• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ay izmirden bi kargo geldi bugün bana
içinden neler çıktı neler :69:
akşama eklerim
alix avienler
flormarlar
golden roseler
fimolar :69:

tebrik edin la beni
el ve ayak bakımı yani oce vs. bilimum konuların yetkili kişisiyim
çok sevindirik oldum:21:
böyle göbek atan bi smiley olaydı iyiydi:60:

tebrik edin la beni

tebrikleeer:65::46:

Zaten benim beyin son zamanlarda sadece tırnaklara çalışmaya başladı, her gün oje değiştirince her gün aseton/oje koklamaktan bu hale geldim sanırım. :27:

Sağlam kafa yapıyor hahahahaha
ay demeyin kızlar, annem de sevgilim de aynı şeyi diyor, aseton-oje koklamaktan sarhoş gibi oluyorsun diye:60::60:

Kesinlikle:16::13:
Sabah sabah böyle bir muzırlık yapayım dedim, kabukları ufalarken aklıma geldi bir yandan kahkahalar atıp bir yandanda uygulama yaptım işte :1::1::1:

çok da iyi ettin, bizleri de güldürdün:16:

2 sene önce bende bu haldeydim deliriyordum ojesiz kendimi eksik hissediyordum hergün başka bir renk pembeler maviler bordolar kırmızılar her renk sonra dershane okul derken fırsatım kalmadı uzaklaştım gittikçe :31:

bence doğru yola geri dön, yani, renklen, şenlen yeniden:64:

İşin kötü yanı bizim hepimizin bir iş ve aile hayatı var buna rağmen ısrarla fırsat bulup sürüyoruz ya ocelerimizi helal olsun bize :1::1::1: Geri dön bence...

hem de gece vakti işten gelip, uyku gözümden akarken ojeyi sürüp, gözler kapalı kurumasını beklemek sonra kurutucuyla üzerinden geçip rahat bi uykuya dalmanın huzuru:78::69:

bende 30 tane war :D ve hiç üşenmeden her gn renk değiştiriyrm:79:

Her gün fotoğaf bekliyoruz o zaman :1::1::1:

:13: evet, evet, paylaş bizleee:66:

ama ben çalışıyrumm vaktim olmuyor ki cekip koymaya:43: sabah geliyrum giriyorumm siteye vakit bldukc bkıyrum aksam cıkıyrum :))

evde çek, ya da ofiste bi ara, sonra kk ya girince de hop masaüstünden ekleyiver:34:

ay izmirden bi kargo geldi bugün bana
içinden neler çıktı neler :69:
akşama eklerim
alix avienler
flormarlar
golden roseler
fimolar :69:

bana niye böyle kargo gelmez kiiii:84:

NaF'ım gönderdi :69:
tamam koycam akşama :69:

naf ne, nail adamı frankenboy falan mı:9:

tebrik edin la beni

Tebrik ediyorum kuzum, tez zamanda yeni bölümler eklene :1::1::1::1: Alkış alkış alkış :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canlarım
valla şu an gebelik bölümüyle fazlasıyla meşgulum el ayak bakımı
başlığı iyi durumda orayı bi hal yoluna koyayım
icabına bakarzı artık :1:

teşekkür ederim canlarım

Burda sorun olursa malumunuz zaten sana haber ederiz gülüm:1::1::1:

tebrik edin la beni

tebrıkler canım :46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canlarım

:26::26::26::26: bebek mi? geliyo

tebrıkler canım :46::46::46::46::46::46:

:26::26::26::26: bebek mi? geliyo

Amonra forumumuzun editörlerinden biri biliyorsun ki, şimdi bu görevine ek olarak el-ayak bakımı ve gebelik bölümlerine mod oldu :46::46::46: En kısa zamanda tabii bebiş haberi duyarsakta fena olmaz hani :1::1::1:

Kızlar bu arada bornpretty'den sipariş ettiğim image plateler ve ebaydan sipariş ettiğim orjinal Konad plateler bu gün geldi...İlk denemelerimi yaptım tabii ki :1::1::1: Sandığım kadar zor değil ancak oje kıvamı çok önemli, bornprettyden aldığım nail art oje seti ile konad yapılamıyor, pastelin bir haftadır ağzı açık duran beyaz ojesi ise tamamiyle konada uygun hale geldi...Bu arada bornprettyden aldığım disklerde en kalın modelde bile sorun yaşanabiliyorken, konadda en incecik modelde bile sorunsuz baskı yapılabilir...Şu an yapabileceğim en güzel şey stampanın da orjinal konad olanının siparişini vermek...Büyük ihtimalle bu sayede aldığım platelerden tam performans alabileceğim...

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bornpretty'den sipariş ettiğim image plateler ve ebaydan sipariş ettiğim orjinal Konad plateler bu gün geldi...İlk denemelerimi yaptım tabii ki :1::1::1: Sandığım kadar zor değil ancak oje kıvamı çok önemli, bornprettyden aldığım nail art oje seti ile konad yapılamıyor, pastelin bir haftadır ağzı açık duran beyaz ojesi ise tamamiyle konada uygun hale geldi...Bu arada bornprettyden aldığım disklerde en kalın modelde bile sorun yaşanabiliyorken, konadda en incecik modelde bile sorunsuz baskı yapılabilir...Şu an yapabileceğim en güzel şey stampanın da orjinal konad olanının siparişini vermek...Büyük ihtimalle bu sayede aldığım platelerden tam performans alabileceğim...

o bornprettyden aldıklarım ile yıldızlı olanları denedim, büyük olan güzel oldu ama küçük yıldızlar tam çıkmadı yarım yamalak oldu sanırım onu kastediyorsun sen de, ben de kendi beceriksizliğimden yapamadım sandım..

o bornprettyden aldıklarım ile yıldızlı olanları denedim, büyük olan güzel oldu ama küçük yıldızlar tam çıkmadı yarım yamalak oldu sanırım onu kastediyorsun sen de, ben de kendi beceriksizliğimden yapamadım sandım..

Sonuç ortada bence, konadları çizmeyeyim diye ilk denemeleri bornprettyler ile yaptım dediğin gibi yarım yamalak çıktı bazısı, konadlar ile denediğimde en incecik detay bile olduğu gibi çıkıyor...Olacak o kadar gerçi...Bir foto çekeyim eğer net çıkarsa ekleyeceğim...

$Img-0005.jpg $1.jpg $Img-0002.jpg

Konad denemem...Foto makinem evin haydutları tarafından gasp edilip hala geri verilmediği için yine cep telefonu ile çektim, bu yüzden fotolar yine berbat...

Back