HAmileyken, sadec nöbet değil ayakta kalmak bile zor geliyor ama oturarak da der anlatılmazki
ben de,daha çok öğrencilerin katılacağı,yazarak yapılan egzersizleri seçiyordum,onlar boşlukları doldururken normalde arada gezerim ama hamileken,oturuyordum o ara...
Nöbet konusu cidden çok sıkıntılı,fazla yormayın kendinizi,öğrencilerle sohbet edin falan bence...Bir de ben sabahçıydım zaten,öğleden sonra dinlenmek için zamanım oluyordu,hep bütün gün ayakta çalışmak zorunda olan hamişleri düşünürdüm onların işi çok daha zor.
Arkadaşlara katılıyorum,bebek olduktan sonra çalışmak daha da zor,sütle şişmiş sızlayan göğüsler,koştur koştur eve gelmeler,çok sıkışsanda tuvalete girmeyip once kuzunla ilgilenmen,aç olsan da kendi yemeğinden önce onunkini yedirmek,birikmiş yazılılar,performans ödevleri,bulaşıklar,toplanamamış yatak,uçları çıkmış yarım ojeler,yağlı saçlar,2 gündür ortada çöpe atılmayı bekleyen bebek bezleri,ortaya çıkarılmış ama açılmamış elektrik süpürgesi,sepet sepet ütüler,çok güzel ama çook zor....