Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 140564
kıs gene yanlış anlaşıldım :))
aldığım kurutucu bu oje kurutucu :)
bu kızlar benide oje manyağı yaptılar merak etme
ayy yanlış anlaşılma olmuş sanırım :26: kurutma makinası aldım ben
oje kurutucu flormar aldım ama hiiiiiç beğenmedim en kısa zamanda golden rose aliciiim
attım sana da canım
o site de avea ve turkcell faturasına da ödeme yansıtılıo haberin olsun
Eki Görüntüle 140564
kıs gene yanlış anlaşıldım :))
aldığım kurutucu bu oje kurutucu :)
bu kızlar benide oje manyağı yaptılar merak etme
Öğlen can sıkıntısından annemde oce denemeleri yaptım çok eğlendik...Fotoğrafları ekliyorum...bazı renkler tek kat bazısı çift kat...Tabii sadece renklere bakabilmek için baştansavma sürdüm :)Eki Görüntüle 140575 Eki Görüntüle 140576
Fotoğrafları gören ağabeyim, palyaçoya çevirmişsin annemi dedi
aman erkek işte ne anlarlar
üstteki fotoda renkler biraz daha dikkatli dağıtılsa, sıralansa bence çok da güzel olur, geçenlerde annem beğenmişti ya ben kendi elimde yeni oceleri denediğimde baş parmak koyu sarı mı uzak tabii ama hoşuma gitti o renk sanki
ay dağıldım toplayın beniii kaç gayme bu, ama yok yav bir de bunları almamalıyım, ben golden rose 3 tl lik kurutucumla mutlu olmalıyım
Flormar oje kurutucu, ben o salak şeyden 2 tane aldım birde iyidir deyip...eh işte bilene sormazsan böyle olur...şaka gibi yalnız, sürüyorsun 40 saatte kuruyor ve kuruyana kadarda iz iz oluyor ya!
Bu kurutucu işe yarıyor mu? merak ettim şimdi...
ayy bu ucuz bişi öle çok pahalı diil 7.90 mıydı neydi.kızımada bişiler aldım fiyatı unuttum ama o civarda
evet evet evet..bende burda duydum oje kurutucuyu flormardan aldım ama alixin normal bildiğin şeffaf cilası bile daha kullanışlı bi dahada tövbe bitsin diye uğraşıyom
yaa ben amonra aldı diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum yoksa yaa :26:
Aradaki tonları daha evvel denediğim için denemedikleirmiz sürdüm ondan arada birden atlayan tonlar var :) baş parmaklardan biri açık sarı biri fosforlu sarı.fosforlu olan pastel ama hiçde fosforlu durmadı alta baz lazım yada 3 kat sürülmeli... Normal sarı ve yeşil olan ise 20 kuruşa bu gün aldığım bir oce tek kelime ile rezalet :) bu absürd renklerin kaliteli markalarını almak lazım sanırım
ayy bu ucuz bişi öle çok pahalı diil 7.90 mıydı neydi.kızımada bişiler aldım fiyatı unuttum ama o civarda
evet evet evet..bende burda duydum oje kurutucuyu flormardan aldım ama alixin normal bildiğin şeffaf cilası bile daha kullanışlı bi dahada tövbe bitsin diye uğraşıyom
yaa ben amonra aldı diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum yoksa yaa :26:
Sabah sabah japonun biri tezgah açmıştı ondan aldım Yarın golden rose top coat bulamazsam bir yerimde isilik çıkacak artık...bu mega shine olan mıydı?20 kuruşa mııı, nerden buldun yav
demeee 7.90 falan kanıma girmeeeee valla ben topiclerden kızlar golden rose didiler, aradım taradım ondan aldım oje kurutucu kızlar, harika bir şey çıktı, resmen pvc kaplamış gibi oluyor tırnaklar
konad ne ??? :78:kııızlaaarr .. sizler gibi oce delisi olark hergün 3 4 oje alıorm doldu artık kutular ama sorum var sizzee şu konad setlerini hngi magzada bulabilrim netten sipariş için kredi kartı grekio bnde kullnmıyorum nsıl alıcam benn :84:
konad ne ??? :78:
bendede flormar var maalesef başka bulamadımayy yanlış anlaşılma olmuş sanırım :26: kurutma makinası aldım ben
oje kurutucu flormar aldım ama hiiiiiç beğenmedim en kısa zamanda golden rose aliciiim
soldaki resim süperÖğlen can sıkıntısından annemde oce denemeleri yaptım çok eğlendik...Fotoğrafları ekliyorum...bazı renkler tek kat bazısı çift kat...Tabii sadece renklere bakabilmek için baştansavma sürdüm :)Eki Görüntüle 140575 Eki Görüntüle 140576
Fotoğrafları gören ağabeyim, palyaçoya çevirmişsin annemi dedi
flormarı bende beğenmedim ama şu kurutucu makinen var ya o iyi mi? çok merak ettimayy bu ucuz bişi öle çok pahalı diil 7.90 mıydı neydi.kızımada bişiler aldım fiyatı unuttum ama o civarda
golden roseun o kadar çok ojesi varki burda resmen başka oje markası yok diyebilirim. renklerini pek beğenmesemde 3 kat falan sürüp kullanıyorum. daha doğrusu renklerini beğeniyorumda tırnakda açık duruyor. şişede durduğu gibi durmuyor bu meret . golden rose un bi oje kurutucusunu bulamadım, her rengi var kurutucu yok20 kuruşa mııı, nerden buldun yav
demeee 7.90 falan kanıma girmeeeee valla ben topiclerden kızlar golden rose didiler, aradım taradım ondan aldım oje kurutucu kızlar, harika bir şey çıktı, resmen pvc kaplamış gibi oluyor tırnaklar
sonunda bu rengide buldum ve aldım tabi ki . alıntı yapınca resim çıkıyormu bilmiyorum bende cevapladığım zaman görücem :26::26:.bu yeşiller nasıl bence harika
bendede flormar var maalesef başka bulamadım
soldaki resim süper
flormarı bende beğenmedim ama şu kurutucu makinen var ya o iyi mi? çok merak ettim
golden roseun o kadar çok ojesi varki burda resmen başka oje markası yok diyebilirim. renklerini pek beğenmesemde 3 kat falan sürüp kullanıyorum. daha doğrusu renklerini beğeniyorumda tırnakda açık duruyor. şişede durduğu gibi durmuyor bu meret . golden rose un bi oje kurutucusunu bulamadım, her rengi var kurutucu yok
:84:
bakalım netten alıcam son çare. biraz daha alacaklarım biriksin netten toplu sipariş vericem. bu arada ben beyaz opak ojenin üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, zebra deseni gibi oldu :) , o da çok tutuldu . hatta arkadaşlar bizdeydi bende tırnaklarım hava alsın diye silmek istedim, bırakmadıla r.Biz mi aramayı bilmiyoruz acaba çileklipudingciğim, kaç yere baktım ama o oje kurutucu cilayı bulamadım ki
bakalım netten alıcam son çare. biraz daha alacaklarım biriksin netten toplu sipariş vericem. bu arada ben beyaz opak ojenin üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, zebra deseni gibi oldu :) , o da çok tutuldu . hatta arkadaşlar bizdeydi bende tırnaklarım hava alsın diye silmek istedim, bırakmadıla r.
Sabah sabah japonun biri tezgah açmıştı ondan aldım Yarın golden rose top coat bulamazsam bir yerimde isilik çıkacak artık...bu mega shine olan mıydı?
Fena bir şey, googldan ısrarla isteyiniz...
bendede flormar var maalesef başka bulamadım
soldaki resim süper
flormarı bende beğenmedim ama şu kurutucu makinen var ya o iyi mi? çok merak ettim
golden roseun o kadar çok ojesi varki burda resmen başka oje markası yok diyebilirim. renklerini pek beğenmesemde 3 kat falan sürüp kullanıyorum. daha doğrusu renklerini beğeniyorumda tırnakda açık duruyor. şişede durduğu gibi durmuyor bu meret . golden rose un bi oje kurutucusunu bulamadım, her rengi var kurutucu yok
:84:
Biz mi aramayı bilmiyoruz acaba çileklipudingciğim, kaç yere baktım ama o oje kurutucu cilayı bulamadım ki
bakalım netten alıcam son çare. biraz daha alacaklarım biriksin netten toplu sipariş vericem. bu arada ben beyaz opak ojenin üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, zebra deseni gibi oldu :) , o da çok tutuldu . hatta arkadaşlar bizdeydi bende tırnaklarım hava alsın diye silmek istedim, bırakmadıla r.