Claire's Mood serisi, son dönemde en çok sardığım ojelerden oluşuyor. :)) Bu ojeler ısıya göre denk değiştiriyor. Sıcak hava ya da sıcak suyla temasında rengi açılıyor, soğuk hava ya da soğuk su ile temasında rengi koyulaşıyor. Oda ısısındaki doğal halinde de tırnağın uzun olan beyaz kısmı daha soğuk olduğundan koyu renk, geri kalan kısmı açık renk oluyor ve sanki iki ayrı oje sürmüşsünüz gibi duruyor. Bu ojeleri internette ilk gördüğümde aşık oldum, tek bir tanesi hariç serinin tüm ojelerini aldım hemen. Google'da Claire's Mood diye yazıp görsellerden bakabilirsiniz. Oje fanlarının kesinlikle en az birkaç tane edinmesi gerekiyor bu ojelerden. Henüz Türkiye'de yok ama pek çok internet sitesinde satışı var, çok yakında Türkiye'ye de geleceğini düşünüyorum.
Claire's Mood - happy/earthy. Baş parmağımdaki spot değil, nail dangle için açtığım delik görünüyor. :)) Şu anda yok, tırnaklarım uzadığı ve kısalttığım için. Fotoğraf birkaç hafta öncesinden...
Eki Görüntüle 159749
Claire's Mood - excited/bored. İçlerinde en çok bu ojeyi seviyorum. Geçen hafta çekilmiş bir fotoğraf.
Eki Görüntüle 159750
Serinin diğer ojelerini de sürdükçe fotoğraf çekip eklerim. :) Bu ojeler sahiden çok eğlenceli. Sürdüğüm zaman suyun altında oynayıp duruyorum, bir sıcak bir soğuk suyun altında tutup renk değişimlerini izliyorum. :)) Google'de bu ojelere bakacaksanız mutlaka videoları bulun, suyun altındaki halini videoya çekenler var, ben birkaç yabancı blogta görmüştüm.