öğretmenler günü hediyesi

ben öğretmenler gününde öğretmene bu kadar pahalı hediye alınmasına karşıyım. bir çiçek almak bence yeterli hatırlamak kocaman sarılmak teşekkür etmek. 5 bin tl ne gerek var yani. gösteriş sadece. kendi anneme babama 5 bin tl lik hediye almadım hiç. niye öğretmene alayım.

ne konuşacağız yorumu bana da kibirli geldi ayrıca asosyallikten ziyade
kızlarımın mutlu olacağı çocukların anneleriyle ara ara hep görüştüm hoşlanmadıklarım da vardı yalan değil
ama kızlarımın mutluluğu için değerdi ve dayandım bikaç saat

bu konu sahibi arkadaş biraz tepeden bakanlardan ne yazık ki
gerçekten çocuk dışarıda da arkadaşlarıyla olmaktan daha mutlu oluyor ve arkadaşlarıyla kaynaşıyor D darkgren
sizin lafınız yazılarınız kibir de çağrıştırıyor üzgünüm ki
Yani ben herkesle bir iki saat havadan sudan sohbet ederim. Hele ki aynı sınıfta okuyan iki çocuk varsa hayli hayli konu bulunur. Okuldan, derslerden sohbet edilebilir. Ne konuşacağım demesi rahatsız etti beni de.
Ki çocuklar birbirlerinin doğumgününe gitmeyi, çağırmayı, oyun alanına beraber gitmeyi seviyor.

Okul ilk toplantida maddi değeri yuuksek hediye kabul edilmeyecektir dedi.

Biz de bagis artı tablo gibi bir şey yaptırdık

Toplu olunca kişi başına az düştü zaten

Ayy bende aynı dertle geldim 😁 Sınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?

Yoo hiç katılmayın gerek yok çocuğunuz alsın çiçeğini gitsin . Bitti gitti. Öğretmen bu yüzden olumsuz düşünecekse kişiliğini mesleğini sorgulamak gerekir. Kimse hediye almak zorunda da değil herkes. Çocuğum yok ama olsa da ben istemedikçe sırf zorunlu hissettiğim için bu tür etkinliklere katilmam

Ayy bende aynı dertle geldim 😁 Sınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?
Ben olsam hediyeye katılırdım şahsen ben utanırım öyle hediye vermeye 🙈

Ben Sınıf annemizle tartıştım o yüzden açıkçası çok içlerinde bulunmak istemiyorum. Öğretmen de bu durumu biliyor o yüzden ortak hediyeye katılmak istemedim.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Önemli olan içten gelerek samimi bi şekilde hediye vermek

Asla ama asla onaylamıyorum bende.
Özel okula gönderiyorum ve malum para olan velilerde olunca saçma sapan toplanmalar pahalı hediyeler....baştan konuştum okulda sürekli bir etkinlik,sürekli toplanma vs vs olcaksa kayıt ettirmeyeceğimi..sınıf grubu oluşturuldugundada başta tavrımı belli ettim..para kolay kazanılmıyor ve zaman kıymetli..
Bizimkilerde çok ünlü bir markadan bir hediye alıp artı birde çiçek almanın yanında sürü halinde ünlü bir çin restoranına gitmeyi planlıyorlar 😄 özel okul tamam da çocuklar için mi yapıyorlar kendileri mi sıkılıyor anlamadım

Altin bence çok kötü bir hediye hem maddi karşılığı çok fazla öğretmen aile ilişkisini asiyor hemde yazdıklarınız, maddi sorun vs hoşuma gitmedi. Ortak hediye en mantıklısı ona katılmayıp onun yarısı kadar hediye almak çok anlamsız ve yanlış

Altin bence çok kötü bir hediye hem maddi karşılığı çok fazla öğretmen aile ilişkisini asiyor hemde yazdıklarınız, maddi sorun vs hoşuma gitmedi. Ortak hediye en mantıklısı ona katılmayıp onun yarısı kadar hediye almak çok anlamsız ve yanlış
Dışarıdan bu şekilde bir görüşe çok ihtiyacım vardı. Öncelikle cevabınız için teşekkürler ☺️ Sınıf annesiyle problemliyim onların içine dahil olmak istemedim. Zaten bu hediyeyi çıkıp onların için de vermeyeceğim Öğretmenler gününden bir gün önce vermeyi düşündüm.

Dışarıdan bu şekilde bir görüşe çok ihtiyacım vardı. Öncelikle cevabınız için teşekkürler ☺️ Sınıf annesiyle problemliyim onların içine dahil olmak istemedim. Zaten bu hediyeyi çıkıp onların için de vermeyeceğim Öğretmenler gününden bir gün önce vermeyi düşündüm.

Bence çok yakışıksız bir hediye aradaki sınırı kaldırır yanlış anlamayın ama ben öğretmen olsam asla kabul etmem ve çok bozulurum
Bir çiçek ve kaliteli bir çikolata bence yeterli

Şu an bir çeyrek 3bin TL civarı değil mi? Tek kişilik hediye için çok çok abartılı. Ya da ben mesajınızı anlayamadım.

Yapmayın böyle şeyler gözünüzü seveyim. Millete hava atayım derken öğretmeni zor durumda bırakacaksınız.

herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Şu an kızım okula gitmiyor ama hiç kimseye kusura bakmasınlar bu pahalılıkta 5000 tllik hediye almam.
Ayrıca emir verir gibi yapın edin denildiğinde hemen uzaklaşırım ordan.
Asla emrivakilere gelemem.
Ben çocukken öğretmenler gününde bahçeden çiçek toplardım öğretmenime götürürdüm hiç böyle hediyeler yoktu.
Kendi ablamda eğitimci hiçbir öğrencisinden şu güne kadar maddi hediye asla kabul etmedi.
Ben de eğitimci olsam asla böyle pahalı hediyeyi kabul etmem.

Ayrıca bana herkes para yolladı -erzurumloru bir tek yollamadı yollar mısın parayı tarzında birisi gruba mesaj atacak…………
Allah yarattı demem……..
😇

Şaka gibi ya, bizim memlektte eğitimde niye bir gram ilerlenmiyor sebebi belli aslında. Al gülüm ver gülüm, öğretmen dediğin utanır bilekliler marka hediye çekleri çantalar takılar ne ya? Yaşadığım yerde öğretmene hediye vermek hakaret suç sayılır, alan ayrı veren ayrı soruşturulur. İbret olsun diye hediyenin maddi karşılığı kadar ceza ödetirler. Zengini fakiri aynı mahalledeki okula gider, her öğretmen aynı kalitede ders verir. Yazık çok yazık. Öğretmenler kadar siz veliler de suçlusunuz. Ne münasebet mesleğini yapan insana hediye hem de pahalı hediye vermek?

Lütfen o "sınıf annesi" denen kişilere boyun eğmeyin.

bence yanlış
öğretmenin maddi sıkıntısını siz nerden ve nasıl biliyorsunuz
bazı sınırlar aşılmış sanırım ve bu hediye ile daha çok aşılacak
ama öğretmen açısından hiç hoş bir durum değil
ülke kötü bi durumda çoğu insanın maddi sıkıntısı var
bu hediye tamamen öğretmene acımak gibi
öğretmenin işvereni siz değilsiniz dolayısı ile maddi sıkıntıda olması olmaması sizi bağlamaz
bu hediyeden vazgeçerdim ben olsam

X