Kpss ile atamasi olmayan bir dil mezunuyum ben, bolumumu severek okudum ama hayalim ogretmenlikti, ozel okullarda, liselerde vs. Anaokulunu da cocuklara temelden ikinci bir dil sunmak istemistim, isin icine girince ogretmenden ziyade gelen gidenin vurdugu, her seyi yapmaya programlanmis, paraya ihtiyacim oldugunu bilen yoneticiler tarafindan cogu seyi yapmis biriyim, evet sessizim ve sakin biriyim, cocuklara sesimi dahi yukseltmem fakat kurum icrrisindeki insan iliskileri beni yipratti. Yoksa cocuklardan yana bir sorunum yok. Cok denedim, her sabah kalktigimda buna ihtiyacim oldugunu, dayanacagimi vs soyledim kendime, ise badlarken cok motiveyim, sonrasinda kavga kiyamet, yine ayrilma karari aliyorum. Inanin su an belim, kasiklarim, basim agriyor, 16 tane ogrenciyi tek tek tuvalete goturmekten baska hicbir sey yapamadim bu gun. Kacmiyorum, ise 4 elle tutunuyorum yine de dolu dolu Ingilizce kullanamiyorum okuldayken, pes etmek degil bu, istifami edecegim tabiiki kararim net cunku cok zor sartlar altinda calismaktayim. Yazan herkese binlerce tesekkurler, cikisimi yapinca sirketlere basvuracagim. Ogretmenlik yapar miyim bilemiyorum, iyi bir yer gelirse evet, orasi da olmazsa birakirim.