• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

tşkler cnm. ben lush la sebamed alıcam ordan. ne sıklıkta kullanıosun bunları peki.

canım sebamed günlük krem gibi
lush da manikür gibi tırnak etlerimi itince ojeyi silice falan
ama dax sulphur de gayet iyi ve ucuz onu da alabilirsin tırnak uzatıyo hem

Son düzenleme:
$IMG_0402.jpg
$IMG_0397.jpg

bunlarda fimoyla yaptığım bugünkü ojelerim

Amonra hikayene ve ojelerine bayıldım, benim de (seninkine göre:))ufak bir koleksynm vardı ama artık sayende artıck gibi görnyr ojelerimin sayısı(: google'da bşy ararken tesadüfen karşılaştm oje tutkunla ve tam anlamyla bayıldım! sayende üye oldum siteye ve artk hep takipteym :) ve bir sorum olck; oje çıkartmalarını, süslerini nereden temin edebilirz acba? ben hiç rastlamadm sanırım :/ tebrik ediyorum seni bu güzel konu için ve şimdiden teşekkürler cevap için(:

Amonra hikayene ve ojelerine bayıldım, benim de (seninkine göre:))ufak bir koleksynm vardı ama artık sayende artıck gibi görnyr ojelerimin sayısı(: google'da bşy ararken tesadüfen karşılaştm oje tutkunla ve tam anlamyla bayıldım! sayende üye oldum siteye ve artk hep takipteym :) ve bir sorum olck; oje çıkartmalarını, süslerini nereden temin edebilirz acba? ben hiç rastlamadm sanırım :/ tebrik ediyorum seni bu güzel konu için ve şimdiden teşekkürler cevap için(:

çok teşekkür ederim tatlım
bundan sonra daimi olusun umarım burda
biz çok eğleniyoruz çünkü
tırnak çıakrtmaları kozmetikçielerde hep var canım
ben en ufağından en büyüğüne kadar bi çok yerde rastladım
ama o taşlar çiçekler ve yıldızları bakırköyden bi dükkandan aldım
feryal bujiteri diye bi yerden orda stickerlar da o süsler de çok ucuz

Back