Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ben genelde siyah gri lacivert giyindiğim için
renkli ojeler takı niyetine geliyo sırıtmıyo ben de
kedoşum patileri meşhur oldu aplası

aaa çok beğendim çok teşekkür ederm... bu tekniği acilen öğrenmeliyim senin sayende uzayan tırnaklarıma denerim

tekniği çok kolay bulaşık süngerinden bi parça kesip
ojeyi tırnağına bu süngerle yediriyosun
oje fırçaya değil süngere alınıyo gerisi yaratıcılığına kalmış

o oje kırıldı biliyo musun
ama senle alaksı yok sen çok beğendim demeden önce kırıldı
yeniden alcam bulursam hem sana hem bana

Gözü olanın gözü çıksın

canım bak sünger baskı bu
ebruda yaptım bi kaç kez ama nedense hiç fotosu yok
zahmetli yapması biraz yaptığımda koyarım resmini

Ebru yapmayı denedim geçen gün, gerçekten biraz zahmetli her parmağa tek tek desen hazırlamak zor oluyor ama çok sevdim...

ben genelde siyah gri lacivert giyindiğim için
renkli ojeler takı niyetine geliyo sırıtmıyo ben de
kedoşum patileri meşhur oldu aplası

yaa işte sende yaz kış fark etmiyor ki amonram tabii benim gibi sorunun olmaz sanırım yazın parlatıcı takılacağım daha çok ya da çok açık renkler ama oje diyince de artık koyu yada nasıl diyeyim yoğun renkleri beğeniyorum sadece:84: siz beni bu hale getirdinizzzz:84:

amonraam birşey sorabilir miyim
bu gabrini matte nailsler matlaştırıyor muu
yoksa sürünce bildiğin parlak ojemi oluyo

o oje kırıldı biliyo musun
ama senle alaksı yok sen çok beğendim demeden önce kırıldı
yeniden alcam bulursam hem sana hem bana

Canımmm, çok tatlısın! Benim öyle kötü nazarım değmez ki zaten. Yani bugüne dek görmedim, inşallah da değmez zaten günde 500 defa maaşallah diyen bir insanım. İnsanın çocuğu olunca özellikle, nerdeyse her cümlesine maaşallah ile başlıyor. :)))

Son düzenleme:
Gözü olanın gözü çıksın

Ebru yapmayı denedim geçen gün, gerçekten biraz zahmetli her parmağa tek tek desen hazırlamak zor oluyor ama çok sevdim...

Aminnn!

Ya ben tekniği gayet iyi kaptım ama bütün parmaklarıma istediğim gibi yapabileceğimi hiç sanmıyorum ama eğer yaparsam, hayatımda ilk defa bir ojeyi soyulana dek tırnağımdan çıkarmam. :))) Silmeye kıyamam yani.

Yazın çiçekli böcekli elbiselerle canlı veya pastel tonda ojeler çok uyumlu oluyor canım... Mesela üzerinde pembe çiçekler olan beyaz bir yazlık elbise giydin, pembe ojelerle güzel olmaz mı? Ben de yaz kış diye pek ayırmıyorum ojeleri ama kışın ve sonbaharda çok sevdiğim haki yeşilleri grileri yazın en sıcak günlerinde gece bile olsa kullanacağımı sanmıyorum. Ama yazlık kabul edilen renkleri kışın en kapalı havada bile sürebilirim, o ayrı.

bugün eşimle gezmeye gittik tabi ben yine oje almadan geri dönmedim
bi amonra klasiğiyle alışverişimizi tamamladık
bunlar yazlık cıvıl cıvıl renkler ben çok beğendim

bunlarda golden rose fantastic serisi
golden bu sefer iyi iy yapmış fıça kıvam rengin opaklığı süper

gabrini de su yeşili öylesine aldım

Son düzenleme:

bunlarda golden rose fantastic serisi
golden bu sefer iyi iy yapmış fıça kıvam rengin opaklığı süper

gabrini de su yeşili öylesine aldım

bugün eşimle gezmeye gittik tabi ben yine oje almadan geri dönmedim
bi amonra klasiğiyle alışverişimizi tamamladık
bunlar yazlık cıvıl cıvıl renkler ben çok beğendim

Çookkk güzeller kuzum, güle güle kullan

bu konu nası aboneliğimden cıkmıs benim ya
diyorum niye kimse bişi yazmıyo
bende bi sürü ca holografik aldım
süvaride buldum

Buralardaydım hayatım da, her güne bir program çıktı internet başında duramadım pek. Nasılsın, özledim!

Tahmin ettim zaten canımıniçi online göremeyince, minik prenesesinide alıp dışarı çıktı dedim yoksa pazar mazar dinlemez arardımda sadetinizi bozmayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…