Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

Aynen 36 ay kredi çektik ogretmene hediye almak icin napalim. Olmadı peynir ekmekle beslenicez her sey oglum için. Karisik kafa iyidir bırakın dağınık kalsin

Ne gereksiz bir harcama
Heleki durumu olmayan bir ailenin bütçesinde koca delik açmıştır
Eminim Dr.unda umrunda bile olmamıştır o çiçek, umursasa bile nedir yani alttarfı çiçek zaten ömrü nekadarki.
O Dr belki bı daha ömründe gormicen bile umursasa nolcak teşekkür ederim çiçek solunca çöpe. Gönlünden bir şey koptuysa da daha makul fiyatlı bir çiçek/hediye alınıp üzerine emekleri için teşekkür notu yazılabilir. Baya da durumları kötü bı aile tülbent almak için indirim yapın diye ısrar ediyodu satıcıya

Yaa iste. Belki cocuga kitap lazım desen ona da mırın kırın ederler.
Ama konu gösterişe geldi mi başı cekerler.
Öğretmeninizin de hata var ama kabul etmemeli. Önceden duyurmali
Yok söylediğim ana sınıfında olmustu.
Altın bilezikler, altın kolyeler, bilgisayarlar ana okulunda olmustu.

Geçen yıl çikolata çiçek ve abajur alındı.

Nereye doğru saçmalacağınızı şaşırdınız bence
Öğretmen sizin doğurduğunuza bakmıyor, okula gitsede yine bu sizin göreviniz
Öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz bunu en iyi siz bilmelisiniz ya neyse
Kafalar karışık bayağı, cuma malum. Haftanın yorgunluğudur inşallah. İnşallah yani, hep böyle değilsinizdir umarım.

Neden özür diliyorsun ben de duyunca yuhhh dedim

Hanş kadına bir çanta, bir hırka alınabilir ama altınlar , bilgisayarlar falan bana cok abartı geliyor.
Çünkü herkesin durumu ortada zaten.
Kaba kelime içindi özür size demiş gibi olmasın diye. O ailelerin çoğu kendilerine bile alamiyo o hediyeleri.

Öğretmenler, devlet memurudur ve verdikleri eğitimin karşılığında bir maaş alırlar. Eğer bu işi gönüllü yapsaydık belki hediye alınması makul olabilirdi ama maaş karşılığı çalışan insanlarız biz.
Çocuklardan gelen bir çikolatayı bile kabul etmedim, etmem de. Öğretmenler gününde de etmeyeceğim. Bu işin doğrusu budur.

Saçmalamışsiniz hakkaten. Oğlunuzun öğretmenine de almayın öyle pahalı hediyeler. Hangi öğretmen kabul ediyor bu hediyeleri diyordum sizin gibiler varmış demek ki.
Güzel dedim pahali demedim değil mi.Ayrica hiç pahali bir hediye kabul etmedim. İstediğim gibi hareket ederim ayrıca para benim değil mi

Bende büyük oğlumu 4 sene koleje verdim.Hic hediye almadık öğretmenler bu bizim görevimiz diye asla baştan istemediler. Devlet okullarında en iyi hediye verme bunun için birbiriyle yarışan sınıf annelerini gördükçe çok şaşırdım diğer durumu olmayan velilere yapılan ayrımcılık çok kötüydü.İnadına çoğuna katılmadım,el emeği şeyler yaptım çocuklarımla onları hediye ettim.

Kaba kelime içindi özür size demiş gibi olmasın diye. O ailelerin çoğu kendilerine bile alamiyo o hediyeleri.
Hiç kabaca değildi işte ben de direk yuhhhh dedim

Bence de anlamıyorlardır fakat işte herkes katılırken ben katılmıyorum dediğinde de dışlanmış oluyorsun , çocuğun mahcup olmasın diye mecbur kabul ediliyor.

Yok söylediğim ana sınıfında olmustu.
Altın bilezikler, altın kolyeler, bilgisayarlar ana okulunda olmustu.

Geçen yıl çikolata çiçek ve abajur alındı.
Abajur ne ya cidden
İnşallah değişim kartı koymusunuzdur yanina
Şuan bana abajur gelse ya ikinci el den satarım ya birine hediye ederim çünkü kesin ya evime ya zevkime uymaz.

abartmayın 22x60 tl zaten çok, daha fazla verelim diyorsunuz siz de.
topluca bir orkide falan alınsa yeter işte. hediye kartına falan gerek yok bence.

Cogu insan aclik sınırının altinda maas aliyor. Okullarin, hastanelerin inşaatında calisan isciler de beden isciligi yapip dusuk ucret aliyor. Neden kendi mesleginizi ayri tutuyorsunuz? Tabii ki herkes parasi karsiliginda is yapiyor. 2 ay maasiniz yatmasa okula ugrar misiniz acaba? Benim meslegimde devletin vergi gelirini toplasina aracilik ediyor. Vergi geliri olmasa ben dahil kimse hizmet alamaz. Kimseden en guzel hediyeyi beklemiyoruz. Ozel, kutsal, aclik sınırının altinda ucret alan bir tek öğretmenler degil. Tum meslek gruplari bakkal ve kasapta dahil olmak uzere aclik sınırının ustunde yasamayi hak ediyor.

Abajur ne ya cidden
İnşallah değişim kartı koymusunuzdur yanina
Şuan bana abajur gelse ya ikinci el den satarım ya birine hediye ederim çünkü kesin ya evime ya zevkime uymaz.
Ben geçen yıl “Cok saçma abajur almayın onun yerine bir çanta alın bari” dedim diye tepki çekmiştim.
Bu yıl da saçma sapan birsey alırlarsa zaten katılmayacağım .
Alırım bir çiçek , yanına güzel bir cüzdan gönderirim.

Güzel dedim pahali demedim değil mi.Ayrica hiç pahali bir hediye kabul etmedim. İstediğim gibi hareket ederim ayrıca para benim değil mi
Ya güzelde kime göre neye göre güzel
sizin güzel dediğinizi diğer öğretmen beğendimi acaba
Siz çok güzel hediye aldım diye övünürken iyyy zevksiz ne getirmiş diye burun kıvırmış olma ihtimali çok yüksek
Sonra bide nereye atacağını yada kime vereceğini düşün dur

Bu sene nasıl bir saçmalikla gelecekler bakalım,bu konu beni baya gerdi.

Bu arada ver 2000 tl kendin al o hafif altın kolyeyi.
Milleti darlamayı kesin artık.
Dilenci gibi velilerden para talep edip kafanıza göre hediye tasarlamaktan da vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…