ama enteresan bir şekilde bu sayfada bu durumları savunanlar var,bunlarla gorüşmeyince asosyal vs diyorlar üstten bakıyormuşum onlara göre,bende aynı şeyi söyledim sınıf annesi kızım ismini yazıp parasını getirmedi yazmış gruptan ve eşimle iletişime geçmişler,ne konuşulurki şimdi bu kadınlaKeşke veliler az geride dursalar da çocuklar kendi aralarında sosyalleşebilse. Hele sınıf annesi denen kişi direk kaldırılmalı okullardan.
Geçen bir veli çocuğu dayak yemiş diye şikayet ediyor grupta, sınıf annesi denen kişilik, bu kadına laf saydı saydı, sonra kadın cevap veremesin diye durumu yalnız yöneticiler yazar pozisyonuna getirdi.
hayatımda bu kadar itici bir davranış görmedim.
bence sizde aşağılık kompleksi var ben kimseye üstten bakmadım ama siz o şekilde anlamak istediniz sanırım,dediğim gibi tanımıyorsunuz anlam çıkartıyorsunuz ama yanılıyorsunuz,yazdıklarımdada en ufak bir ima bile yokBuluşup ne konuşuyorlar ki diyen birinin çok sosyal, iletişimi kuvvetli olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bunda ya sosyal beceri sıkıntısı ya da üstten bakma durumu vardır.
Başka bir alemde yaşıyormuş gibi davranmaya gerek yok. Konunuzun içeriğinden, verdiğiniz ve beğendiğiniz cevaplara bakarak neyin ne olduğunu, kime nasıl baktığınızi anlıyoruz gayet.
Görüşmek de gereksiz değil. Yeter ki kendi hayat görüşünüze benzer insanlarla görüşün.ben görüşmeyi gereksiz görüyorum görüşenleri değil,isteyen istediğiyle görüşsün bişey demedim kimsede kötü birşey demedi ama görüşenler konuyu kişiselleştirdi, asosyal kişisel bir yorum,sınırlar önemli genel yorum tabiki yapılır ama şahsıma yapılmasını doğru bulmuyorum,veli grubuyla görüşmedim diye asosyal olamam heralde dimi.
Hediye konusunda gerekli şeyler söylendi zaten.lafın gelişi söyledim işim yok sizemi gerilecem hanımefendi çok hoşsunuz cidden,yazdığım konudan sadece velilerle ne konuşacam kısmına takmanız enteresan,toplanan para gruptan deşifre eden isim veren veli kısmına neden rahatsız olmadınız,bu tarz bir kadınla cidden görüşmek istermiydiniz,işsiz boş diyen sizsiniz ben değilim
Ben ve birçok kişi öyle anladık, yanlış anladık sizi. Tabi.bence sizde aşağılık kompleksi var ben kimseye üstten bakmadım ama siz o şekilde anlamak istediniz sanırım,dediğim gibi tanımıyorsunuz anlam çıkartıyorsunuz ama yanılıyorsunuz,yazdıklarımdada en ufak bir ima bile yok
Aa resmen skandal, devlet okulunda boyle olaylar daha da oluyor terbiyesiz kadin . Ogretmen ne diyoeKeşke veliler az geride dursalar da çocuklar kendi aralarında sosyalleşebilse. Hele sınıf annesi denen kişi direk kaldırılmalı okullardan.
Geçen bir veli çocuğu dayak yemiş diye şikayet ediyor grupta, sınıf annesi denen kişilik, bu kadına laf saydı saydı, sonra kadın cevap veremesin diye durumu yalnız yöneticiler yazar pozisyonuna getirdi.
hayatımda bu kadar itici bir davranış görmedim.
Bak bu iyi fikirmis, bizim anaokulu öğretmenimiz çok merhametli, çok nazik yaklaşıyor çocuklara şöyle küçük bir hediye alsam ikili fincan biblo vs, kızımla da kurabiye yapsak.. kadının iki çocuğu var, ben de çalışıyorum zor oluyor, akşama çayın yanında yerler hoşuna giderBence kendi hediyenizi veya kek poğaça vs yiyecek bisey yapıp kendiniz verseniz daha iyi
Nolur kimseye fincan almayın. Fincana ihtiyacı olduğunu biliyorsanız alın tabi ama fincan hediye etme kalksın artık bence. Yeni evime taşındığımda o kadar çok fincan geldi ki hepsi de aynı markadan hemen hemen, biriktirip toplayıp değişime götürdüm yerine iki takım nevresim bi battaniye aldımBak bu iyi fikirmis, bizim anaokulu öğretmenimiz çok merhametli, çok nazik yaklaşıyor çocuklara şöyle küçük bir hediye alsam ikili fincan biblo vs, kızımla da kurabiye yapsak.. kadının iki çocuğu var, ben de çalışıyorum zor oluyor, akşama çayın yanında yerler hoşuna gider
Hıı evet ilkokul birde arkadaşıyla gider kendi oyun alanına parkaSosyal ilişki kurmak için çocuk doğurup okula gitmesini mi bekleyeceğiz. Ne alakası var asosyallikle.
Tam tersi hafta sonu kaynaşan velilerin başka seçeneği yok gibi geliyor bana.
Öğretmen yok grupta, bu veli grubu. Gerçekten bu tarz olaylar çok oluyor malesef.Aa resmen skandal, devlet okulunda boyle olaylar daha da oluyor terbiyesiz kadin . Ogretmen ne diyoe
Aynen öğretmenlere hep fincan alıyordukNolur kimseye fincan almayın. Fincana ihtiyacı olduğunu biliyorsanız alın tabi ama fincan hediye etme kalksın artık bence. Yeni evime taşındığımda o kadar çok fincan geldi ki hepsi de aynı markadan hemen hemen, biriktirip toplayıp değişime götürdüm yerine iki takım nevresim bi battaniye aldım
Konuyla alakası yok ama dayanamıyorum fincan görünce
her haftasonu görüşüyorum dedim mi? Hayır. Bazen kendi çocuklu arkadaşlarımla görüşüyorum dedim bazen de oğlumun seçtiği arkadaşıyla görüşüyorum. İnsan beğenmiyorsunuz ne konuşacağım o kadınlarla demeniz bende sosyal açıdan zayıf olduğunuz sonucuna varmama sebep oldu. Zira ben oturuyorum genel durumundan, okulda olanlardan haberdar oluyorum.ben hiç asosyal değilim birkaç veli ile görüşmeyince insanlar asosyal olmaz,gorüşüncede çok sosyal aktif olmazsınız,tanımadığınız bir insan hakkında hemen nasılda kesin bir kanıya vardınız öyle,herkesin bi çevresi ailesi vs var zaten veli grubumuzda eksik kalsın,gorüşenede kötü bişey demedi kimse,yapı meselesi dedik,asosyal fln denmez öyle tanımadan etmeden hoş değil,kişisel yorum hiç hoş olmamış,sosyal ilişki kurma becerisi olayını okul veli grubu olarak görüyorsanız bence sizin ortamınız biraz az yokluktan vakit bulup sürekli görüşüyorsunuz gibi,çocuklarında bir hayatı var zaten,17.00 okul bitiyor daha ne kadar görüşebilirleki ben o kadar görmüyorum çocuğumu,bence yüklediğiniz anlam bir grup için fazla olmuş.
Genelde yapılan şey budur ben de katıldım yaptım hem anaokulu hem ilkokulu hem ortaokulu. Şimdiki aklım olsa dogumgunlerine katılır kalana asla gitmezdim. Okul bitince kesiliyor irtibat cunku. Gereksizmis saçma saçma kadın günleri boş muhabbetler. Ama öğretmenin katıldığı etkinliklere ve dogumgunlerine çocuğunuz için katilabilirsiniz. Kalanı bosverinherkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Merhaba ben öğretmenim, çocuklardan kesinlikle hediye beklemiyorum. Sadece o günün anlamını hatırlayıp öğretmenler günümü kutladıklarında sarıldıklarında çok mutlu oluyorum. Bazen ellerinde okula gelirken parktan kopardıkları bir çiçek bile en pahalı hediyeden daha değerli benim için. Siz de kendinizi asla mecbur hissetmeyin bu konuda.herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
ben çok mutlu oluyorum böyle maneviyata önem veren özverili öğretmenlerimizin olduğunu görünce,iyiki varsınız.Merhaba ben öğretmenim, çocuklardan kesinlikle hediye beklemiyorum. Sadece o günün anlamını hatırlayıp öğretmenler günümü kutladıklarında sarıldıklarında çok mutlu oluyorum. Bazen ellerinde okula gelirken parktan kopardıkları bir çiçek bile en pahalı hediyeden daha değerli benim için. Siz de kendinizi asla mecbur hissetmeyin bu konuda.
Aklımda fincan vardı iyi ki söyledinizNolur kimseye fincan almayın. Fincana ihtiyacı olduğunu biliyorsanız alın tabi ama fincan hediye etme kalksın artık bence. Yeni evime taşındığımda o kadar çok fincan geldi ki hepsi de aynı markadan hemen hemen, biriktirip toplayıp değişime götürdüm yerine iki takım nevresim bi battaniye aldım
Konuyla alakası yok ama dayanamıyorum fincan görünce
Size katılmıyorum. Ben ki son derece asosyal biriyimdir hele komşuluk vs nefret ederim ama çocuğum olduktan sonra tek çocuk olduğu için acı çeke çeke sırf onun için katlandim komşuluk meselesine onda bile sadece cocuklularla görüşmeye çalışıyorum.ben hiç asosyal değilim birkaç veli ile görüşmeyince insanlar asosyal olmaz,gorüşüncede çok sosyal aktif olmazsınız,tanımadığınız bir insan hakkında hemen nasılda kesin bir kanıya vardınız öyle,herkesin bi çevresi ailesi vs var zaten veli grubumuzda eksik kalsın,gorüşenede kötü bişey demedi kimse,yapı meselesi dedik,asosyal fln denmez öyle tanımadan etmeden hoş değil,kişisel yorum hiç hoş olmamış,sosyal ilişki kurma becerisi olayını okul veli grubu olarak görüyorsanız bence sizin ortamınız biraz az yokluktan vakit bulup sürekli görüşüyorsunuz gibi,çocuklarında bir hayatı var zaten,17.00 okul bitiyor daha ne kadar görüşebilirleki ben o kadar görmüyorum çocuğumu,bence yüklediğiniz anlam bir grup için fazla olmuş.