• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenim ve hamileyim... Yaşadıklarımız...

bakalım inşallah herhangi bi sorunla karşılaşmadan kaparım 1. dönemi.2. döneme Allah kerim

Arkadaşlar halinize şükredin...
Atamalarınız yapılmış ve sağlıklı evlatlarınız var.
Atamam yapılmadığı için çok istediğimiz bebeğimize kavuşamıyoruz bu gidişle de ne zaman kavuşuruz Allah kerim... Sürekli ertele ertele nereye kadar...
Bence bazı şeylerden şikayet etmek yerine sahip olduğunuz bu nimetler için şükredin...

geçen yıl dersimize giren çok sevdiğim bir hocam hamileydi...
bebekleri ve hamile bayanları o kdr çok seviyorum ki anlatamam.. en sevmediğim kişi bile hamile kalsa ona karşı içimde bir sempati oluşuyor...
sevgili hocamın dersinde karnına bakıp içimi çekmekten dersi dinleyemiyordum.
ben beni görmüyodur o kdr kişinin içinde diye düşünüyorudm ama siz farkettiyseniz oda farketmiştir muhtemelen... utandım valla bilseydim bakmazdım :kedi:

Hamile olup öğretmen olmak çok zor.Düşük tehlikem var ama okula gidiyorum vede 1leri okutuyorum.O kadar çok endişeliyim ki sağolsunlar nöbette tutturuyorlar.Sevk almakta bi dert ne yapın edin hamileliğinizi mayıs hazirana getirin.ınşallah bebeğimi kucağıma almayı allah nasip eder.

Nöbet ayrı dert derste fenalaşmak ayrı dert..
Karnımı saklamak daha daha ayrı tabi :)) Hamile öğretmenlere bebek 1 yaşına gelene kadar izin verilsin bence :))

Back