Bı de bayıl istersen FerihaÇok kötü niyetli bir kişisiniz katılan annelere yorumlarınızı dehşetle okudum.Işte bu annelerin yetiştirdiği çocuklarla muhatap oluyor yavrularımız aynı bencilliği çocuklarda görüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı de bayıl istersen FerihaÇok kötü niyetli bir kişisiniz katılan annelere yorumlarınızı dehşetle okudum.Işte bu annelerin yetiştirdiği çocuklarla muhatap oluyor yavrularımız aynı bencilliği çocuklarda görüyoruz
Ne alınır ki yaklaştı daNolur kimseye fincan almayın. Fincana ihtiyacı olduğunu biliyorsanız alın tabi ama fincan hediye etme kalksın artık bence. Yeni evime taşındığımda o kadar çok fincan geldi ki hepsi de aynı markadan hemen hemen, biriktirip toplayıp değişime götürdüm yerine iki takım nevresim bi battaniye aldım
Konuyla alakası yok ama dayanamıyorum fincan görünce
Valla bence hiç bişey, bi çiçek yeter.Ne alınır ki yaklaştı da
Güzel bir buket bile 300 400 liradan aşağı değil ki bu paraya eşya almak isterim sankiValla bence hiç bişey, bi çiçek yeter.
Orasını bilemiyorum o zaman. Ama biblo fincan falan almayın bence. Fincan kusacaz zaten artık ülkece. Bibloda da evine uyma ihtimali çok düşük. Fular falan alabilirsiniz seviyor kullanıyorsa mesela.Güzel bir buket bile 300 400 liradan aşağı değil ki bu paraya eşya almak isterim sanki
Çok şık tasarım mumlar var kokulu falan. Öyle bir şey olabilir.Güzel bir buket bile 300 400 liradan aşağı değil ki bu paraya eşya almak isterim sanki
Valla ben de sırf bu yüzden para toplayalım dedim. Her şey çok pahalı. Bireysel alınsa herkes ya kupa alacak ya da bileklik, kolye vs ki onlar da hiç ucuz değil aksesuarcılarda. Ben de verilen paralar en azından yararlı olsun diye Boyner’den hediye çeki alacağım. Hem az para vermiş oluyoruz, hem de öğretmenin işine yarayacak bir şeyler yapmış oluyoruz. Çiçek bile gün sonunda çöpe gidiyor ki çiçek bile ucuz değil.Güzel bir buket bile 300 400 liradan aşağı değil ki bu paraya eşya almak isterim sanki
Ben de tek alacak olursam kitap almayı düşünüyorum. Gerçi ne tarz bir kitap alırım bilmiyorum daÇok şık tasarım mumlar var kokulu falan. Öyle bir şey olabilir.
Bizim ana sınıfından ses çıkmıyor belli ki herkes kendisi bişey alacak keşke birlessekValla ben de sırf bu yüzden para toplayalım dedim. Her şey çok pahalı. Bireysel alınsa herkes ya kupa alacak ya da bileklik, kolye vs ki onlar da hiç ucuz değil aksesuarcılarda. Ben de verilen paralar en azından yararlı olsun diye Boyner’den hediye çeki alacağım. Hem az para vermiş oluyoruz, hem de öğretmenin işine yarayacak bir şeyler yapmış oluyoruz. Çiçek bile gün sonunda çöpe gidiyor ki çiçek bile ucuz değil.
Mesela bende kitap alınmasını hiç sevmem. Aşşırı basit gelir. Herkesin zevki farklı farklı işteBen de tek alacak olursam kitap almayı düşünüyorum. Gerçi ne tarz bir kitap alırım bilmiyorum da
Tek alınca daha çok para gidiyorBizim ana sınıfından ses çıkmıyor belli ki herkes kendisi bişey alacak keşke birlessek
Benim hoşuma gidiyor ya içine not tarih yazılmış kitaplarMesela bende kitap alınmasını hiç sevmem. Aşşırı basit gelir. Herkesin zevki farklı farklı işte
Kitap hediye etmeyi de hediye edilmesini de çok severim. Ama çok kişisel bir hediyedir kitap ve sadece çok yakınlara alınmalıdır. Herhangi bir veli benim ne okuduğumu, neleri sevdiğimi, aldığı kitabı daha önce okuyup okumadığımı bilmez ki.Benim hoşuma gidiyor ya içine not tarih yazılmış kitaplar
cahil işte tek açıklaması buama bu ne kadar kötü bişey ya,neden bu kadar cahil,kötü bu insanlar anlayamıyorum
Güzel bir buket bile 300 400 liradan aşağı değil ki bu paraya eşya almak isterim sanki
Ben iki çocuğumun öğretmeni içinde yapmadım. Kızım kendi hediyesini kendi aldı verdi. Kimsenin seçtiği hediyeyi almak zorunda değilsiniz ama bizim sınıftada çok vardı böyleleri. İşleri yok başka yok onu yapalım yok şu cafeye gidelim yok piknik yok kaynaşma ayyy fenalık geldi yazarken bileherkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Aynen en başında söyleyen öğretmenler var,bana büyük büyük hediyeler almayın kabul etmiyorum ufak bir çiçek,çocuğun hazırladığı birşey kabul edebilirim ancak diye.Öğretmen mecbur kalmaz, zor durumda kalmaz. Çok tecrübesizse ilk sene bir ihtimal tufaya düşer ikinci sene istemiyorsa uyarısını yapar, kabul etmeyeceğini söyler olur biter.
ne konuşacağız yorumu bana da kibirli geldi ayrıca asosyallikten ziyadeher haftasonu görüşüyorum dedim mi? Hayır. Bazen kendi çocuklu arkadaşlarımla görüşüyorum dedim bazen de oğlumun seçtiği arkadaşıyla görüşüyorum. İnsan beğenmiyorsunuz ne konuşacağım o kadınlarla demeniz bende sosyal açıdan zayıf olduğunuz sonucuna varmama sebep oldu. Zira ben oturuyorum genel durumundan, okulda olanlardan haberdar oluyorum.