- 23 Ocak 2016
- 32.491
- 48.854
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Sınıf anneliği yasak zaten sınıf temsilcisi var artıkSınıf anneliği gibi bu da yasaklanmalı. Tercihe ve bireye göre değişen bir durum.
E ne değişti ya, aynı b*kun laciverti.Sınıf anneliği yasak zaten sınıf temsilcisi var artık
Sınıf anneliğinin yasak olduğunu duymuştum da temsilciyi şimdi duydum. Ne bu temsilci elçi gibi mi yani, örtmenden ferman var deyip millete neyi yetiştiriyor .Sınıf anneliği yasak zaten sınıf temsilcisi var artık
Şey gibi, ogretmenler gunu hediyesi degil de ogretmenler gunu armağanıSınıf anneliği yasak zaten sınıf temsilcisi var artık
Sınıf annesinin yandan yemişi işteSınıf anneliğinin yasak olduğunu duymuştum da temsilciyi şimdi duydum. Ne bu temsilci elçi gibi mi yani, örtmenden ferman var deyip millete neyi yetiştiriyor .
Şu mesaj olayı tüm hediyelerden güzel değil mi yaa ama gel gör ki lisede öğretmenim. Liselilerin umrunda bile değil böyle şeyler.Bir de 147 numarası var. Bilmeyen varsa eğeröğretmeninizin adını okulunu söylüyorsunuz, öğretmene öğrencinizin adı ile milli eğitimden msj gidiyor. Bi kaç sefer bana da yapıldı. Çok mutlu olmuştum.
Konu hediye fikri değildi ama, ne bileyim, söylemek istedim. Bu tip küçük hoşluklar fazla gelmemeli kimseye bence. Sadece öğretmenlere değil her meslek grubuna yapılabilir benzer şeyler.
Doğum günlerini söylüyorlar sırf hediye içinYahu beslenmesine kuru ekmek koyan var
Yil olmus 2025 hala millet gosteris pesinde
Tamam fincan takimi gayet makul 30 kisilik sinif icin cuzzi bi miktar toplanir zaten
Ama kalkip marka canta saat altin vs bu ne sacmalik
Amac nedir yani pahali hediye alinca daha mi cok ilgilenecek ogretmen?
Ay bana sunu alsinlar hmm ne istesem bu yil acaba diye dusunen zihniyettekilerin kocasi da çulsuz olur ins
Sınıf ile ilgili olan durumlarda bir kişinin ilgilenmesi şart bu da sınıf temsilcisi oluyorSınıf anneliğinin yasak olduğunu duymuştum da temsilciyi şimdi duydum. Ne bu temsilci elçi gibi mi yani, örtmenden ferman var deyip millete neyi yetiştiriyor .
Ay inşallah benim çocuklar büyüyene kadar kalkar bu işler, bende 4 tane var. Bana alsınlar hediye çünkü bende öğretmenim. Sevdim bu fikriSınıf annesinin yandan yemişi işte
Bizim zamanımızda hiç yoktu böyle şeyler.Sınıf ile ilgili olan durumlarda bir kişinin ilgilenmesi şart bu da sınıf temsilcisi oluyor
Bir karar verilmiş. Ben olsam karar verildikten sonra bir öneride bulunmazdım. Öncesinde söyleseydiniz keşke aklınızdakini.Evet bugün ki sorunum bu ! Arkadaş biz neden öğretmenlere çeyiz düzüyoruz kahve makinesi, yemek takımı, fincan takımı..... Noluyo?
Evet canımız öğretmenlerimiz başımızın tacı ama bu kadarı fazla değil mi?
Veliler kendi aralarında grup kurmuşlar grubun adı
"öğretmenler günü hediyesi"
Herkes fikrini söyledi fincanda karar kılındı çoğunluk fincan takımı deyince sesimi cikaramadim. Bugün hediye işi soruldu henüz alınmamış bugün alınacakmis. Öyle dedikleri için yani henüz alınmadığı için fikrimi söylemek istedim dedim ki hanımlar öğretmenimiz adına löseve veya istediğiniz herhangi bir yardım kuruluşuna bağış yapalım. Veya fidan ekilebilir hocamız adına dedim. Saatlerdir herkes mesajı gördü kimseden çıt çıkmadı yanlis bişey mi söyledim diye içim içimi yiyor şimdi.haksiz miyim ben mi gereksiz davranıyorum?
Gerçi hatırlıyorum. Anam yumurta satıp parasıyla şekerlik almıştık. Sandıktan da bi tane havlu koymuştuk. Demekki kapitalist sisteme bizde yenilmişiz.Sınıf ile ilgili olan durumlarda bir kişinin ilgilenmesi şart bu da sınıf temsilcisi oluyor
Katılmayanın anasına da danasına da vebalı gibi bakıyorlar artık Barta sebebi bu. Çoğu anne sırf evladı için katılıyor.Ben henüz veli değilim ancak seneye ikiz velisi olacağım.
Toplu hediye konusunda alınacak hediye kafama ve bütçeme uyarsa katılırım ancak mesela bu yıl veli olmuş olsaydım öğretmene tarlamızdan çocuklarımın topladığı biberlerden yaptığımız turşudan, mahsülümüz olan kuru fasülyeden paket yapar götürürdüm. Şu dönemde organik besin bence süper hediye.
Yorumlarda okudum; altın, 5 bin liralık çanta bilmem ne o toplara asla girmem. Yaptırırım bir çiçek, bir resim çizsinler yanına da bütçemi zorlamayacak bir şey tamam bitti.
hem şikayet edip hem katılıyorsunuz arkadaşlar, neden? Ben katılmayacağım diyin.
Size dememeleri normal. Bir çocuğu eğitip doğru insan profili yaratabilmek için uğraşıyor onlar, toplumun kaderini belirliyor haliyle. Siz de fatura kesiyorsunuz. Denk mi sizce?Mesela ben muhasebeciyim kimse bana muhasebeciler gününde iyi ki varsın faturalarımı işliyosun ,fatura kesiyosun demiyor.
Katılmayanın anasına da danasına da vebalı gibi bakıyorlar artık Barta sebebi bu. Çoğu anne sırf evladı için katılıyor.