gerçekten baştan yaptığınız bi inat hatası bütün hayatınızı etkilemiş. ama buna diyecek bişey yok kader. yaşanan istesekde istemesekte yaşanmışlık olarak kalıyor hayatımızda. bundan sonrası için empati kuruyorum. ben sizin yerinizde olsaydım annesini dinlerdim. bunca acıya katlandıysam evliliği bitene kadar sabrederdim. çünkü sizin yüzünüzden bitmiş veya bitecek vi evlilik değil. zaten bitmiş hatta hiç olmamış ve yerlerde sürüklenen bi evlilik. iki kişiyi mutlu eden değil iki kişiyi mutsuz eden hayattan bezdiren sadece kadının çocuk egosunu tatmin etmek için gerçekleşmiş bi evlilik. ayrıca bi çocuk böyle bi anne baba yanındada mutlu büyüyemez bence ayrılmaları çocuk için daha iyi olur. mutsuz bi evlilikten mutlu bi çocuk çıkamaz. bence bundan sonrası için geçmişte yaptığınız hataları telafi etmeye çalışın. birdaha yüzüstü bırakmayın o adamı. çünkü o sizi gerçekten çok sevmiş anlattığınıza göre. son olarak tabiki bunlar bnm kendi kişisel düşüncelerim hayat sizin hayatınız kendiniz hakkında neyin doğru olduğunu siz hepimizden daha iyi bilirsiniz. ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olur inşallah...