Ojelerim ve Ben :)

İnşallah sorunsuz sipariş edersiniz ojelerinizi. :)

O aslında hafif yeşile bakan bir mavi ama fotoğrafta belli olmamış. Numarası 54.

İnşallah sorunsuz sipariş edersiniz ojelerinizi. :)

O aslında hafif yeşile bakan bir mavi ama fotoğrafta belli olmamış. Numarası 54.

Dün sipariş verdim akşam teslim edildi (aynı şehir hatta aynı semtte olmanın yararları ) china glaze aldım :97: çok memnun kaldım bir sorun çıkmadı darısı diğer siparişlere diyorum :81:

Moralimizi bozan o yeni uygulamayı duyduktan sonra risk alıp siparişler vereceğimi ve deneyeceğimi, siparişlerim sorunsuz gelirse de buraya yazacağımı söylemiştim. Şimdi rahatlıkla yazıyorum. Yurt dışından sipariş vermekten çekinmeyin arkadaşlar. Malum tarihten sonra verdiğim tüm siparişlerim geldi, hatta 1 hafta 10 gün önce verdiklerim de bugün geldi, hiçbir sorun yaşamadım. 4-5 ayrı siparişten bahsediyorum, hepsi sorunsuz geldi. Bu yasa ya kağıt üzerinde kalacak, ya da tamamen yürürlüğe geçene dek hayli zaman geçmiş olacak.

Son düzenleme:
İnternetten görüp seçtiğim hiçbir ojeyi aldığımda (American Apparel'ler hariç) hayal kırıklığına uğramadım, çoğu beklediğimden de iyi geldi. Ama bazı ojeler var ki, elime alıp şişesine baktığımda ve tırnağıma sürdüğümde "neden iki şişe almadım bundan" diye yakınırım. :) Ve sonraki siparişlerimden birinde mutlaka 'yedeğini' sipariş edip bir kenara koyarım.
Bugün gelen ojelerimden biri Orly'nin Fantasea isimli ojesi. Bugün ilk defa tanıştık kendisiyle. :)) Ve aynı şeyi dedim: "neden iki şişe almadım!" :)
Artık biliyorsunuz, yanardöner ojelere ayrı bir zaafım var. Bu da muhteşem bir yanardöner oje, mor ağırlıklı ama altın-bronz tonlarında röfle veriyor. İyi fotoğraf çekmekten anladığım söylenemez, bu yüzden benim çektiğim fotoğraflarla yetinmeyip Google görsellerden bu ojenin swatchlarına bakmanızı öneririm. :)

Manikür zamanı gelmiş tırnaklarıma rağmen bu oje çok yakıştı. :)

Bu da şişedeki halinin yakından görünüşü...

çok güzel renk cidden =) pek pembe tonlarında oje sürmem ben ama buna bakakalmıştım cevahir eczanesinde görünce.. bir de tesadüfen alix aviende buna yakın bir renk gördüm. şişelerinden çok benziyorlar ama tırnakta farklı olabilirle bilmiyorum. o da böyle bu tonda bir pembe ve altın yanardönerli bir renkti. denemiştim tırnağımda birazcık inceydi ama yine de bunu andırıyordu sanki =)

Harika bir haber :81: :81: gülegüle kullanın ojelerinizi bende sizin burda sipariş verdiğinizi okuduktan sonra biraz cesaret biraz da yasaya inat sipariş vermiştim beklemedeyim gelince bende bildiririm :97:

Hayırlı olsun. :)

Teşekkür ederimmm

nfu ohları görunce dayanamadım bende çok seviyorum ama favorim turuncu flakey bütün ojelerim gitsin nfu ohlar bana yeter listem hazır ama şu gümrük beni çok strese sokuyor sanırım bir satıcı aracılıgıyla alcam hala arastırmadayım güle güle kullan ojelerini hi birde asetonu aldıgın satıcıyı merak ettim bu tarz bir cevapla karsılasan bir arkadasım daha var acaba aynı kişimi diye :26: haa bi bilgi daha o 55 den 65 e cıkan nfu oh 2 gun önce 69 tl olmustu duz hesap 100 yapcak satıcı bekliyorm

bu orly ojeler türkiyede satılmıyor zannediyordum
satılıyomuş yahu bende aldım şu yanar dönerlerden fiyatı 19 liraydı
muhtemelen yurtdışına göre pahalıdır ama olsun bakıp bakıp iç geçirmekten iyidir eheheh
tavsiye ettiğin bi rengi varmı cicim öyle diğer ojeler gibi elime 5-10 tane alıp kasaya gidemem
tavsiyeye ihtiyacım var :))

Flamencaaaaaaa nerdesin

Yoğunum biraz ama arada uğruyorum. :)

Teşekkür ederim, Nfu Oh ojeleri sahiden de güzel, flakie olanlar muhteşem zaten. Tanesi 100 liraya da satamazlar herhalde yaa, daha ne kadar yüzsüzleşilebilir, %500 mü kâr edecekler?
Asetonu aldığım satıcıyı ifşa etmeyeyim, gg'de Roon aseton diye yaz zaten bir o satıyor. Gerçekten çok çirkin bir tavırdı ne olursa olsun müşteriye o şekilde davranılmaz.

Canım hemen hemen tüm markalar Türkiye'de var ama tabii en az 2 misline satılıyor hatta bazen 3 misline... Eğer çok almayacaksan birkaç tane seçip alacaksan 19 tl iyi yine... Hangilerini önerirsin demişsin, bu biraz zevklerle ilgili bir şey mesela ben açık tonları çok fazla sevmiyorum. Orly alacaksan Cosmic FX serisinin tüm ojeleri bence çok güzel, onlardan alabilirsin.

Nihayet Flormar'ın Miracle Color serisini tamamladım. Tamamı 29 ojeden oluşuyor. Bunun 22 tanesini üç ayrı kozmetik mağazasından alarak toparladıktan sonra, Flormar'ın internet sitesini keşfettim, kalan numaraları not alıp oradan sipariş verdim, şaşırtıcı bir şekilde 3 gün içerisinde ojeler geldi, ilk defa -yerli- bir alışveriş sitesi ile hiçbir şekilde problem yaşamadan bir alışveriş yapmış olmanın şaşkınlığı içerisindeyim. :))) Miracle Color serisinden her ojeyi bulamıyorum ama seriyi tamamlamak istiyorum diyorsanız e-flormar yazın, Google'da karşınıza çıkan ilk site olacaktır. (Malum, link vermek yasak. :)) )

Dün gece Miracle Color ojelerini toplu halde fotoğrafladım. Ben öyle profesyonel fotoğraflar çekmeye uğraşamıyorum, fotoğraflar üzerinde oynamakla ise hiç işim olmaz, bu yüzden çektiklerimle idare ediverin artık. :))
Dün ojeleri çektim, bu sabah da onlardan numara sırasına göre renk oluşturdum. Dediğim gibi foto ile oynamayı bilmem, yoksa üstüne yazardım, şöyle tarif edeyim, solda beyaz gibi duran (tırnak paleti beyaz, bu yüzden saydam renkler beyaz gibi duruyor) ilk tırnaktan itibaren saat yönünde 01, 02, 03 diye gidiyor... Bir palette 18 tırnak var bu yüzden tamamı dolu olan palet ilk 18 numara, diğerleri ise yarım görünen palette, 19 no en açık renkten başlıyor yine saat yönüne doğru 20, 21, 22 diye gidiyor. :) Umarım anlatabilmişimdir. Bu paletler benim için çok iyi oldu, hangi oje saydam (başka oje üzerine sürmek gerekir), hangi oje tek başına kullanılabilir böylece hemen bakıp anlayacağım zira şişelere bakınca anlaşılmıyor. Sürünce nerdeyse tamamen saydam gözüken ama şişede çok can alıcı güzellikte renklerde görünen bir mor ve pembe var mesela... Hepsi paletlerde anlaşılıyor.
Bu serinin en büyük eksikliği yeşil üzerine çalışılmamış olması. Mor olayını abartmışlar, altın rengini de... Ama yeşil yok, oysa yanardönerli haki yeşiller, metalik formlar ve daha pek çok fark yaratabilirlerdi yeşile dair, tutulmaz diye yapmadılar belki. Ya da 30. ojeden itibaren üretip seriye ekleyecekler. Şu anda seride sadece bu 29 oje var.

Oje kutularımın kapaklarının içinde uyumayı çok seven kedim Victor. :))

Henüz 6,5 aylık ama maaşallah şimdiden kocaman oldu. :)) Konu dışı fotoğraf sayılmaz çünkü köşeden oje görünüyor.

Victor renk paletleriyle oynarken... Tabii bunu bir de ben paletleri hazırlarken yapmaya kalktı, herşeyin içinde olmak istiyor sonunda ona da oje süreceğim az kaldı! :))

Flaşsız çekim... Yukarıda anlattığım gibi, en saydam renkten itibaren saat yönünde numara sırası ile sürdüm. 2. ve yarım olan palet de 19 no'lu ojeden başlıyor (en açık renk) ve 29 no'lu kırmızı ojeye dek saat yönünde gidiyor...

Flaşlı çekim...

kırmızı ve tonlarını çok seviyorum çok hoş görünüyorlar.. :79:

tatlım ne bileyim internet üzerinden gg de felan bulunuyor da standı olduğunu bilmiyordum
sevindim görünce,her zaman toplu sipariş şansımız olmuyor bide malum yasak felan diye mide bulandırdılar artık
sayfanı takip edipte merak eden vardır diye yazdıydım hem
her gittiğimde 1er 2 şer toplarım artık ehehhe

selam flemencaaa bunlar gerçekten çok hoşşşşşşşşşş.victorada bittim dogrusu çok şirinnnnn.
flormarın bu serisinden 3 oje var bende şimdilik mor vve kırmızı tonunda .bu arada sizlerin sayesinde bendede tam bi oje tutkusu başladııı 1 ay önce buraya girdigimde 10 ojem vardı şimdi 90 tane varrrrrr

İyi yapmışsın canım. Tabii ki dışardan getirttiğimiz ojeleri buradan alma şansı da var sadece ciddi fiyat farkı oluyor ama 19 tl bana yine iyi geldi Orly için. (Bir yere sormuştum 32 tl demişlerdi mesela...) Bana shipping dahil tanesi 9 tl gibi geliyor, eğer yurt dışından getirtemiyor olursam (yasak nedenli) iki tane alacağım bir tane alırım mantığıyla 19 tl verebilirim ama öyle satıcılar var ki 25 tl, 30 tl hatta bazı orjinal koleksiyonların isim yapmasını fırsat bilip 40 tl'ye kadar çıkarıyorlar fiyatları. 15-20 liraya aldığı ojeyi 60-70 liraya satanlar filan var alışveriş sitelerinde, denetim de yok tabii, tutturabildiğine işte...

O 90'da da kalmaz artmaya devam eder. :)) Bence çok keyifli bir koleksiyonculuk oje biriktirmek. :)

evettttttttt kesinlikleeeeeeeeee çok keyifliiiii 90 la kalmıycak bencede çünkü hemen hemen hergün gidip 3-4 tane alıyorummmm bu arada beni hatırladınmı bilmiorum ama şu renk degiştiren ojeler için yardım istemiştim ojenin siperişini 13 nisanda verdim fakat ebaydan ilk alışverişimdi ve kargo olayını en ucuzunu seçmişimm ee tabi bu durumdada hala gelmedi oje ptt sayesindeeee

victor tam ısırmalıkmış maşallah =)

Ay o feci bişeydir, benim de ısırasım geliyor, huyu da güzel kendi de maaşallah. :) Yalnız aşırı obur, aklına gelebilecek herşeyi yemek istiyor. :)

İsim hafızam çok zayıftır ama burcunu söyle bir daha hiç unutmam. :))) Böyle de tuhaf bir huyum var. :) Ya o siparişler bazen çok gecikir, benim tamamen umudumu kestiğim bir paket tam 3 ay sonra geldi mesela. :) Belli olmuyor bazen bir yerlere takılıp geç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…