Aseton demişken, ben ilk defa şu cam kavanoz içinde süngerde olan asetonlardan aldım, Şelale marka, sahiden kolayca çıkarıyor, bu zamana dek hep gördüğüm halde almadığıma pişman oldum. Merak ettiğim şu, ben nerdeyse her gün oje değiştiriyorum, acaba süngerdeki aseton bittiğinde içine aseton koyup süngeri kullanmaya devam mı ediyoruz yoksa yeni kavanoz mu alıyoruz, bilen var mı? :)
roon marka asetonum
ama malesef eminönünden başka yerde görmedim
kuaför malzemeleri satan yerlerde var
koca bi bidon gibi görüntüsü
uzun zamanda gidiyo beni anca bu boy paklıyo
resmi de burda
ben o kavanozu komple çıkarmak için değil de mesala oje sürdüğüm de
kurumadan bi tırnak bozulduysa onu silmek için kullanıyorum
asetonlu pamuk malum bütün tırnaklara bulaşabiliyo
ama süngeri eskidikçe ben sıkıp hafif asetonla yıkar gibi yapıp
tekrar aseton döküp kavanoza koyuyorum
1 yıldır kullanıyorum aynı kavanozu böylece
Anca yeter tabii, tahmin edebiliyorum. 200 ml'lik asetonlar bana 1 ay dayanmıyor asla... Asetonsuz oje çıkarıcı da her ojeyi çıkarmıyor ya da benim aldığım öyle bilemiyorum.... Yine mecburen asetonlu kullanıyorum, aslında elleri mahvediyor. Ojeleri her çıkarışımdan sonra ellerimi hemen yıkayıp bolca kremliyorum, tırnaklarıma yağ bakımı yapıyorum. Yoksa eminim aseton yüzünden tırnaklarım bitmişti benim!
Tamam o zaman ben de işlevini yerine getiremez hale geldiğinde atmayayım, dediğin gibi yapayım o zaman. İyi oldu bunu öğrendiğim, teşekkür ederim. :)
özel mesajla tırnak bakımıyla ilgili bi kaç soru aldıktan sonra
burdan paylaşmayı uygun gördüm
kendi kullandığım ve memnun kaldığım tırnak bakım ürünlerini paylaşıcam
öncelikle lushun bu kremine bayılıyorum
katiküllere tırnak diplerine ço iyi gidiyo
50 gr. ama yoğun ve yağlı bi dokusu olduğu için
çok az miktar yeterli geliyo
20 liraya aldım geçen ay uzun süre gider sanıyorum
en gözdem dax sulpur ciddi anlamda tınak uzatma etkisi var
alırken emin değildim ama faydasını gördüm
tırnak diplerini yumuşatmaya da birebir.
56 gr. ama kıvamı lush gibi yoğun uzun süre kullanılır
fiyatı 7 lira
Oriflame'in de muhteşem bir ürünü var tırnak dipleri için, Tender Care, minnacık kavanozda ama süper bir şey. Pembe kavanozda olanı eskiden çok kullanmıştım. Şimdi vanilyalı ve karamellisini de yapmışlar. Uzun zamandır Oriflame'den ürün almamıştım, küçük teyzemin bir arkadaşı Oriflame satışı yapıyormuş ondan el kremi ve bu bahsettiğim ürünün yeni çıkanlarından birer tane aldım, bayıldım! Papatya özlü el kremini (gerçekten uzun zamandır denediğim en güzel el kremi) ve bu minik kavanozlardaki balmları şiddetle öneriyorum, dudakta, dirsekte hatta kesik ve yaralarda bile kullanılabiliyor. Mart ayında bu bahsettiğim Tender Care'ler ve el kremleri indirimde, onu da belirteyim. Oriflame satan bir yakınınız varsa kaçırmayın bu ürünleri.
en gözdem dax sulpur ciddi anlamda tınak uzatma etkisi var
alırken emin değildim ama faydasını gördüm
tırnak diplerini yumuşatmaya da birebir.
56 gr. ama kıvamı lush gibi yoğun uzun süre kullanılır
fiyatı 7 lira
amonra tırnak bakımıyla ilgili verdiğin ürünler bilgiler için çok teşekkür ederim ayrıca emeğin için ayrıca teşekkür ederim... bunlardan birine karar verip kullanmaya başlamak istiyorum hemen.... tırnaklarımı uzatamıyorum buda beni çok üzüyo
galiba bunu alıcam bennerelerde vardır watsonsta bulabilirmiyim acaba?
etrafımda da hiç yok oriflame satan merak ettim ama şimdi bi soruşturayım belki vardır
birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?