- 9 Mayıs 2011
- 13.842
- 28.709
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Ben de öğretmenim ama sınıf öğretmeni değilim sizin dediğiniz durum ilkokul sınıf öğretmenlerine yapılıyor genelde. Ortaokulda falan bu durum azalıyor. Öğretmenler günü hediye günü değil keşke o hediye için on tane fikir veren sevgili velilerimiz çocuklarına ayırsa o zamanı. Bizim hediyeye falan ihtiyacımız yok bu bizim işimiz çocuklara en iyi şekilde eğitim vermemiz lazım.
Lakin bazı öğretmenlerimiz de var ki öğretmenler odasında hediyeleri konuşuyor şunu mu istesem ay şunu almasınlar ay bi bardak almış gelmişler falan filan öğretmenler olanlar bilir bu muhabbetleri :) hatta hediye gelmeyince acısını çocuklardan çıkaran bile var :)
Çocuğunuz o öğretmene hediye almak istiyorsa alın istemiyorsa almayın kimseye uymak zorunda değilsiniz
Masa saati aynı zamanda takvim olarak ta kullanılıyor ihtiyacı olduğundan bahsediyordu en azından işine yarayacak bir hediye .Merhaba,ne aldınız çok merak ettim
kullanışlı olmuş gerçekten. bende hediye arayışındayım da. teşekkürler cevabınız için.Masa saati aynı zamanda takvim olarak ta kullanılıyor ihtiyacı olduğundan bahsediyordu en azından işine yarayacak bir hediye .
Birde masallh taksınlar boynunabizimkilerde çeyrek altın alıyorlar..
sünnetimi varmış adamın dedim.
birde yazışıyorlar biri diyorki son ders sınıf öğretmeninin zaten çocuklar versin hediyesini.
ayıp yahu.. çocuklar adama çeyrek verecek.
ben katılmadım kenardan izliyom komediyi..
rica ederimkullanışlı olmuş gerçekten. bende hediye arayışındayım da. teşekkürler cevabınız için.
merhaba, neden kırgın hissediyordunuz?2 aylik taze kres velisiyim, haliyle 2 ogretmenimiz var. Bende bu konuda gerginim ama bizim okulda velilerin grup kurmasi vs kesin bir dille yasaklandi. Velilerle hic iletisimimiz yok, simdi hediye alınır, benim kizim boynu bukuk kalir diye korkuyorum.
Benim zamanımda bu sebeple cok ama cok kirildigimi hatirliyorum, ayni seyi yasamasini istemem, ne yapmalıyım sizce?
yorumuma ek olarak,2 aylik taze kres velisiyim, haliyle 2 ogretmenimiz var. Bende bu konuda gerginim ama bizim okulda velilerin grup kurmasi vs kesin bir dille yasaklandi. Velilerle hic iletisimimiz yok, simdi hediye alınır, benim kizim boynu bukuk kalir diye korkuyorum.
Benim zamanımda bu sebeple cok ama cok kirildigimi hatirliyorum, ayni seyi yasamasini istemem, ne yapmalıyım sizce?
Evet bugün ki sorunum bu ! Arkadaş biz neden öğretmenlere çeyiz düzüyoruz kahve makinesi, yemek takımı, fincan takımı..... Noluyo?
Evet canımız öğretmenlerimiz başımızın tacı ama bu kadarı fazla değil mi?
Veliler kendi aralarında grup kurmuşlar grubun adı
"öğretmenler günü hediyesi"
Herkes fikrini söyledi fincanda karar kılındı çoğunluk fincan takımı deyince sesimi cikaramadim. Bugün hediye işi soruldu henüz alınmamış bugün alınacakmis. Öyle dedikleri için yani henüz alınmadığı için fikrimi söylemek istedim dedim ki hanımlar öğretmenimiz adına löseve veya istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna bağış yapalım. Veya fidan ekilebilir hocamız adına dedim. Saatlerdir herkes mesajı gördü kimseden çıt çıkmadı yanlis bişey mi söyledim diye içim içimi yiyor şimdi.haksiz
Of çok haklısınız. Bizde de öğretmenimiz nişanlı diye çeyizlik alınsın dendi. Tamam yeni evlenene destek olalım. Eyvallah. Ama bilmiyoruz ki neye ihtiyacı var zevki nasıl.. evlenecek olanın uzunca bir listesi vardır kılı kırk yararak alır. Birde para eksik kalır.. Ya da artar... Vs.. Dedim ki bir Karaca çeki alalım. Yok illa kendileri seçecekler. Sayfalarca yok fincan yok kek fanusu konuşuldu. İnsanların işi yok herhalde.Evet bugün ki sorunum bu ! Arkadaş biz neden öğretmenlere çeyiz düzüyoruz kahve makinesi, yemek takımı, fincan takımı..... Noluyo?
Evet canımız öğretmenlerimiz başımızın tacı ama bu kadarı fazla değil mi?
Veliler kendi aralarında grup kurmuşlar grubun adı
"öğretmenler günü hediyesi"
Herkes fikrini söyledi fincanda karar kılındı çoğunluk fincan takımı deyince sesimi cikaramadim. Bugün hediye işi soruldu henüz alınmamış bugün alınacakmis. Öyle dedikleri için yani henüz alınmadığı için fikrimi söylemek istedim dedim ki hanımlar öğretmenimiz adına löseve veya istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna bağış yapalım. Veya fidan ekilebilir hocamız adına dedim. Saatlerdir herkes mesajı gördü kimseden çıt çıkmadı yanlis bişey mi söyledim diye içim içimi yiyor şimdi.haksiz miyim ben mi gereksiz davranıyorum?
Nasıl yapılıyor acaba bilginiz var mı çok hoşmuşBir de 147 numarası var. Bilmeyen varsa eğeröğretmeninizin adını okulunu söylüyorsunuz, öğretmene öğrencinizin adı ile milli eğitimden msj gidiyor. Bi kaç sefer bana da yapıldı. Çok mutlu olmuştum.
Konu hediye fikri değildi ama, ne bileyim, söylemek istedim. Bu tip küçük hoşluklar fazla gelmemeli kimseye bence. Sadece öğretmenlere değil her meslek grubuna yapılabilir benzer şeyler.