öğretmenler günü hediyesi

ama enteresan bir şekilde bu sayfada bu durumları savunanlar var,bunlarla gorüşmeyince asosyal vs diyorlar üstten bakıyormuşum onlara göre,bende aynı şeyi söyledim sınıf annesi kızım ismini yazıp parasını getirmedi yazmış gruptan ve eşimle iletişime geçmişler,ne konuşulurki şimdi bu kadınla

bence sizde aşağılık kompleksi var ben kimseye üstten bakmadım ama siz o şekilde anlamak istediniz sanırım,dediğim gibi tanımıyorsunuz anlam çıkartıyorsunuz ama yanılıyorsunuz,yazdıklarımdada en ufak bir ima bile yok

Görüşmek de gereksiz değil. Yeter ki kendi hayat görüşünüze benzer insanlarla görüşün.
Mesela ben oğlumun sınıfındaki arkadaşlarının aileleriyle görüşe görüşe onları da sosyal yardım kuruluşlarına dahil ettim. Birkaç tane sma’lı çocuğa ışık oldular. Üniversite öğrencilerine burs vermeye başladılar. Bir de köy okulu projemiz var şimdi. Bunları avuç içi kadar insanla yapabiliyoruz,daha fazla insanla görüşüp konuşup kaynaşarak kimbilir neler başarırız yani isterseniz bir düşünün. Veli grubu sadece çay içip kek yemek değil yani,pek çok şeye yarayabiliyor farklı farklı insanlarla görüşmek.

Hediye konusunda gerekli şeyler söylendi zaten.
Hoş karşılamıyorsunuz katılmazsiniz.
Konunuzun küçük bir kısmı hediye, diğer kısımlar, buluşup, görüşmeye ilgili. Sizinde asıl sıkıntınız para toplama olsaydı daha fazla yer verirdiniz.
Bir kişiden de oluşmuyor veliler ayrıca.
İşin sonunda yine görüşmek zorunda değilsiniz bu tek başına kimseyi ilgilendirmez, görüşmek isteyenlerin kimseyi ilgilendirmedigi gibi. Beğendiğimiz yorumlarda fikirlerimizi ortaya koyar ayrıca. İlla sizin direkt söylemenize gerek yok.

Ben ve birçok kişi öyle anladık, yanlış anladık sizi. Tabi.
Aşağılık kompleksi yaşayacağım bir konu da yok ortada. Neyine öyle bir hale gireceğim.
Neyse size iyi forumlar.

Aa resmen skandal, devlet okulunda boyle olaylar daha da oluyor terbiyesiz kadin . Ogretmen ne diyoe

Bence kendi hediyenizi veya kek poğaça vs yiyecek bisey yapıp kendiniz verseniz daha iyi
Bak bu iyi fikirmis, bizim anaokulu öğretmenimiz çok merhametli, çok nazik yaklaşıyor çocuklara şöyle küçük bir hediye alsam ikili fincan biblo vs, kızımla da kurabiye yapsak.. kadının iki çocuğu var, ben de çalışıyorum zor oluyor, akşama çayın yanında yerler hoşuna gider

Nolur kimseye fincan almayın. Fincana ihtiyacı olduğunu biliyorsanız alın tabi ama fincan hediye etme kalksın artık bence. Yeni evime taşındığımda o kadar çok fincan geldi ki hepsi de aynı markadan hemen hemen, biriktirip toplayıp değişime götürdüm yerine iki takım nevresim bi battaniye aldım

Konuyla alakası yok ama dayanamıyorum fincan görünce

Aynen öğretmenlere hep fincan alıyorduk en son tava ile puzzle almıştım

her haftasonu görüşüyorum dedim mi? Hayır. Bazen kendi çocuklu arkadaşlarımla görüşüyorum dedim bazen de oğlumun seçtiği arkadaşıyla görüşüyorum. İnsan beğenmiyorsunuz ne konuşacağım o kadınlarla demeniz bende sosyal açıdan zayıf olduğunuz sonucuna varmama sebep oldu. Zira ben oturuyorum genel durumundan, okulda olanlardan haberdar oluyorum.

Genelde yapılan şey budur ben de katıldım yaptım hem anaokulu hem ilkokulu hem ortaokulu. Şimdiki aklım olsa dogumgunlerine katılır kalana asla gitmezdim. Okul bitince kesiliyor irtibat cunku. Gereksizmis saçma saçma kadın günleri boş muhabbetler. Ama öğretmenin katıldığı etkinliklere ve dogumgunlerine çocuğunuz için katilabilirsiniz. Kalanı bosverin

Az önce kızımın sınıf arkadaşı neden beni evinize davet etmiyorsunuz dedi bana mahcup bir eda ile. Eski evimiz çok yakındı, simdi taşındık ve arkadaşının odasını görmek istiyor. Evde oynamak ve okulda oynamak çok farklı emin olun.

6 arkadaşiz veli olarak buluşunca cook eğleniyoruz. Ve evet hepimiz işşisiz bende onlara fazlaca anlam yüklüyorum. Çok iyi anlaşıyoruz. Geçen sene hastanede işim uzadı kızımı aldı. Onun işi oldu ben kızını aldım.

İkizlerden birinin sınıf annesi oldum. İşsiz de olsam makam sahibiyim arkadaş öğretmenler gününde ne yapcaz toplu hediye alalım dedi. Ben karışmam yaz grupta, para toplamaktan sıkıldım dedim. Genel olarak hoşuma gidiyor o sınıf.

Diğer oğlanın sınıfından bir veli ile aynı binadayız. Tesadüf eseri öğrendim başka kimseyi tanımıyorum. Çok asık suratlı geliyorlar bana.

Herkesle anlaşmak zorunda değiliz. Ama bazen kafa dengi insanlar çıkıyor.

çocukların okul dışında da görüşme ihtiyacı var ,buna sosyalleşmek deniyor
kendiniz velilerle görüşmek istemseniz bile çocuğunuzun arkdaşları ile görüşmesi için gitmeniz gerekiyor.
çocuk okul dışında arkadaşıyla bir sinemaya ,bir aktiviteye katılmak ister,bu da en doğal hakkı
velilerden hoşlanmıyor iseniz az konuşursunuz ama yine de gidersiniz,gelen her veli zaten çok da istekli gelmiyor merak etmeyin,herkes çocuğu için geliyor daha çok.
öğretmene hediye alınması güzel ama asla pahalı hediye alınmamalı,abartmanın anlamı yok.
daha çok manevi hediyeler daha kalıcı diye düşünüyorum ben.
parayla öğretmenlik ilişkilenmemesi için ciddi miktarlar tutan hediyelere ben de karşıyım ,onun dışında sevginin bir ifadesi olarak hediyeleşmek çok normal

Hem veliyim hem öğretmen. Geçen sene oğlumun sınıfındaki annelerin çoğuyla hala görüşürüz çok da tatlı aileler. Kafanıza uyan insanlar olup olmadığına bakmanız için bir kaç kere vakit geçirmeniz gerekiyor. Hem arkadaşlarını ve ailelerini yakından tanımak için bir fırsat olur.
Hediye kısmında ise maddi değeri olan hediyeler ve toplu hediyeler bence öğretmen için güzel olmuyor. Çocuk özel bir gün kutlamış gibi hissetmiyor ve kendi çabalamış gibi olmuyor. Ben hiç bir sene hediye kabul etmem bir tek geçen sene pasta kesmişlerdi, çocuklara dağıttık onu da. Onun dışında maddiyata dayalı hediyelere özendirmeyin derim, alamayan çocuklar ne olacak derim her zaman. Benim çocuklar kendilerince parti hazırlarlar hep. Renkli kağıttan konfeti keserler, akıllı tahtadan bir şarkı açarlar, bir kaç balon şişirirler ve günümü kutlarlar. Herkes de eğlenir.

Merhaba ben öğretmenim, çocuklardan kesinlikle hediye beklemiyorum. Sadece o günün anlamını hatırlayıp öğretmenler günümü kutladıklarında sarıldıklarında çok mutlu oluyorum. Bazen ellerinde okula gelirken parktan kopardıkları bir çiçek bile en pahalı hediyeden daha değerli benim için. Siz de kendinizi asla mecbur hissetmeyin bu konuda.

ben çok mutlu oluyorum böyle maneviyata önem veren özverili öğretmenlerimizin olduğunu görünce,iyiki varsınız.

Aklımda fincan vardı iyi ki söylediniz

Size katılmıyorum. Ben ki son derece asosyal biriyimdir hele komşuluk vs nefret ederim ama çocuğum olduktan sonra tek çocuk olduğu için acı çeke çeke sırf onun için katlandim komşuluk meselesine onda bile sadece cocuklularla görüşmeye çalışıyorum.
Okulda disiplin altında arkadaş edinmek ile rahat ortamda arkadaş edinmek birbirinden çok farklı duygular. Çocuğunuzu bundan mahrum etmeyin. Gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…