kızlarr selam bende yeni başladı bu oje tutkusu yaklaşık bir haftadır ugraşıyorum degişik şeyler deniyorum.işte bunlarda benden .ilekli olanı bi videoda görmüştüm ve eve gidince hemen denedim sanırım başarılıda oldumleopar desenli ojenin yapımına gelince pastelin çamur rengi ojesini sürdüm ama siyah ojemi bulamayınca desen yapmaktan vazgeçtim ama sn anda aklıma bi fikir geldi ve göz kalemimin ucunu iyice açtıktan sonra tırnaklarıma bu şekilleri verdim vede üzerine parlatıcı sürdüm oda çok hoşuma gitti ve görenlerde bayıldı yeşil renkte pastelin simli yeşlinin üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali matlaştırıcı ojelerin rengini inanılmaz güzel bi hale getiriyo benceee.şimdi yurtdışından verdigim ojemi bekliyorum renk degiştirenlerden ben mavisini aldım umarım hoşuma giderrrrr
hepsi çok güzeller çok beğendim
göz kalemiyle desen yapmakta çok yaratıcı bi fikir
demokraside çareler tükenmez
bugün ojelerime kardeş geldiçatlayan ojeden pembe ve beyazını da buldum
ben gene resim ekleyemedim ama adres veriyim resim eklerken nerede yanlış yapıyorum anlamadım neyse bu bile moralimi bozamaz çok mutluyum ojelerim ojelerim hepsi benim paylaşmam
http://img707.imageshack.us/img707/8884/dscn0562kg.jpg
başka bir yerde varmıdır acaba oje çözücü
kızlarr selam bende yeni başladı bu oje tutkusu yaklaşık bir haftadır ugraşıyorum degişik şeyler deniyorum.işte bunlarda benden .ilekli olanı bi videoda görmüştüm ve eve gidince hemen denedim sanırım başarılıda oldumleopar desenli ojenin yapımına gelince pastelin çamur rengi ojesini sürdüm ama siyah ojemi bulamayınca desen yapmaktan vazgeçtim ama sn anda aklıma bi fikir geldi ve göz kalemimin ucunu iyice açtıktan sonra tırnaklarıma bu şekilleri verdim vede üzerine parlatıcı sürdüm oda çok hoşuma gitti ve görenlerde bayıldı yeşil renkte pastelin simli yeşlinin üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali matlaştırıcı ojelerin rengini inanılmaz güzel bi hale getiriyo benceee.şimdi yurtdışından verdigim ojemi bekliyorum renk degiştirenlerden ben mavisini aldım umarım hoşuma giderrrrr
bu da nazar boncuklu french manikürüm
merhaba ,
ya hikayene bayildim hele o babanin tirnaklarina oje sürmesini okudugunda duygulandim. bravo ee kücük yasta baslayinca böyle uzman olunur.
bana sunu tam acikca anlatirmisin nasil böyle muazzam yapiliyo.
cok seviyorum fakat beceremiyorum ki
beğenmene sevindim
french manikürü en düzgün nail art dediğimiz ojelerle yapabilirsin
fırçası ince olduğu için ben daha kolay yapıyorum
flormarın beyaz nail art ojesi bu iş için gayet iyi
zamanla el yatkınlaşıyo özel bi sırrım falan yok yani
başlarda berbat oluyodu
ve özenmeden hızlı yapınca ne hikmetse daha başarılı oluyo
nazar boncuklarını da fırçayı değdirerek yapıyorum
lacivert beyaz ve en son mavi şeklinde
Amonra Oceee
Amonraaa krizim geldiiiiii
Bilmem kaç gün kaç hafta aradan sonra ilk defa oce sürdüm
kızlaaar, ben geldimm, :83: tamam kızmayın, naapim rengarenk sürmediğim zamanlarda utanıyorum oce topiclerine gelmeye
benim ocelerim senin ocelerini döverama bu hızla gidersen seninkiler benimkileri yere serer ojelerine bu arada yeşil alix'in sağındaki pembişin nosunu rica edebilir miyim?!
ben de watsonslarda bulamamıştım aradığım zaman, hiç ummadığım küçük bir parfümeride bulmuştum
özelliklere çileklere bayıldımmmmmm
sen de mi brütüsben de geçen gün nasıl iyi geldi ruhuma anlatamammm
Amonra Oceee
Amonraaa krizim geldiiiiii
Bilmem kaç gün kaç hafta aradan sonra ilk defa oce sürdüm
en soldaki numarası 11 olan ojenin markası ne acaba ???
nihayat aramıza döndün
oksijen almaya başladın çok sevindim kuzu
en soldaki numarası 11 olan ojenin markası ne acaba ???
flormarın ojesi canım o
nihayat aramıza döndün
oksijen almaya başladın çok sevindim kuzu
fotodakinden de güzel duruyor tırnakta, kıvamını da çok beğeniyorum ben bunun, canım oceeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?