- 22 Eylül 2012
- 1.364
- 1.738
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Bir de bu sınıf annesi meselesini yasaklamalarına rağmen başka başka isimle bu uygulamanın devam etmesi bile devlet kurumlarının başı boşluğunu gösteriyor. Bir veli ne münasebet her konuda dahil anlamıyorum.Kendi zamanım için de aynı şeyler geçerli
Hele bir de ne yaptıgı belirsiz bir aile birliği vardı
Aklıma geldikçe çıldırıyorum
Onların çocugu olanlar en popülerlerdi ve parmakla gösteriliyorlardı
Rüşvetçi de olduk insanlar idrak hakimiyetini bu kadar kaybetmiş olamaz ya üzücüYaa sormayın fincan takımını otuz kişi paylaşmayan veli bir de rüşvet verecek
Şatafati, uç boyutlu hediye yarışını benim de kabul etmeyip 365 günde bir gün güzelce kutlanip gönlünden gecenin gönlünden geçeni yapması gerektiğini savunduğumu, çoğu öğretmenin bunu fazlasıyla bir memurdan fazla hak ettiğini savunduğumu anladığiniz an ortak yolda buluşabilicez. 40 yaşındayım ve 7 yaşından beri okul içindeyim ve benim de ilk görev yerim Tatvan di oradaki öğrencilere kendimden neler ödün verip yaptığımı anlatmayim .iyi forumlar!Bakın üslubunuza ve eğitimcisiniz. Burnu havada olan doktoru savunmam. Hediye isteyen , bekleyen varsa onu hiç savunmam. Ne öğretmenler gördük su ürünlerinden mezun olsa daha iydi:) sizin empati yapabildiğinize inanmıyorum. Yapsaydınız öğrencileri ve evlerinde dönen muhabbetleri düşünür evet bu hediye işi birilerini mağdur ediyor diyebilirsiniz.
Benim doğu görevim ülkenin ennn doğusundaydı. Daha önce burda da bahsetmişimdir hatta. Öğretmenin almadığı botu , ceketi ben almışımdır oradaki öğrencilere. Bu beni ulvi yapmaz o öğretmeni de yetmez. Çünkü görevi değil , belki maddi durumu zorda belki başka ödemesi var ya da hiç bir sebebi yok. Kimseyi ilgilendirmez.
Bu örneklerle kendinizi bir yere koymayın. Hepimiz o sıralardan geçtik. Bir sürü öğretmenler günü yaşadık. Şurada yığınla kişi kendi travmasını yazdı ve hala bunu savunup mesleğe hakaret gibi yansıtıyorsunuz. Evet bana hediye için tavır alan öğretmenim yerine su ürünleri mezunu gelseydi. Benim için önce insani yönü önemli olurdu çünkü. Lütfen yazmayın bence de
Yardım bağış vs bunları zaten öğretmenler kendisi düşünüp düzenlemesi gereken şeyler bende abartılı buluyorum gayet haklısınızEvet bugün ki sorunum bu ! Arkadaş biz neden öğretmenlere çeyiz düzüyoruz kahve makinesi, yemek takımı, fincan takımı..... Noluyo?
Evet canımız öğretmenlerimiz başımızın tacı ama bu kadarı fazla değil mi?
Veliler kendi aralarında grup kurmuşlar grubun adı
"öğretmenler günü hediyesi"
Herkes fikrini söyledi fincanda karar kılındı çoğunluk fincan takımı deyince sesimi cikaramadim. Bugün hediye işi soruldu henüz alınmamış bugün alınacakmis. Öyle dedikleri için yani henüz alınmadığı için fikrimi söylemek istedim dedim ki hanımlar öğretmenimiz adına löseve veya istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna bağış yapalım. Veya fidan ekilebilir hocamız adına dedim. Saatlerdir herkes mesajı gördü kimseden çıt çıkmadı yanlis bişey mi söyledim diye içim içimi yiyor şimdi.haksiz miyim ben mi gereksiz davranıyorum?
Şu bakış açışı hiç sağlıklı değil. En çok biz hak ediyoruz, en çok manevi yük bizim biz biz biz. İnanılmaz narsistik ve üstten bir bakış açışı. Bırakın da bunu diğer insanlar karar versin. Farkındaysanız öğretmenler dışında kimse sizlerle aynı fikirde değil. İlkokula giden çocuk velisi olsaydım hediye alacağım varsa da şurda okuduğum aşırı kibirli yorumlardan sonra hiçbir şey almazdım.Şatafati, uç boyutlu hediye yarışını benim de kabul etmeyip 365 günde bir gün güzelce kutlanip gönlünden gecenin gönlünden geçeni yapması gerektiğini savunduğumu, çoğu öğretmenin bunu fazlasıyla bir memurdan fazla hak ettiğini savunduğumu anladığiniz an ortak yolda buluşabilicez. 40 yaşındayım ve 7 yaşından beri okul içindeyim ve benim de ilk görev yerim Tatvan di oradaki öğrencilere kendimden neler ödün verip yaptığımı anlatmayim .iyi forumlar!
Siz sürekli kendinizi övüyorsunuz biraz mütevazı olun. Sizin örneğiniz üzerine kendi görev yerimdeki durumu yazdım. Bu oradaki öğretmeni de kötü yapmaz görevi değil çünkü. Hayatta nelerle mücadele ettiğini de bilmiyoruz.Şatafati, uç boyutlu hediye yarışını benim de kabul etmeyip 365 günde bir gün güzelce kutlanip gönlünden gecenin gönlünden geçeni yapması gerektiğini savunduğumu, çoğu öğretmenin bunu fazlasıyla bir memurdan fazla hak ettiğini savunduğumu anladığiniz an ortak yolda buluşabilicez. 40 yaşındayım ve 7 yaşından beri okul içindeyim ve benim de ilk görev yerim Tatvan di oradaki öğrencilere kendimden neler ödün verip yaptığımı anlatmayim .iyi forumlar!
Ama kibirli ve ukala olan başka meslek grubuymuş :) gerçekten neyi tartıştığımızı bile çözemedim artık. Cümlede anlam falan hak getire...Şu bakış açışı hiç sağlıklı değil. En çok biz hak ediyoruz, en çok manevi yük bizim biz biz biz. İnanılmaz narsistik ve üstten bir bakış açışı. Bırakın da bunu diğer insanlar karar versin. Farkındaysanız öğretmenler dışında kimse sizlerle aynı fikirde değil. İlkokula giden çocuk velisi olsaydım hediye alacağım varsa da şurda okuduğum aşırı kibirli yorumlardan sonra hiçbir şey almazdım.
Psikolog/ psikyatr olmadığınızı düşünerek sağlıksız dediğiniz yorumu dikkate alamicam. En çok biz dediğim bı nokta Yok, üstten bakıp kibirli olma farklı meslek dallarında daha çok mevcut aslında ama öğretmen her zaman hedef tahtası olmali. Ben ilkokul öğretmeni değilim ve sizin gibi düşünen kibirli velilerin alacağı hiçbir şeye ihtiyacım Yok. Bizim derdimiz manevi motivasyon onları da iyi yetişmiş iyi kalpli öğrenci ve ailelerinden alıyoruzŞu bakış açışı hiç sağlıklı değil. En çok biz hak ediyoruz, en çok manevi yük bizim biz biz biz. İnanılmaz narsistik ve üstten bir bakış açışı. Bırakın da bunu diğer insanlar karar versin. Farkındaysanız öğretmenler dışında kimse sizlerle aynı fikirde değil. İlkokula giden çocuk velisi olsaydım hediye alacağım varsa da şurda okuduğum aşırı kibirli yorumlardan sonra hiçbir şey almazdım.
10 yıldır aynı okuldayım, veliler adam olup altıma bir suv çekemediler yazıklar olsunRüşvetçi de olduk insanlar idrak hakimiyetini bu kadar kaybetmiş olamaz ya üzücü
Öğretmenler odasında kek yeyip dedikodu yapan vasıfsızlar da dendi geçen yıl. Onu unuttun bak.*Açılış
*Öğretmenler günü hediyesi veryansını
*Bu gözler ne isteklerle gelen öğretmenler gördü(bir biz denk gelemedik)
*Geçmiş öğretmen travma anıları
*4 - 5 sayfaya kalmaz aldığı parayı haketmiyor yorumları.
*Takribi 7 sayfaya zaten tatilden başka bir şey yapmıyorlar paylaşımları.
*Munenin konuya girişi
*Kapanış
Bin yıldır şu forumda sıralama değişse de maddeler asla sekmez.
Rosa hanım bence en büyük hayaliniz fincan takımiÖğretmenler odasında kek yeyip dedikodu yapan vasıfsızlar da dendi geçen yıl. Onu unuttun bak.
Kızlar, Allah aşkına rüşvet demişsiniz de fincan takımı kaç kuruşluk şey de öğretmen rüşvet almış oluyor şu durumda. Ay almayın valla ya. Öğretmenin tek ihtiyacı da o fincan takımıydı, dört gözle onu bekliyordur yıl boyunca.
Kimseden şu lafları duymamak için hediye almıyorum ben hiç. Bir fincan takımına, bir kupaya rüşvet falan derler sonra. Aman aman...
çeyiz düzmek fincan takımıyla başlar küçümsemeyelimÖğretmenler odasında kek yeyip dedikodu yapan vasıfsızlar da dendi geçen yıl. Onu unuttun bak.
Kızlar, Allah aşkına rüşvet demişsiniz de fincan takımı kaç kuruşluk şey de öğretmen rüşvet almış oluyor şu durumda. Ay almayın valla ya. Öğretmenin tek ihtiyacı da o fincan takımıydı, dört gözle onu bekliyordur yıl boyunca.
Kimseden şu lafları duymamak için hediye almıyorum ben hiç. Bir fincan takımına, bir kupaya rüşvet falan derler sonra. Aman aman...
Bu da olsun*Açılış
*Munenin konuya girişi
*Kapanış
Ay ne alaka diğer meslek gruplarıyla? Neden istisnasız her yoruma drama yaparak cevap veriyorsunuzPsikolog/ psikyatr olmadığınızı düşünerek sağlıksız dediğiniz yorumu dikkate alamicam. En çok biz dediğim bı nokta Yok, üstten bakıp kibirli olma farklı meslek dallarında daha çok mevcut aslında ama öğretmen her zaman hedef tahtası olmali. Ben ilkokul öğretmeni değilim ve sizin gibi düşünen kibirli velilerin alacağı hiçbir şeye ihtiyacım Yok. Bizim derdimiz manevi motivasyon onları da iyi yetişmiş iyi kalpli öğrenci ve ailelerinden alıyoruziyi forumlar!
Çoook kıskandım, öyle böyle değil.Rosa hanım bence en büyük hayaliniz fincan takımisize almadıkları için kıskandınız.
Ayy kim ne yapsın fincan takımını ayol? Bizim evde kutu kutu var, bir borcam bir fincan takımı. Bu ikisi güzide Anadolu şehirlerimizin nadide ev hediyesidir. Herkeste açılmamış bir sürü paket olur.çeyiz düzmek fincan takımıyla başlar küçümsemeyelim
bir çocuğa yardım etmek , bir sma lı bebeğe bağış yapmak varken , velilerin nedir bu lüks hediye sevdası anlamıyorum. Bizler şiir yazar en fazla çiçek verirdik. Bir okul anımı anlatmak istiyorum lisenin ilk yılı , okulun kıyafetini almayıp eski ortaokul kıyafetimle geldim bir süre . Okul koridorunda her gören öğretmen ısrarla yeni okul kıyafeti alın diye beni kenara çektiğinde ''ailem alacak'' der giderdim , bir süre bu şekilde dolaştım , her sorduklarında mahçup olur sıkılırdım. Bir süre farklı kıyafetle devam ettim , hiçbir öğretmen '' ailenin kıyafet alacak bütçesi var mı '' diye sormadı , o dönem derslerim o kadar kötüydü ki okula hevesim yoktu . Babam işsizdi ve annemin bana simit parası verecek harçlık yoktu . Tembel değildim ama maddiyat herşeydi o zaman anladım.
Geçmiş öğretmen travmaları beni şu anki toksik halime getirdi*Açılış
*Munenin konuya girişi
*Kapanış