• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman...

gerçekten baştan yaptığınız bi inat hatası bütün hayatınızı etkilemiş. ama buna diyecek bişey yok kader. yaşanan istesekde istemesekte yaşanmışlık olarak kalıyor hayatımızda. bundan sonrası için empati kuruyorum. ben sizin yerinizde olsaydım annesini dinlerdim. bunca acıya katlandıysam evliliği bitene kadar sabrederdim. çünkü sizin yüzünüzden bitmiş veya bitecek vi evlilik değil. zaten bitmiş hatta hiç olmamış ve yerlerde sürüklenen bi evlilik. iki kişiyi mutlu eden değil iki kişiyi mutsuz eden hayattan bezdiren sadece kadının çocuk egosunu tatmin etmek için gerçekleşmiş bi evlilik. ayrıca bi çocuk böyle bi anne baba yanındada mutlu büyüyemez bence ayrılmaları çocuk için daha iyi olur. mutsuz bi evlilikten mutlu bi çocuk çıkamaz. bence bundan sonrası için geçmişte yaptığınız hataları telafi etmeye çalışın. birdaha yüzüstü bırakmayın o adamı. çünkü o sizi gerçekten çok sevmiş anlattığınıza göre. son olarak tabiki bunlar bnm kendi kişisel düşüncelerim hayat sizin hayatınız kendiniz hakkında neyin doğru olduğunu siz hepimizden daha iyi bilirsiniz. ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olur inşallah...

yorumlar ıcın tesekkur ederım,anne uzuntusunden dolayı sutu kesılır dıye baba yaklasmıyor su an ayrılıga..sonucta bosanma bır travmadıyor.ancak aklımda soru ısaretlerı var,yenı ya kadın dedıgınız gıbı bır bag hıssettıyse adam karsı cocuktan sonra,ya bıleseceklerı varsa da benım yuzumden bırlesmezlerse?Bunun dısında ılerde dogan bebegın benı suclamayacagını bılemem ,bu benı kahreder,gercekten sevdıgıme ınanıyorum,canımı verırırım onun ıcın..işin tuhaf tarafı,gercekten asıktık bız..onun sevgısı benımkınden derındı,ben yaptıgım hatalarımın bedelını öduyorum ..yalan soyledıgını dusunmuyorum cunku karakterı buna musaıt degıl,esı de cok ıyı bır kadınmıs,bebek zaten masum..ama annesının dedıklerı kafama takılıyor,onlar beraber degıller,hıc olmadılar dıyor..annesı fesat bır kadın degıl,gelınıyle arasıda kötu degıl ancak off kafam cok karısık,eger beklerım dersem sonucta bu ıste bır parmagım olacak,beklemem dersem ayrılacaklarına emınım ama bu sefer bana sen beklemem demıstın,daha once de 2 kez bıraktın,bırını aradın bulamayınca mı bana döndun dıyebılır?vıcdanen cok rahatsızım..sanırım olumsuz yorumlar duyup verdıgım kararın-beklememe-dogru oldugunu kendıme ıspat etmeye calısıyordum..ıcım cok sızlıyor..baskasınıda ıstemedım hıc,hanı böyle ılk gördugun an kalbın carpar ya bırını,o carpıntım hıc gecmedı,bana bakarken gözlerındekı pırıltıyı hala görebılıyordum..bebegını bıle cok sevıyorum onun bır parcası,esını bıle sevıyorum cocugunun anası..beynım patlıcak nerdeyse,kac gundur yemedım,uyumadım,içmedim..artıları ve eksılerı dusunmekten...bunu yazarken kararım gorusmeme,beklememe yonundeydı aslen ama yorumları okuyunca acaba dıyorum?seytan mı yapıyor bunu?yoksa kötu bırımıyım ben dıyorum?ya o kadının yerınde ben olsaydım?ya kadın adama karsı bırseyler hıssetmeye basladıysa..bunu kımse bılemezkı..ya durumları duzelecek gıbıyse..ben bunun yukunu ömur boyu tasıyamamkı..sevgı özverıdır degıl mı?emektır..sevıyorsam gercekten uzak durmalıyım öyleyse..ama kalbım soz dınlemıyor..

Annenin üzüntüden sütü kesilmesin diye ayrılmıyorlar demek...
O zaman ayrılınca kadın üzülecek.Yani ayrılmak istemiyor.Ben bunu çıkarıyorum.

Bunlar uzun zaman arkadaşken kogrede yakınlaşıp birlikte olmuşlar.Demek bir paylaşım-etkileşim yaşanmış.Bir gecelik bir ilişki değilmiş.Kadının duyguları olabilir.Adam senden sözettiyse kırgın olabilir,o yüzden tavırlıdır.

Hiçbir kadın kolay kolay çocuğunu babasız büyütmek istemez.Mutlaka içinde bir ümit vardır evliliğine dair.En azından çocuk olunca düşünceleri değişmiştir,kocasının da değişeceğini umuyordur.Bebek oldu,nüfusa yazdık,hadi bakalım iş bitti diye ayrılacaklarını pek sanmıyorum.

Varsayalım yaşananlar doğru. Hikayeye göre zaten kadın sevmiyor ki adamı. İstemiyor. Ayrılırlarsa neden sütü kesilecek.
Sadece bir anlık beraberlik, ayrılık, hamilelik, evlilik, sadece imzada bir evlilik, o evliliğe duyulan sorumluluk, başka birine duyulan büyük aşk. Gerçekten de konu başlığı güzel

okudum ama ne yazacağımı bilemedim.hata üstüne hatalar var
herşey cidden karman çorman
ben en çok 2 çocuğa üzüldüm bir şekilde babasız büyüyecekler:19:

ortada yaşanmamış bir aşk var. ve siz anlaşıldı ki evlenseniz çocuk sahibi bile olsanız bunları yaşamadan unutamayacaksınız birbirinizi. bekleyin,sabredin. eğer sevginiz gerçekten güçlüyse zaten her şey kendiliğinden gelişecektir. ama acele etmeyin. ortada hiç bir günahı olmayan iki tane bebek var. hiç bir aşk bu iki bebeğin hayatından daha önemli değil. sevgi emektir madem, beklemeyi de bilmek gerekir.

nasıl yorum yapacağımı bilemedim:59: belki de aşkınızın peşinden gitmelisiniz beklemeniz en mantıklısı sanırım:59:

yani kadinda olmus kocasini omur boyu sevicek degilya bebegi oldugu halde bebeginin babasindan ayrilip nediye bebegini yalniz buyutsunki? darilma ama bence sen olmasan aralarinda kadin adama baglanicak durduk yere ben olmus kocami unutamiyorum deyipte bosanmasinin bir anlami yokki bence siz yinede bekleyin ama busure icinde oadamla kesinlikle gorusmeyin olaylari uzaktan izleyin belkide biraraya gelirler

evet,en mantıklısı olayları akısına bırakmak,eğer zaten bir şekilde ilişkileri duzelmeyecekse zaten olur,yok eğer ılışkılerı duzelecekse de onun adına yine de mutlu olurum..teşekkurler arkadaslar..

allah yardimcin olsun canim cook zor ama yazdiklarini okurken cok ciddi geldi bana ilk askin.. yani söyledikleri dogru gibi geldi.. hem adam Hic bi zaman seni sevmekten vazgecmemis, pesinden kosmus..
O kadinla bebek icin evlenmis ama kadinda soguk davraniyosa.. ne bilim ya..
tepkileri üzerime cekmek istemem ama bence artik bi Sans vermelisin gibime geldi..
senelerce sevmissiniz birbirinizi ama uzak olmussunuz..
seninde onunda mutlu olmasi artik hakkiniz

5-6 ay hiç görüşmeyin diye arıyor anne. Belki de bu sürde bir şeylerin düzelebileceğine dair umutları var kadının. Hem şu an görüşüyor olmanız lazım bunun denmesi için? Evli bir adam o eğer görüşüyorsanız ne olursa olsun hatalısınız.

Ben bebek için evlendiklerine inanmadım nedense. Doktorla evleniyor egosunu ancak tatmin edebildi herhalde sevgili(!)niz. Ve 3 günlük beraberlikten bebecikleri oluyor ve bunu sonradan(!) öğreniyorlar. Bunlar sadece hikaye. Şansını denemiş, beraberlik yaşamış gezmiş eğlenmiş ve sonrasında evlenmiş sevgili sevgiliniz ve şimdi de canı sıkılmış size dönmek istiyor ya da siz onunla fazlaca ilgilisiniz.

Bence biz ne dersek diyelim siz onunla beraber olmak isteyeceksiniz ve belki de olacaksınız. Yalnız ben ondan sonra olacaklarla ilgili aklıma gelenleri yazmak dahi istemiyorum.

Artık bir güç savaşına dönmüş her şey. Kim kimin olacak, kim kimi kimin elinden alacak kadar güçlü vs.

Kısacası ben aşk göremedim. Hele ki sevgilinizde. Kendinize dikkat edin bence, hayatınıza ve psikolojinize. Bunlar çok değerli şeyler.

bence bu sefer aynı hataya düşmeyin ve 5-6 ay daha bekleyin. ona da bekleeyeceğinizi söyleyin. bence de bebeğin geleceğinin sizin olmanız ya da olmamanızla bir ilgisi yok, belli ki mutlu değiller ve de olmayacaklar bu şekilde.

yorumlar ıcın tesekkur ederım,anne uzuntusunden dolayı sutu kesılır dıye baba yaklasmıyor su an ayrılıga..sonucta bosanma bır travmadıyor.ancak aklımda soru ısaretlerı var,yenı ya kadın dedıgınız gıbı bır bag hıssettıyse adam karsı cocuktan sonra,ya bıleseceklerı varsa da benım yuzumden bırlesmezlerse?Bunun dısında ılerde dogan bebegın benı suclamayacagını bılemem ,bu benı kahreder,gercekten sevdıgıme ınanıyorum,canımı verırırım onun ıcın..işin tuhaf tarafı,gercekten asıktık bız..onun sevgısı benımkınden derındı,ben yaptıgım hatalarımın bedelını öduyorum ..yalan soyledıgını dusunmuyorum cunku karakterı buna musaıt degıl,esı de cok ıyı bır kadınmıs,bebek zaten masum..ama annesının dedıklerı kafama takılıyor,onlar beraber degıller,hıc olmadılar dıyor..annesı fesat bır kadın degıl,gelınıyle arasıda kötu degıl ancak off kafam cok karısık,eger beklerım dersem sonucta bu ıste bır parmagım olacak,beklemem dersem ayrılacaklarına emınım ama bu sefer bana sen beklemem demıstın,daha once de 2 kez bıraktın,bırını aradın bulamayınca mı bana döndun dıyebılır?vıcdanen cok rahatsızım..sanırım olumsuz yorumlar duyup verdıgım kararın-beklememe-dogru oldugunu kendıme ıspat etmeye calısıyordum..ıcım cok sızlıyor..baskasınıda ıstemedım hıc,hanı böyle ılk gördugun an kalbın carpar ya bırını,o carpıntım hıc gecmedı,bana bakarken gözlerındekı pırıltıyı hala görebılıyordum..bebegını bıle cok sevıyorum onun bır parcası,esını bıle sevıyorum cocugunun anası..beynım patlıcak nerdeyse,kac gundur yemedım,uyumadım,içmedim..artıları ve eksılerı dusunmekten...bunu yazarken kararım gorusmeme,beklememe yonundeydı aslen ama yorumları okuyunca acaba dıyorum?seytan mı yapıyor bunu?yoksa kötu bırımıyım ben dıyorum?ya o kadının yerınde ben olsaydım?ya kadın adama karsı bırseyler hıssetmeye basladıysa..bunu kımse bılemezkı..ya durumları duzelecek gıbıyse..ben bunun yukunu ömur boyu tasıyamamkı..sevgı özverıdır degıl mı?emektır..sevıyorsam gercekten uzak durmalıyım öyleyse..ama kalbım soz dınlemıyor..

bebek kimin kadınınmı sevdiğinizinmi ben yanlışmı okudum kadın zorda diye sevdiğiniz kişi evlenmemişydi bu adamla şimdide sevdiğimin çocuğunun anası diyosunuz ben anlamadım anlayan varsa açiklasın lütfen:53::53::53:

Back