canım atamam olmadığı için evlenemiyorum, evlenemediğim için hamile de olamıyorum haliyle
fakat bir gün bu anlattıkların benim de başıma gelebilir..
en iyisi 7. aydan sonra ücretsiz izne ayrılmak... rahatça evde oturmak :)
ben de geçen yıl 8 hafta süren bir hamilelik yaşadım seni z da olsa anlıyorum tabi benim belli değildi daha aynı şeyleri ben de yaşamıştım halsizlik beni rahatsız ediyordu sürekli oturmak istiyordum ayağa kalkıp ders işlemiyordum
çocukları pikniğe götürmek için çok önceden söz vermiştim tehlikeli bir hamilelikti benimki çok büyük bir kist de taşıyordum gittiğimz yerde çocukları takip edeceğim diye canım çıkmıştı ayağım mı kaymadı,neler oldu neler hatta o gün ateşlendim sonuçta bebek gitti aldırdım gelişim sorunu var diye
şimdi yine tedavi görüyorum karnım arada şişiyor tabi sık sık doktora gidiyorum çocuklar ve veliler meraktan çatlıyor karnıma bakıyorlar dar bişey giymiyorum soranlar oluyor "öğretmeni hamile misiniz?"hayır deyince de "çok sevindim çünkü kıskanmıştım "diyorlar:bbo:
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
onlar da beni çocuğum 5 yıldır beraberiz ama zor arkadaşım gerçekten
inşallah ben de yine onları yaşarım katlanırım yani son güne kadar okulda durmak isterim heralde bilemiyorum:asigim:
ben de bir öğretmenim ama yeni evliyim. inşallah yaza çalışmalara başlamayı düşünüyorum. sizce de en uygun yazın hamile kalmak değil mi bir öğretmen için?çünkü bebek mart nisan gbi doğar ve ikinci dönem hiç okulda olmazsınız. ayrıca eylüle kadar en az bi beş aylık süre bebeğe kendiniz bakmış olursunuz. bu konuda başka tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen. zamanlama konusunda:)
canım ocak-şubat daha iyi.13 haftayı aktardığını düşünelim.20+20 alıp bir de heyet raporu alırsın.Sonra da yaz tatili gelir.Bebek 7 aylık falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?