- 26 Aralık 2022
- 198
- 47
- 18
- 28
- Konu Sahibi melek karman
-
Saçından almamış masadan almış. Merak ettim.bakmak istedim dediBu kadar da değil ya. Tâbii ki de yaramazlık yaptığında bagirabilir. Hangi sebeple olursa olsun arkadaşının tokasını almış, alirken saçını da dağıtmıştır öğretmen buna kızmazsa sorun var demektir...
Hemen konuşun,müdüre şikayet edin,olmadı ilçeye gidin,sonra cimere yazın hatta Avrupa İnsan hakları mahkemesine de var yolun sonunda.İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Eee negan olmak bunu gerektirirYok biz genelde sırtlarında sopa kırıp kaynar sulara atıyoruz bebeleri velilerin gözünde
Cocuklar genelde dogru söyler ama kendi cercevesinden yorumlar her gün kizımı krese götürüyorum kresten alıyorum almaya gittigimde disarida beklerken duyuyorum ögretmen kendini dinletebilmek adina sesini yükseltiyor cünkü 10 12 cocuk bir aradayken sessizlik imkansiz biri diyor ögretmenim kalemim kirildi öbürü diyor Eymen boyami aldi yani hepsine dert anlatmaya calisiyor bizzat kendim duyuyorum gercekten zor anlamadan dinlemeden yargilamayin derim
Masadan aldığı bi toka için bağırması mantığa uymuyor, refleks olarak yapma hayır gibi kelimeler ile sesi yükseldiyse o an bence normal. Durup dururken deli gibi çocuklara bağıran bi öğretmense göndermeyin o kuruma ve şikayetçi olun bu kadar basitMasada duruyordu masadan aldım diyor. Hanfendi siz şunu anlamıyorsunuz. Orası "okul" karsimizdaki de " ogretmen"
Masada duran tokayı almış göya, bu yüzden bi öğretmen bas bas çocuğa bağırır mı çok saçma. Çocuklar bazen abartarak içine bi şeyler katarak anlatıyor, konu sahibi gibi anneler yüzünden kendisini dünyanın efendisi sanan bi nesil yetişiyoYani aynısını yazacaktım, saçından çekerek canını acıtarak mı almış, yoksa masada duran tokayı bakmak için mi almış fersah fersah farklı ... yine de kreş çocuğuna bağırmak bence doğru değil can yakmayı düzgün bir şekilde söylersen anlıyor çocuklar.
Belki çocuk haksız ve hatalı? Belki öğretmen defalarca uyardı çocuğu? Anaokulu çocuğuna yumuşak davranmak gerekiyor tamam ama gerektiğinde öğretmen gayette kızabilir.Bağıramaz.
Tahammülü yoksa, çocuklarla baş edemiyorsa işi bıraksın.
Kimse zorla çalıştırmıyor.
Çocukları seven, tahammül seviyesi yüksek iş arayan bir çok öğretmen vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?