Öğretmenler günü saçmalığı ve gösteriş meraklısı veliler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bu sınıf annesi meselesini yasaklamalarına rağmen başka başka isimle bu uygulamanın devam etmesi bile devlet kurumlarının başı boşluğunu gösteriyor. Bir veli ne münasebet her konuda dahil anlamıyorum.
Yasaklanmasına sebep olan videodaki çocuk geldi aklıma . Canım benim ne güzel savunmuştu hakkını

Şatafati, uç boyutlu hediye yarışını benim de kabul etmeyip 365 günde bir gün güzelce kutlanip gönlünden gecenin gönlünden geçeni yapması gerektiğini savunduğumu, çoğu öğretmenin bunu fazlasıyla bir memurdan fazla hak ettiğini savunduğumu anladığiniz an ortak yolda buluşabilicez. 40 yaşındayım ve 7 yaşından beri okul içindeyim ve benim de ilk görev yerim Tatvan di oradaki öğrencilere kendimden neler ödün verip yaptığımı anlatmayim .iyi forumlar!

Yardım bağış vs bunları zaten öğretmenler kendisi düşünüp düzenlemesi gereken şeyler bende abartılı buluyorum gayet haklısınız

Şu bakış açışı hiç sağlıklı değil. En çok biz hak ediyoruz, en çok manevi yük bizim biz biz biz. İnanılmaz narsistik ve üstten bir bakış açışı. Bırakın da bunu diğer insanlar karar versin. Farkındaysanız öğretmenler dışında kimse sizlerle aynı fikirde değil. İlkokula giden çocuk velisi olsaydım hediye alacağım varsa da şurda okuduğum aşırı kibirli yorumlardan sonra hiçbir şey almazdım.

Siz sürekli kendinizi övüyorsunuz biraz mütevazı olun. Sizin örneğiniz üzerine kendi görev yerimdeki durumu yazdım. Bu oradaki öğretmeni de kötü yapmaz görevi değil çünkü. Hayatta nelerle mücadele ettiğini de bilmiyoruz.

Siz bu günün hediye beklentisinin küçük kalplerde yarattığı anksiyeteyi, veliler arasında dönen yarışları , hediyeye göre muamele yapan öğretmen gerçeğini , küçük çocukların mahcubiyetini anlayabildiğinizde empati yapmış olursunuz.

Çoğu öğretmenim kendi adıma haketmiyordu. Hakedenler de bugün sorulsa bu işin yanlışlığını konuşurdu eminim. Herkes travmaların yazmış neyin inkarı anlamadım. Hepimiz bu toplumda yetiştik, burada büyüdük. Bunu bile anlamayacak insan öğrencinin halinden nasıl anlayacak?

Sayfalarca kendini , kendi yaptığı iyilikleri yazarak kimse en iyi olmuyor. Tatvan görev yaptığım yerden çok daha güzel bir yer bu arada. Turistik kalıyordu bizim görev yerinin yanında. Ama emeğinize sağlık. Sonuçta bu vatana hizmet ediyoruz. Öğrenciler sizden Güleryüz ister, empati ister , utandırılmamak ister. Yıllar geçse bile bunlar unutulmuyor çünkü.

Bir de size başka cevap yazmayacağım dememiş miydiniz? Lütfen tutarlı olun.

Ama kibirli ve ukala olan başka meslek grubuymuş :) gerçekten neyi tartıştığımızı bile çözemedim artık. Cümlede anlam falan hak getire...

Konuyu çarpıtıp nerelere taşıdılar

Psikolog/ psikyatr olmadığınızı düşünerek sağlıksız dediğiniz yorumu dikkate alamicam. En çok biz dediğim bı nokta Yok, üstten bakıp kibirli olma farklı meslek dallarında daha çok mevcut aslında ama öğretmen her zaman hedef tahtası olmali. Ben ilkokul öğretmeni değilim ve sizin gibi düşünen kibirli velilerin alacağı hiçbir şeye ihtiyacım Yok. Bizim derdimiz manevi motivasyon onları da iyi yetişmiş iyi kalpli öğrenci ve ailelerinden alıyoruz iyi forumlar!

*Açılış
*Öğretmenler günü hediyesi veryansını
*Bu gözler ne isteklerle gelen öğretmenler gördü(bir biz denk gelemedik)
*Geçmiş öğretmen travma anıları
*4 - 5 sayfaya kalmaz aldığı parayı haketmiyor yorumları.
*Takribi 7 sayfaya zaten tatilden başka bir şey yapmıyorlar paylaşımları.
*Munenin konuya girişi
*Kapanış

Bin yıldır şu forumda sıralama değişse de maddeler asla sekmez.

Öğretmenler odasında kek yeyip dedikodu yapan vasıfsızlar da dendi geçen yıl. Onu unuttun bak.
Kızlar, Allah aşkına rüşvet demişsiniz de fincan takımı kaç kuruşluk şey de öğretmen rüşvet almış oluyor şu durumda. Ay almayın valla ya. Öğretmenin tek ihtiyacı da o fincan takımıydı, dört gözle onu bekliyordur yıl boyunca.
Kimseden şu lafları duymamak için hediye almıyorum ben hiç. Bir fincan takımına, bir kupaya rüşvet falan derler sonra. Aman aman...

Otuz kişilik sınıf bir fincan takımı da için kişi başı 30 TL verecek yahu . Ne gösteriş merakı kaldı ne ogretmenlere denilmeyen. Yani bir insanın en degerli varlığı çocuğu onu yetiştiren her gün emek veren insana bunu vermek bu kadar koymasa gerek insana .

Ayrıca bu sınıf annesi konusuna inanılmaz gicigim bende . Hala farklı adlarla devam etmesi çok şaşırttı beni

Rosa hanım bence en büyük hayaliniz fincan takımi size almadıkları için kıskandınız.

çeyiz düzmek fincan takımıyla başlar küçümsemeyelim

Bu da olsun

Ay ne alaka diğer meslek gruplarıyla? Neden istisnasız her yoruma drama yaparak cevap veriyorsunuz birisi bazıları rüşvet ister gibi hediye istiyor diyor (evet bu tarz hediye isteyen öğretmenler var) bize rüşvetçi dediler diyosunuz. Diğer memurlardan fazla hak ediyoruz hediyeyi demenizi eleştiriyorum, kibir başka meslek gruplarında var diyosunuz. Ne alaka şimdi? Hediyeyi en çok biz hak ediyoruz demek kibir değil de nedir? Manipülasyonla haklı çıkmaya çalışmayın. Tüm yorumlarınızdan manipülasyon ve drama queenlik akıyor.

Okurken sinir krizi geçirdim
Kısmen ben de aynı yollardan geçtiim
Şu anki özgüvensizliğim ve sesimin çoğu durumda çıkamayışı zamanında denk gelen öğretmenlerim ve naptığı belirsiz okul aile birliği zırvalıkları yüzünden resmen

Geçmiş öğretmen travmaları beni şu anki toksik halime getirdi
Her öğretmen kelimesini duydugumda çıldırıyorum
Hakkıyla yapanlara Allah sonuna kadar yardım etsin
Ama çok ahımızı aldılar zamanında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…