• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

img0185nf.jpg

tatlişkom o cecile turuncu mu kırmızı mı nosu kaç acep?

gabrini oje standı air port avm de vardı yanılmıyosam canım

cnmmm çok teşekkür ederim şimdi girip bakaım sitesinden neredeymiş :))

gabrini'nin historia avm'de standı mevcut

biliyorum tatlım ama orası bana çok uzak kalıyo ve ben anadolu yalasında ikamet ettiiğim için oraları bilmiyorum hiç malesef :(
anadolu yakasında olsaydı burada bir avm de mutlaka giderdim :50:

O seçeneğimizde var tatlım, sünger baskı oje...Amonra bunu çok güzel yapıyor mesela ve Konad'ın da bu iş için ürettiği bir seti var...

Aaaa nasıl yani ? Sünger baskılı ojeler.... çok merak ettim :44:

Bu arada dün nette bir video gördüm sizlere sormayı düşünüordum bir bardak su içinde ebru yapar gibi desenler yapıp tırnaklarını süslüyorlardı :53:

Allahım neler daha öğrenicem :64: gidip oce alasım geldi :9:

fotoraf0339.jpg

fotoraf0356.jpg

bu da sünger baskıya bi örnek

Aaaa nasıl yani ? Sünger baskılı ojeler.... çok merak ettim :44:

Bu arada dün nette bir video gördüm sizlere sormayı düşünüordum bir bardak su içinde ebru yapar gibi desenler yapıp tırnaklarını süslüyorlardı :53:

Allahım neler daha öğrenicem :64: gidip oce alasım geldi :9:

canım bak sünger baskı bu
ebruda yaptım bi kaç kez ama nedense hiç fotosu yok
zahmetli yapması biraz yaptığımda koyarım resmini

canım birazdan sana bi kolaj hazırlıcam
yazlık renkleri bi gözden geçireyim belki sana fikir olur:34:
siyah herşeye gider ama boğar be hep siyah insanı

yok zaten benimki sevmiyo siyahı, hani aklıma çözüm gelmediğinden. çok sağ ol amonram, müsait bir anımda yine liste yapıcam fotolarından:34:

gelelim 2. sorunuma, her gün farklı renklere bürünürken aynı ocelerle nası gezicem :5: yeşil, pembe, siyah, mavi :18: sonra tabi bunların tonları.bodyleri yayıp kanepelerin üzerine elimde oje şişeleriyle kombin yapmam lazımm en az 2-3 renkle uyacak ojeler lazım di mi ya da yeni bodyleri ojelere göre alırım:60::60::60:

burda bi kedi gördüm sanki:27:
ne arıyosa orda artık kusura bakmayın:1:

ben de gördümmmmm yerim o patileriiiii ama itiraf edeyim ilkin fark etmemiştim:9::9:

[

Back