Tahmin ettim zaten canımıniçi online göremeyince, minik prenesesinide alıp dışarı çıktı dedim yoksa pazar mazar dinlemez arardımda sadetinizi bozmayayım dedim
Senden ala saadet mi olur teyzesi, gene baba anne çocuk şeklinde takıldık işte. :) Zaten bu hafta 2 gün birlikteyiz senle, valla çok özledim, görüşünce ayrılamayacağız konuşacak çok şey birikti.
E normal ama haftanın 4 günü tepende olunca özlemişsindir, sınav falan dalgasına bir rahat etmişsindir dedim amaŞaka bir yana bende özledim sizi haftasonu triple quenn moduna gireriz artık
Ay evettt süper olacak!İple çekiyorum şimdiden!
Sen şidi msne bir gel, birikimler harcamaya başlayalım açabildim nihayet...Bu arada bu gün 6 tane daha flormar miracle aldım, bakalım ne zaman deneyebileceğim :)
kızlar sünger baskı tekniği nasıl oluyor merak ettimde valla gözüme uyku girmez öğrenemezsem bende biraz manyağımda bu konuda
tekniği çok kolay bulaşık süngerinden bi parça kesip
ojeyi tırnağına bu süngerle yediriyosun
oje fırçaya değil süngere alınıyo gerisi yaratıcılığına kalmış
Canım ben çok net bilmiyorum ama bir kaç mesaj evvel Amonra şöyle söyledi...
Kapsamlı bir ders vermenin zamanı geldi galiba Amonra'm...
sünger baskıyı video şeklinde yapmak lazım
aslında diyorum haftasonu biriniz konu mankenim olsanız biriniz de kameraman
ben de yapsam olmaz mı
herşey kk için
Canım ben çok net bilmiyorum ama bir kaç mesaj evvel Amonra şöyle söyledi...
Kapsamlı bir ders vermenin zamanı geldi galiba Amonra'm...
amonram kılıçbalığım flamencam biriniz lütfen bize ebruli ve sünger baskıyı öğretin artıkkkk ben beceremedim kendi başıma
ebru videosu ekledim canım
harikasın canım yaaaa emeğine sağlık hafta sonu çekeceğiniz videoyuda sabırsızlıkla bekliyorum
selam nasilsiniz fistiklar... sayenizde bir ebrulili desenler yapmadigim kalmisti barmaklarimaonu da yapicam kaptim olayi resmini de eklerim
sünger baskısı da ekledim ama bizimki daha eğlenceli olucak o kesin
balık flemanca ve ben başrollerde olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?