Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapiyorum da arda bir o baskidan o yuzden sordum canim
ama ben çalışıyrumm vaktim olmuyor ki cekip koymaya sabah geliyrum giriyorumm siteye vakit bldukc bkıyrum aksam cıkıyrum :))
ay izmirden bi kargo geldi bugün bana
içinden neler çıktı neler
akşama eklerim
alix avienler
flormarlar
golden roseler
fimolar
minikim nedir bu kargonun sırrı :)
Hahahaha bu da iyi...Nasıl yapıyorsun anlat bari merak ettim
Bizde çalışıyoruz canım
ne güzel tatlım ilk fırsatta koymya calşırım o zmn :79::79:
tebrik edin la beni
el ve ayak bakımı yani oce vs. bilimum konuların yetkili kişisiyim
çok sevindirik oldum
böyle göbek atan bi smiley olaydı iyiydi
tebrik edin la beni
çok sevindirik oldum
Zaten benim beyin son zamanlarda sadece tırnaklara çalışmaya başladı, her gün oje değiştirince her gün aseton/oje koklamaktan bu hale geldim sanırım.
ay demeyin kızlar, annem de sevgilim de aynı şeyi diyor, aseton-oje koklamaktan sarhoş gibi oluyorsun diyeSağlam kafa yapıyor hahahahaha
Kesinlikle:13:
Sabah sabah böyle bir muzırlık yapayım dedim, kabukları ufalarken aklıma geldi bir yandan kahkahalar atıp bir yandanda uygulama yaptım işte
2 sene önce bende bu haldeydim deliriyordum ojesiz kendimi eksik hissediyordum hergün başka bir renk pembeler maviler bordolar kırmızılar her renk sonra dershane okul derken fırsatım kalmadı uzaklaştım gittikçe
İşin kötü yanı bizim hepimizin bir iş ve aile hayatı var buna rağmen ısrarla fırsat bulup sürüyoruz ya ocelerimizi helal olsun bize Geri dön bence...
bende 30 tane war ve hiç üşenmeden her gn renk değiştiriyrm:79:
Her gün fotoğaf bekliyoruz o zaman
ama ben çalışıyrumm vaktim olmuyor ki cekip koymaya sabah geliyrum giriyorumm siteye vakit bldukc bkıyrum aksam cıkıyrum :))
ay izmirden bi kargo geldi bugün bana
içinden neler çıktı neler
akşama eklerim
alix avienler
flormarlar
golden roseler
fimolar
NaF'ım gönderdi
tamam koycam akşama
tebrik edin la beni
çok sevindirik oldum
teşekkür ederim canlarım
valla şu an gebelik bölümüyle fazlasıyla meşgulum el ayak bakımı
başlığı iyi durumda orayı bi hal yoluna koyayım
icabına bakarzı artık
tebrik edin la beni
çok sevindirik oldum
teşekkür ederim canlarım
valla şu an gebelik bölümüyle fazlasıyla meşgulum el ayak bakımı
başlığı iyi durumda orayı bi hal yoluna koyayım
icabına bakarzı artık
tebrıkler canım
:26::26::26::26: bebek mi? geliyo
Kızlar bu arada bornpretty'den sipariş ettiğim image plateler ve ebaydan sipariş ettiğim orjinal Konad plateler bu gün geldi...İlk denemelerimi yaptım tabii ki Sandığım kadar zor değil ancak oje kıvamı çok önemli, bornprettyden aldığım nail art oje seti ile konad yapılamıyor, pastelin bir haftadır ağzı açık duran beyaz ojesi ise tamamiyle konada uygun hale geldi...Bu arada bornprettyden aldığım disklerde en kalın modelde bile sorun yaşanabiliyorken, konadda en incecik modelde bile sorunsuz baskı yapılabilir...Şu an yapabileceğim en güzel şey stampanın da orjinal konad olanının siparişini vermek...Büyük ihtimalle bu sayede aldığım platelerden tam performans alabileceğim...
o bornprettyden aldıklarım ile yıldızlı olanları denedim, büyük olan güzel oldu ama küçük yıldızlar tam çıkmadı yarım yamalak oldu sanırım onu kastediyorsun sen de, ben de kendi beceriksizliğimden yapamadım sandım..