• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ve nissanıma söz verdiğim üzere fimo nasıl bişey
işte örneği

Eki Görüntüle 206691
Eki Görüntüle 206690
Eki Görüntüle 206689

tanrııııııııııııııııım ne kadar da sevimliler bunlar böyleeeeeeeeee

ben ojeleri çok seviyorum fimolar çatlatmalar gazete baskıları konadlar vs vs vs ama kapalıyım ve yapamıyorum renkli şeyler çok dikkat çeker diye
anca french yapıyorum işte
aslında bana fikir verseniz şahane olur
kapalı bi hatunda öyle göze batmayacak yadırganmayacak şekilde ne renkler ne şekilde sürebilirim acaba?

$11062011.jpg

bu da benim ilk denemem olmus mu :61:

mesela neler kullandın cnm?

Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım sabah akşam,2 günde bir limonla ovdum (çok sık yapmak sarartıyo o yüzden fazla yapmamak lazım)
oje sürerken mutlaka altına tırnak sertleştirici sürdüm,etrafa çarptırmamaya özen gösterdim,bir de avonun bi tırnak güçlendiricisi vardı parlatıcı gibi değil ama,tırnak bir süre sonra emiodu onu kalmıodu tırnak üzerinde,onu kullandım.
Ayrıca çok su içinde kalması tırnakları inceltio eldiven kullanın bulaşık falan yıkarken aşırı suya maruz bırakmayın...

Fimo?? ilk defa görüyorum,hoşmuş :)

Ben klasik beyaz,pembe,kırmızı ve vişne rengi ojeden başka kullanmıyorum Amonra'cım:9:

vakit buldukça geleceğim,çok cahil hissettim kendimi :1:

3 Ay evvel bende böyleydim Abla, sonra Amonra o virüsü bana bir bulaştırdı şimdi ne renk ararsan var...

cannım nerde bulunur bilmem ama ebaydan alan bi arkadaşımın
kılıçbalığının hediyesi bunlar
sağolsun kendine alırken bana da almış:34:

Offf offf artık korka korka alacağız ebaydan herşeyi...Gelir mi gelmez mi bilinmezki...

tanrııııııııııııııııım ne kadar da sevimliler bunlar böyleeeeeeeeee

ben ojeleri çok seviyorum fimolar çatlatmalar gazete baskıları konadlar vs vs vs ama kapalıyım ve yapamıyorum renkli şeyler çok dikkat çeker diye
anca french yapıyorum işte
aslında bana fikir verseniz şahane olur
kapalı bi hatunda öyle göze batmayacak yadırganmayacak şekilde ne renkler ne şekilde sürebilirim acaba?

Şimdi yapmayacaksında ne zaman yapacaksın tatlım, eğer çok dikkat çekmesin diyorsan yine açık renkleri tercih et tabii ama mesela dışarı çıkmayacağıun zamanlarda evde de sürebilirsin absürd renkleri...

Eki Görüntüle 208860

bu da benim ilk denemem olmus mu :61:

Olmuş hemde çok güzel olmuş...

Gayet güzel, eline tırnaklarına sağlık...

Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü :9: , inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))

$130620111594.jpg $130620111596.jpg $130620111597.jpg $130620111598.jpg $130620111599.jpg

Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü :9: , inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))

Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748

Vayyy çok güzel olmuşlar çokda yakışmışlar bende dün gece bir elime yapmıştım
Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme:40::37:
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara:36:

Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme:40::37:
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara:36:

sağol tatlım , bende bayıldım.. Şimdi de mat pembe bi renk üzerine denemek istiyorum beyaz yazılı bi notla :66:

şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
fotoraf0488.jpg

sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz

fotoraf0489.jpg

Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara

fotoraf0490.jpg

iyice kuruması bekliyoruz

fotoraf0495.jpg

sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo

fotoraf0497.jpg

sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı

fotoraf0498g.jpg

işte hepsi bu kadar.

buna bayıldım ilk fırsatta yapacağım :52: güzel olursa burada paylaşmama izin verirsen paylaşırım...

ayrıca hikayeni yeni okudum canım hem çok eğlenceli hemde duygusal :)

benim senin kadar eski değil oce sevdam 3 senelik falan eşim pek hoşlanmazdı hatta bende tırnaklarımda bir ağırlık var gibi hissederdim..ama şimdi ocesiz dolaşmıyorum herkes frenç falan yapıyor ben renkli acaba abartıyor muyum diyorum :44:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748

süper olmuş bayıldım canım
uzun tırnakta muhteşem görünüyo:nazar:

kurumadan sürdüysen dağılmıştır kuzu
acemilik sonrası daha başarılı olucaksın inanıyorum:34:
e ekle artık bi resim yani:1:

buna bayıldım ilk fırsatta yapacağım :52: güzel olursa burada paylaşmama izin verirsen paylaşırım...

ayrıca hikayeni yeni okudum canım hem çok eğlenceli hemde duygusal :)

benim senin kadar eski değil oce sevdam 3 senelik falan eşim pek hoşlanmazdı hatta bende tırnaklarımda bir ağırlık var gibi hissederdim..ama şimdi ocesiz dolaşmıyorum herkes frenç falan yapıyor ben renkli acaba abartıyor muyum diyorum :44:

çok teşekkür ederim canım
izin ne demek rica ederim
keyfince resim ekleyip yazabilirsin çok memnun olurum
ilginç ve güzel bi yöntem deneyince foto bekleriz
oje bi aksesuar takı gibi bişey onsuz eksik kalır eller:1:

$247347_151388038268351_110696205670868_345835_3569525_n.jpg $249853_152593748147780_110696205670868_352449_4425309_n.jpg

sevgili amonra bunlarda çok hoş değil mi?

şu pudra rengine benzeyen ojenin rengini çok beğendim ben sen herhangi bir markada biliyorsan bilgilendirirsen sevinirim canım...

inşallah değişik güzel bir icadım olursa seve seve paylaşırım :)

Eki Görüntüle 210215 Eki Görüntüle 210216

sevgili amonra bunlarda çok hoş değil mi?

şu pudra rengine benzeyen ojenin rengini çok beğendim ben sen herhangi bir markada biliyorsan bilgilendirirsen sevinirim canım...

inşallah değişik güzel bir icadım olursa seve seve paylaşırım :)

canım bu renge benzer renk pastelde sanırım gördüm bugün
bi benim dolaba bakayım bu renk var mı:10:

Back