki Görüntüle 196767

selam flemencaaa bunlar gerçekten çok hoşşşşşşşşşş.victorada bittim dogrusu çok şirinnnnn.
flormarın bu serisinden 3 oje var bende şimdilik mor vve kırmızı tonunda .bu arada sizlerin sayesinde bendede tam bi oje tutkusu başladııı :KK31::KK31: 1 ay önce buraya girdigimde 10 ojem vardı şimdi 90 tane varrrrrr:KK69::KK69::KK69:

tatlım ne bileyim internet üzerinden gg de felan bulunuyor da standı olduğunu bilmiyordum
sevindim görünce,her zaman toplu sipariş şansımız olmuyor bide malum yasak felan diye mide bulandırdılar artık
sayfanı takip edipte merak eden vardır diye yazdıydım hem
her gittiğimde 1er 2 şer toplarım artık ehehhe

İyi yapmışsın canım. Tabii ki dışardan getirttiğimiz ojeleri buradan alma şansı da var sadece ciddi fiyat farkı oluyor ama 19 tl bana yine iyi geldi Orly için. (Bir yere sormuştum 32 tl demişlerdi mesela...) Bana shipping dahil tanesi 9 tl gibi geliyor, eğer yurt dışından getirtemiyor olursam (yasak nedenli) iki tane alacağım bir tane alırım mantığıyla 19 tl verebilirim ama öyle satıcılar var ki 25 tl, 30 tl hatta bazı orjinal koleksiyonların isim yapmasını fırsat bilip 40 tl'ye kadar çıkarıyorlar fiyatları. 15-20 liraya aldığı ojeyi 60-70 liraya satanlar filan var alışveriş sitelerinde, denetim de yok tabii, tutturabildiğine işte...

selam flemencaaa bunlar gerçekten çok hoşşşşşşşşşş.victorada bittim dogrusu çok şirinnnnn.
flormarın bu serisinden 3 oje var bende şimdilik mor vve kırmızı tonunda .bu arada sizlerin sayesinde bendede tam bi oje tutkusu başladııı :KK31::KK31: 1 ay önce buraya girdigimde 10 ojem vardı şimdi 90 tane varrrrrr:KK69::KK69::KK69:

O 90'da da kalmaz artmaya devam eder. :)) Bence çok keyifli bir koleksiyonculuk oje biriktirmek. :)

İyi yapmışsın canım. Tabii ki dışardan getirttiğimiz ojeleri buradan alma şansı da var sadece ciddi fiyat farkı oluyor ama 19 tl bana yine iyi geldi Orly için. (Bir yere sormuştum 32 tl demişlerdi mesela...) Bana shipping dahil tanesi 9 tl gibi geliyor, eğer yurt dışından getirtemiyor olursam (yasak nedenli) iki tane alacağım bir tane alırım mantığıyla 19 tl verebilirim ama öyle satıcılar var ki 25 tl, 30 tl hatta bazı orjinal koleksiyonların isim yapmasını fırsat bilip 40 tl'ye kadar çıkarıyorlar fiyatları. 15-20 liraya aldığı ojeyi 60-70 liraya satanlar filan var alışveriş sitelerinde, denetim de yok tabii, tutturabildiğine işte...

O 90'da da kalmaz artmaya devam eder. :)) Bence çok keyifli bir koleksiyonculuk oje biriktirmek. :)

evettttttttt kesinlikleeeeeeeeee çok keyifliiiii:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: 90 la kalmıycak bencede çünkü hemen hemen hergün gidip 3-4 tane alıyorummmm:KK1::KK1::KK1: bu arada beni hatırladınmı bilmiorum ama şu renk degiştiren ojeler için yardım istemiştim ojenin siperişini 13 nisanda verdim fakat ebaydan ilk alışverişimdi ve kargo olayını en ucuzunu seçmişimm ee tabi bu durumdada hala gelmedi oje ptt sayesindeeee :KK5::KK5::KK5::KK5:

victor tam ısırmalıkmış maşallah =)

Ay o feci bişeydir, benim de ısırasım geliyor, huyu da güzel kendi de maaşallah. :) Yalnız aşırı obur, aklına gelebilecek herşeyi yemek istiyor. :)

evettttttttt kesinlikleeeeeeeeee çok keyifliiiii:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: 90 la kalmıycak bencede çünkü hemen hemen hergün gidip 3-4 tane alıyorummmm:KK1::KK1::KK1: bu arada beni hatırladınmı bilmiorum ama şu renk degiştiren ojeler için yardım istemiştim ojenin siperişini 13 nisanda verdim fakat ebaydan ilk alışverişimdi ve kargo olayını en ucuzunu seçmişimm ee tabi bu durumdada hala gelmedi oje ptt sayesindeeee :KK5::KK5::KK5::KK5:

İsim hafızam çok zayıftır ama burcunu söyle bir daha hiç unutmam. :))) Böyle de tuhaf bir huyum var. :) Ya o siparişler bazen çok gecikir, benim tamamen umudumu kestiğim bir paket tam 3 ay sonra geldi mesela. :) Belli olmuyor bazen bir yerlere takılıp geç geliyor.

X