birde oceler nasıl saklanır bozulmasın diye ne yapmak lazım yol gösterin lütfen
teşekkür ederim oje saklama tekniği hakkında söylediklerin içinbirde oje kurutma makinesini nereden temin edebilirim
Onun yerine golden rose quick dry edinmeye bak, ben kızları dinledim iyi etmişim hem çabuk kurutuyor hemde pırıl pırıl parlıyor tırnoşlarım...
bugünkü ocelerim
bayılıyorum cart pembelere
markası ve numarasını alalım lütfen..
bugünkü ocelerim
bugünkü ocelerim
Herzamanki gibi harika tatlım...Cevahir'e işim düşmüştü Claire's e uğrayayaım dedim kıtlık devam ediyor ama sırf Claire's ojeleri deneyebilmek için bir kaç şeker renk aldım bakalım sürmek ne zamana kısmet olacak...
Herzamanki gibi harika tatlım...Cevahir'e işim düşmüştü Claire's e uğrayayaım dedim kıtlık devam ediyor ama sırf Claire's ojeleri deneyebilmek için bir kaç şeker renk aldım bakalım sürmek ne zamana kısmet olacak...
off çok tatlı bunlar yaaa
karneyle mi alcaz acep claires oceleri zaten kapanmış 2 mağazaları batıyolar mı ne:84::84:
Vallahi hiç bir şey göremeyeceğin için pek fikir olamayacak hahahaha yarın daha iyi bir makne ile çekmeyi planlıyorum
Yorgun Savaşçı, özelden verdiğin linkler için teşekkür ederim, 2.sine zaten daha önce yazmışım, oraya kedilerimin fotoğraflarını ekledim. Özelden cevap yazdım sana ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş. :)
Son olarak oje oje oje diyeyim, ne de olsa içinde oje kelimesi geçmesi lazım bu mesajın hehehe. :))) Hatta hayatımda ilk defa aldığım bir markanın harika bir yanardöner ojesini keşfettim ondan bahsedeyim, Gabrini - Elegant, 360 mı neydi numarası, tam emin değilim içeri gidip bakmam lazım ama nerdeyse Nubar gibi yanardöner oje yapmış adamlar, tabii kalite aynı değil görüntü yakın olsa da, kokusu beni mahvetti. Açık havada sürmek lazım.
acı oje denedim işlemedibir ara nasıl olduysa uzattım aklım çok yoğundu taşınma yeni ev derken unutmuştum kendim bile şaşırdım uzamıştı :) hatta ocede sürdüm :) golden rose paris 65 çok güzel durmuştu :) ama sonra bir olay oldu yine sinirlendim yedim
Onun yerine golden rose quick dry edinmeye bak, ben kızları dinledim iyi etmişim hem çabuk kurutuyor hemde pırıl pırıl parlıyor tırnoşlarım...
saol canımcım
batmasın ya ben çok seviyorum claris mağazalarını
ben de sevicem bi yakalasam da muck muck edicemmm:84::84:
claries oceleri stok yapmalı o zaman
yakalasam affetmem
çok sevdiğim civit mavisi bi tonu var fazla
almadığıma ne pişmanım
Bana mavi renklerden fobi geldi, en son başıma gelen mavi kazasından sonra...American Apparel'in bir ojesi tırnaklarımı hatta -ojeyi gayet düzgün çıkardığım halde- parmaklarımı öyle bir boyadı ki, günlerce arındıramadım. Şimdi altına base sürsem de korkuyorum mavilerden.... Bahsettiğin maviden ve biraz koyusundan almıştım ama süremiyorum korkudan...
Birkaç hafta önce Cevahir Claire's'de en fazla 15 renk seçeneği vardı, ve büyük çoğunluğu da sedece en canlı renklerdi, şimdi durum nedir bilmiyorum, bir gidip bakmak lazım...
Başka nerelerde var Claire's? Ben sadece Cevahir'dekini biliyorum.
bi de forum istanbulda var alışveriş yaptığım
cevahirdekinden daha çok seçenek var orda
ama bu mavi boyamadı benim tırnaklarımı
asetonum çok kuvvetli siyahı bile bi kere de çıkarıyo
belki de ondandır
ama apparellerin boyadığını daha önce duymuştum
demek doğruymuş
Kokusu ve kıvamı da berbattı, kokusu genzimi feci şekilde yaktı nefes alamadım sürerken, çıkarırken tırnaklarımı ve parmaklarımı boyaması da ayrı dert (yüzlerce farklı oje sürdüm inan hiç başıma gelmemişti bu), aldığıma pişman olduğum tek oje markasıdır ve maalesef beş ayrı renginden birden aldıydım.Neyse, ders oldu bana...
Forum'a gideyim ben de o zaman. Haftaiçi uğrarım bir ara...
Asetonunun markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?