- 24 Ocak 2007
- 385
- 312
- 628
- Konu Sahibi melek karman
-
Evet sinirleri alınmış melaike değil.Masada duruyordu masadan aldım diyor. Hanfendi siz şunu anlamıyorsunuz. Orası "okul" karsimizdaki de " ogretmen"
Bencede herkes öğretmen olmasın. Yarın gidiyosa zaten çok küçüktür okuldan soğutmanin anlamı ne sinirlerine sahip olamayan yapmasın bu mesleğiBağıramaz.
Tahammülü yoksa, çocuklarla baş edemiyorsa işi bıraksın.
Kimse zorla çalıştırmıyor.
Çocukları seven, tahammül seviyesi yüksek iş arayan bir çok öğretmen vardır.
İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Bagirmanin dozu önemli, öğretmen sesini duyurmak için sesini yükseltir, oglunuzada çok sert şekilde bağırdığıni düşünmüyorum, izinsiz arkadaşının tokasini bı daha alma demistr muhtemelen ses tonu biraz yüksektir.Bende sizin gibi düşünüyorum. Arkadaşımın dedikleri beni ikileme düşürdü. Çok şaşırdım. Yani yarın birgun vursa o.kadar çocukla uğraşıyor olabilir mi diceksin dedim. Ama anlamak istemiyor
Abartmayın isterseniz.Nasil bağırdı dediğim de avazı çıktığı kadar bağırıyor. Böyle bağırdı diyor.
konu sahibinin sarkastik konustugunuzu anlamadigini dusunuyorumAlın kreşten. Evde siz asla bağırmadan bakmaya devam edin.
Bagirmadan bağırmaya fark var. Yanlış yaptigini belirtmek için bağırıp disiplini oluşturabilir sonuçta tokasini aldığı arkadaşı da mizmizlandiysa hayır alamazsın, geri ver diyerek sesini yükseltmiş olabilir.İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Abartmistir çocuğunuz. Sizden hiç yuksek ses duymadiysa ,okula da gitmek istemiyorsa doğal.Nasil bağırdı dediğim de avazı çıktığı kadar bağırıyor. Böyle bağırdı diyor.
Offfff siz veliler ...İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Eee öğretmen ve okul. Zaten disipline olması gerekmiyor mu ? Özel kreş diye belirttiğiniz için heralde şu you tube videolarında ki gibi öğretmen paspas olsun diyen velilerdensiniz.Masada duruyordu masadan aldım diyor. Hanfendi siz şunu anlamıyorsunuz. Orası "okul" karsimizdaki de " ogretmen"
Öğretmen robot mu, dövme sövme bunlar çok kötü asla savunmam ama bırakın da sınıf yönetimi ile alakalı öğretmen azıcık da sesini yükselttsin, 50 kişilik sınıfta derslere giriyorum bazen sesimi duyurabilmek için mecburen bağırıyorum , bazen öyle öğrenciler oluyor ki annesi bile bıkmış asla terbiye yok , durmak nedir bilmiyor, bu öğretmenler napsın ben de bilmiyorum...Masada duruyordu masadan aldım diyor. Hanfendi siz şunu anlamıyorsunuz. Orası "okul" karsimizdaki de " ogretmen"
Sizin çocuğunuzun özel bir eşyası üzerinden alınsa örneğin tokası saçından çekilerek alsa, çocuğunuz da rahatsız olsa ve öğretmen bu hatalı davranışı uyarmasa aynı şekilde ponçik kalır mıydınız? Öğrenecek bunları öğrenci. Bağırmaktan kasıt uyarı mı azarlanmak mı?İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
İşte diğer çocuktan izin alması gerekiyordu bu vesileyle merak etti diye başkasının eşyasını kurcalamaması gerektiğini öğrenmiştir, kusura bakmayın ama diğer çocuğun da psikolojisi önemli, öğretmen sadece tokayı aldı diye neden bağırsın diğer öğrenciyi ağlattı belki çocuğunuz?Masada duruyordu aldm dedi
Saçından almamış masadan almış. Merak ettim.bakmak istedim dedi
Kimse durduk yere bagırmaz böle yapa yapa çocuklar o kadar farklı yetısıyor kı acaba sacından nasıl aldı tokayı. Olay böyle olmamıştır. Bence alın kreş ten sız sessız sakin bagırmadan bakın çocuğunuzaİyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?