Yani ben herkesle bir iki saat havadan sudan sohbet ederim. Hele ki aynı sınıfta okuyan iki çocuk varsa hayli hayli konu bulunur. Okuldan, derslerden sohbet edilebilir. Ne konuşacağım demesi rahatsız etti beni de.ne konuşacağız yorumu bana da kibirli geldi ayrıca asosyallikten ziyade
kızlarımın mutlu olacağı çocukların anneleriyle ara ara hep görüştüm hoşlanmadıklarım da vardı yalan değil
ama kızlarımın mutluluğu için değerdi ve dayandım bikaç saat
bu konu sahibi arkadaş biraz tepeden bakanlardan ne yazık ki
gerçekten çocuk dışarıda da arkadaşlarıyla olmaktan daha mutlu oluyor ve arkadaşlarıyla kaynaşıyor D darkgren
sizin lafınız yazılarınız kibir de çağrıştırıyor üzgünüm ki
Yoo hiç katılmayın gerek yok çocuğunuz alsın çiçeğini gitsin . Bitti gitti. Öğretmen bu yüzden olumsuz düşünecekse kişiliğini mesleğini sorgulamak gerekir. Kimse hediye almak zorunda da değil herkes. Çocuğum yok ama olsa da ben istemedikçe sırf zorunlu hissettiğim için bu tür etkinliklere katilmam
Ben olsam hediyeye katılırdım şahsen ben utanırım öyle hediye vermeyeAyy bende aynı dertle geldimSınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?
Ben Sınıf annemizle tartıştım o yüzden açıkçası çok içlerinde bulunmak istemiyorum. Öğretmen de bu durumu biliyor o yüzden ortak hediyeye katılmak istemedim.Ben olsam hediyeye katılırdım şahsen ben utanırım öyle hediye vermeye
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Önemli olan içten gelerek samimi bi şekilde hediye vermekBen Sınıf annemizle tartıştım o yüzden açıkçası çok içlerinde bulunmak istemiyorum. Öğretmen de bu durumu biliyor o yüzden ortak hediyeye katılmak istemedim.
Bizimkilerde çok ünlü bir markadan bir hediye alıp artı birde çiçek almanın yanında sürü halinde ünlü bir çin restoranına gitmeyi planlıyorlarAsla ama asla onaylamıyorum bende.
Özel okula gönderiyorum ve malum para olan velilerde olunca saçma sapan toplanmalar pahalı hediyeler....baştan konuştum okulda sürekli bir etkinlik,sürekli toplanma vs vs olcaksa kayıt ettirmeyeceğimi..sınıf grubu oluşturuldugundada başta tavrımı belli ettim..para kolay kazanılmıyor ve zaman kıymetli..
Ayy bende aynı dertle geldimSınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?
Dışarıdan bu şekilde bir görüşe çok ihtiyacım vardı. Öncelikle cevabınız için teşekkürlerAltin bence çok kötü bir hediye hem maddi karşılığı çok fazla öğretmen aile ilişkisini asiyor hemde yazdıklarınız, maddi sorun vs hoşuma gitmedi. Ortak hediye en mantıklısı ona katılmayıp onun yarısı kadar hediye almak çok anlamsız ve yanlış
Dışarıdan bu şekilde bir görüşe çok ihtiyacım vardı. Öncelikle cevabınız için teşekkürlerSınıf annesiyle problemliyim onların içine dahil olmak istemedim. Zaten bu hediyeyi çıkıp onların için de vermeyeceğim Öğretmenler gününden bir gün önce vermeyi düşündüm.
Şu an bir çeyrek 3bin TL civarı değil mi? Tek kişilik hediye için çok çok abartılı. Ya da ben mesajınızı anlayamadım.Ayy bende aynı dertle geldimSınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?
Yapmayın böyle şeyler gözünüzü seveyim. Millete hava atayım derken öğretmeni zor durumda bırakacaksınız.Ayy bende aynı dertle geldimSınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?
Şu an kızım okula gitmiyor ama hiç kimseye kusura bakmasınlar bu pahalılıkta 5000 tllik hediye almam.herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Bizimkilerde çok ünlü bir markadan bir hediye alıp artı birde çiçek almanın yanında sürü halinde ünlü bir çin restoranına gitmeyi planlıyorlarözel okul tamam da çocuklar için mi yapıyorlar kendileri mi sıkılıyor anlamadım
bence yanlışAyy bende aynı dertle geldimSınıfımızın hepsi ortak hediye kararı aldı Sınıfta sadece ben bireysel alacağım. Ortak alınan hediye 6 bin t lik bir çek. Bende bireysel olarak öğretmenimize çeyrek ipli bilekliklerden almayı düşünüyorum. Sizce bu durum nasıl karşılanır. Bana da fikirlerinizi iletin. Şunu da belirtmek istiyorum öğretmenimizin maddi sıkıntılarını az çok biliyorum bu sebepten çeyrek bileklik almayı düşündüm en azından bir ihtiyacını karşılar. X bir yerden çanta cüzdan alsam da ona vereceğim para belli. Bu sizce veliler arasında farklı algıya sebep olur mu ? Yada öğretmen yanlış anlar mı ?