• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmeni kuzenimi rencide etmiş, çocuk okula gitmek istemiyor

Benim bırakın ev mobilyası yenilemeyi, hocam neden 2 liralık deneme yaptınız millet 1.5'luk yapıyor diye 50'şer kuruş isteyecekler neredeyse:D

öğretmenlik çok zor hakkıyla yapan emektar öğretmenlerimizin hakkı ödenmez. ancak herkes bırakın iyi bir öğretmen olmayı iyi bir insan olamıyor ki. yazık olmuş küçücük çocuğa hayatı boyu unutmaz.

Kendı ameleliğine yansın .. Kitapları o kadar yıl boşuna tasıyıp sadece amelelik etmiş..

Okul muduruyle konusun sizi yonlendırsın.. En azından hemen cocugu baska sınıfa almasını saglayabilirsiniz.

Cocugun okulda varsa rehberlık ogretmenı ıle gorusmesını ve bu mesleklerın utanılacak bı durum olmadıgını algılamasını, Öğretmenının yaptıgı davranıs yuzunden bundan utanmaması gerektıgını asılamaya saglayın..Kucuk bı cocugun psıkolojısını nasıl etki edebilir bu kadar bi öğretmen yahu..

Bence de il_ilce milli egitim mudurlugune direkt dilekce yazin.
Yasinin kucuk oldugunu, belki arkadaslarinin icinde diyemedigini, sanki hirsizlik yapmis kadar herkes icinde kucuk dusuruldugunu yazin. Bizler bile yeri geldiginde ufak tefek yalanlar soylemiyor muyuz, biz de tasvip etmedik ama kenara cekip uygun bir dille soyleyebilirdi diye dilekce yazabilirsiniz.
Mumkunse sinif degisikligi isteyin,hatta cocuk oglenciyse sabahci olsun falan ki gormesin onlari unutsun yasadiklarini..
LUTFEN COCUGU ORDA BIRAKMAYIN, ALIN O SINIFTAN VEYA OKULDAN!

Ne terbiyesiz insanlar var bu hayatta,ogretmen olacak bir de!

Bizim ogretmende boyleydi, yegeni vardi sinifta tahtaya kaldirirdi onu'aaa caniimm ayakkabin yeni mi,dön de arkadaslarin bir gorsun,ne kadar da guzelmis diye" muhabbetini yapardi.
Dogum gunumu hatirlayan var mi, eee bana ne aliyosunuz derdi(sinif kapisinda kimlik bilgileri olurdu ogretmenlerin)
IlkOkuldan mezun olurken ,karne verilmesine yakin ogretmene taki seti alinmisti. Bana kimler hediyeye katildi parmak kaldirsin diye sormustu! Sinifta doktor_eczaci_memur da coktu, iki_uc isci cocugu da vardi.. ne kadar utanc verici.
Bir keresinde de, evinizdeki beyaz esyalari ve markalari yazin,arabaniz eviniz varmi,kiradamisiniz diye form vermisti. Gelir tespiti yapacak sanki! Okul aidati ona gore verilecekmis megerse!
Testlerde 5alanlar_4ler_3ler ciksin tahtaya diye sirayla kaldirirdi. 1_2 alan 10 kisiye de iste bunlar da evhanimi_isci olacak olanlar.aileniz sizi niye buraya yolluyorki, oturanlari gosterip iste bunlar da bu sinifin tembel tenekeleri,batik gemileri derdi.(cok sukur ki hic o grupta yer almadim,ama bana da derse diye odum kopardi)
Kendi cocugunu bile tokatlardi sinifta psikopat.

O yillarda babami da kaybettim, birde boyle huzursuz bir sinifim vardi. Herkes birbiriyle alay ederdi. En kotu yillarimdi. Hakkimi da helal etmiyorum.Cocugu orda birakmayin lutfen :KK20:

Son düzenleme:
Merak ettim öğretmeniyle konuştunuz mu?
Hala bu soru neden soruluyor öğrencilere?! Ellerine form veriliyor, tüm bililer ellerinde zaten. Çok üzüldüm, yazık yahu. 8 yaşındaki çocuk o daha. Polisliği sevdiği için babasına yakıştırmıştır muhtemelen. Ne anlamı var çocuğu tüm önünde rezil etmenin ve diğer çocukların eline koz vermenin. Çocuklar acımasız. Çok fazla düşünmezler arkadaşım ne hisseder diye, dalga geçerler. Bunu nasıl bir öğretmen düşünemez! Eğitim bilimleri derslerini alırken derslerde uyumuş mu bu öğretmen?! Gelişim psikolojisi dersi almamış mı? Her şeyi de geçtim bir üniversite mezunu olan ve vicdanı olan bir öğretmen nasıl bu sözleri tüm sınıf içinde edebilir aklım almıyor. Bilinçli olan her insan o çocuğun yaşayacağı travmayı akıl edebilir. Bende öğretmen her ne kadar atanamasam da. Böyle öğretmenlerin hala var olması beni çok üzüyor.
O çocuk artık okula gitmek istemeyecek, o öğretmen o çocuktan özür de dilese içinde bir şeyler kalacak, aynı sınıfta eğitime devam ederse öğretmenin söylediği ufakta bir şey olsa onu fazlasıyla kıracak. En önemlisi de okuldan soğuyacak.
Bence önce öğretmenle konuşulmalı. Tüm sınıfın önünde Mehmet'ten özür dilemeli, amele dediği için özür dilemeli ve inşaat işçisinin de işinin ne kadar zor, önemli olduğunu diğer öğrencilerin karşısında açıklamalı. Onlarda bilmeli dalga geçilecek bir konu olmadığını. Onların yaşına uygun olarak ''sizin oturduğunuz evler Mehmet'in babası ve diğer inşaat işçileri sayesinde var'' gibi açıklanabilir. Böylelikle küçümsenecek bir durumun olmadığı açıklığa getirilir. Ardından çocuğa sorulur aynı sınıfta kalmak ister misin, bu seni kötü etkiler mi diye. Ona göre yol izlenilir. Rehber öğretmen ile de mutlaka görüşülmeli. O çok daha doğru bir yol belirler.
Ve bence ne olursa olsun MEB'e şikayet edilmeli. İnşaat işçisine amele diyen, bir öğrencinin psikolojini düşünemeyen biri cezasız bırakılmamalı. Benim kuzenimin, kardeşimin başına aynı şey gelse benim içim soğumazdı ve şikayet ederdim. Benimde babam evlenmeden önce inşaat işçiliği yapmış, ardından da kapıcı oldu, annemde temizliğe gitti hala gidiyor, beni okuttu, kardeşimi hala 52 yaşında olmalarına rağmen çalışarak okutuyorlar.

Bende yaşadığım ilkokul olayımı anlatayım.

Okuluma ben birkaç gün geç kayıt olmuştum. Çünkü en yakınımızdaki 2 okulda beni başka ilçelere ait olduğu için kabul etmemişlerdi (şöyle ki bizim bulunduğumuz yolun tarafı başka bir ilçeye bağlı yolun karşı tarafı başka bir ilçeye bağlı). Baya o süreçte ailem ısrarcı olmuştu eve yakın olsun, daha kolay gidip gelsin diye. Ama olmamıştı adamlar bizi önce oyalamıştı, sonra kabul etmediler. Bende ardından son olarak geç kaldığım okula kayıt olmuştum. Daha ilk günden öğretmen beni geç geldiğim için surat asıp istemediğini açıkça belli etmişti ve gözlüklü olmama rağmen (görme problemim vardı) en arka sıraya beni yerleştirmişti. İlk gün defteri kırmızı çizginin önünden yazmaya başlamıştım. Annem okula bile gitmemiş, babam ilkokul mezunu ama o da bana söylememişti nereden başlamam gerektiğini. Sırf o kırmızı çizginin gerisinden başladım diye beni azarlamıştı tüm sınıf içinde, bağırmıştı. O kadar utanmıştım ki hala hatırladıkça kötü oluyorum. Bunun üzerine ben okula hep istemeyerek gittim, isteksizdim. Okumada zorluk çektim, okumaya geç başladım. Tabi bunun üzerine yine öğretmenimden bir sürü azar ve hatta şiddet gördüm. Öyle ki o kadın yüzünden ben ilkokulu hiç sevmedim, okuldan soğudum. Sonra ben hırs yapıp daha çok çalıştım ve 4. sınıfta derslerimi düzeltti. En yüksek notlardan birini almaya başladım. O zaman öğretmenim beni sevmeye başlamıştı. Aferin deyip diğer öğrencilere karşı övmeye başlamıştı. Ne fayda?! Benim okuldan nefret etmeme sebep oldu. Derslerimin ilk 3 sene kötü olmasına sebep oldu. O kadın yüzünden matematikten soğudum, hala matematikte çok sıkıntı yaşarım. Temel iyi başlamadı ki! 3 sene boyunca öğretmenim yanlış yaparsam beni azarlar diye korkup, sindim.

Sözün özü hiç kimsenin bir çocuğu okuldan soğutmaya, psikolojisini olumsuz etkilemeye hakkı yok. Öğretmense eğer çocuğun psikolojisini anlayacak, yalan söylediğini fark ettiyse kenara çekip doğruyu anlatacak.

Arkadaşları daha önce alay ediyorlarmış çocukla ondan amele lafı küfür gibi bişey demişsiniz. Sonra orasının küçük bir yer olduğunu ailerin birbiriyle sıkı olduğunu söylemişsiniz. Çocuğun da sınıfı değil öğretmeni değişmiş yani geçen seneki arkadaşları ile aynı sınıfta. Sınıftan bir tane çocuk bile mi bilmiyor çocuğun babasının mesleğini. Çünkü o yaşta çocuklar birbirini şikayet etmeyi sever genelde. Öğretmenim onun babası polis değilki derdi sınıfta yani. Ki sınıfta polis çocukları dq varmış. Küçük yerde de bilirler yani birbirlerini özellikle aynı sınıfta ise. Burası da garip geldi. Bu arada sizin anlattığınız öğretmenler öğretmenlik bile okumamış pedagojiden eğitim bilimlerinden vs bihaber. Belki de bankacı hemşire vs. Eski öğretmenlerin çoğu öyle. Liseden sonra 2-3 ay okuyup öğretmen olan hocam bile vardı benim. Şimdi meslek falan sorulmuyo da. Ben 9 okulda çalıştım hiç hatırlamam babalarınız vs ne iş yapıyo diye söylettiğimi kendilerini tanıtırken.

tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.

Arkadaşları daha önce alay ediyorlarmış çocukla ondan amele lafı küfür gibi bişey demişsiniz. Sonra orasının küçük bir yer olduğunu ailerin birbiriyle sıkı olduğunu söylemişsiniz. Çocuğun da sınıfı değil öğretmeni değişmiş yani geçen seneki arkadaşları ile aynı sınıfta. Sınıftan bir tane çocuk bile mi bilmiyor çocuğun babasının mesleğini. Çünkü o yaşta çocuklar birbirini şikayet etmeyi sever genelde. Öğretmenim onun babası polis değilki derdi sınıfta yani. Ki sınıfta polis çocukları dq varmış. Küçük yerde de bilirler yani birbirlerini özellikle aynı sınıfta ise. Burası da garip geldi. Bu arada sizin anlattığınız öğretmenler öğretmenlik bile okumamış pedagojiden eğitim bilimlerinden vs bihaber. Belki de bankacı hemşire vs. Eski öğretmenlerin çoğu öyle. Liseden sonra 2-3 ay okuyup öğretmen olan hocam bile vardı benim. Şimdi meslek falan sorulmuyo da. Ben 9 okulda çalıştım hiç hatırlamam babalarınız vs ne iş yapıyo diye söylettiğimi kendilerini tanıtırken.
herkes biliyor inşaatta çalıştığını ama kimse bu zamana kadar çocuğun yüzüne karşı alay etmemiş. sınıfta neden kimsenin onun babası polis değil demediğini bilmiyorum. öğretmen biraz dediğim dedik biriymiş birisi konuşurken kimsenin çıtını çıkarmasını istemiyormuş. daha ilk günden çok otoriter davranmış yani artık çocukları korkuttu mu ne yaptı. öğretmen sınıfın içinde rencide edince çocuklar da alay etmeye başlamışlar işte. eğer konuyu inandırıcı bulmadığınız için sorduysanız kendi fikriniz, kimseyi inandırmak zorunda değilim. yaşananlar bunlar inanmamak serbest ne diyim. daha fazla şöyle olmuş böyle olmuş açıklaması yapmıcam herkes kendi bilir

Bir Kere Ilkokuldayken Bizim Sınıfta Da Sormuşlardı Hatta Sınıfta Bir Kız Vardı Öğretmen Kızıydı Prenses Gibi Davranıyorlardı Güzel Olmamasına Rağmen Pamuk Prenses Yapmışlardı ,saçları Kıvırçıktı Sınıfta En Güzel Saç Onun Diyorlardı Bazen Düşünürdüm Neden O neden Ben Değil Diye O kadar Zaman Geçmiş Unutamamışım :||

Kıvırcık saç güzel olamıyor mu?

Sizin o öğretmenden farkınız kalmamış, o meslek dolayısıyla diğerlerini eziklemiş, sen ise kıvırcıkları ezikler olmuşsun. Güzel değil, kıvırcık saçlı.. Öğretmendeki acımasızlığın aynısını yazında gördüm.

tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.
yuh ya. gerçekten iğrenç bir insanmış. verin mahkemeye. sürünsün. inşallah öğretmenlikten men edilir

Kıvırcık saç güzel olamıyor mu?

Sizin o öğretmenden farkınız kalmamış, o meslek dolayısıyla diğerlerini eziklemiş, sen ise kıvırcıkları ezikler olmuşsun. Güzel değil, kıvırcık saçlı.. Öğretmendeki acımasızlığın aynısını yazında gördüm.
bence kıvırcıkları ezmemiş. sadece saçın şeklini betimlemiş. kıvırcık saçlıydı demiş. kıvırcık saç çirkindi dememiş. sadece şeklini yazmış. kıvırcık saç neden zaten çirkin olsunki. millet keyfi perma yaptırmıyor

bence kıvırcıkları ezmemiş. sadece saçın şeklini betimlemiş. kıvırcık saçlıydı demiş. kıvırcık saç çirkindi dememiş. sadece şeklini yazmış. kıvırcık saç neden zaten çirkin olsunki. millet keyfi perma yaptırmıyor

Direkt çirkin dememiş ama dolaylı yoldan güzel saçların içinde olmadığını kıvırcık olmasını vurgulayarak anlatmaya çalışmış. İlla düz saçlı çocuklar mı prensesler gibi, ipek gibi saçlara sahip. Bir çok kıvırcıkla dalga geçen acımasız çocuklar ve insanlar var benle de çok dalga geçtiler küçükken, 12 yaşımdan beri saç düzlüyorum kompleks yaptım. Şimdi kendi saçımın eski dalgasını arıyorum, düzlemekten brezilya fönlerinden saçım dalgasını kaybetti. Küçücük bir çocukken saçlarımla dalga geçildiğinde ne hissettiğimi bir ben bir de yaşayanlar bilir.

Direkt çirkin dememiş ama dolaylı yoldan güzel saçların içinde olmadığını kıvırcık olmasını vurgulayarak anlatmaya çalışmış. İlla düz saçlı çocuklar mı prensesler gibi, ipek gibi saçlara sahip. Bir çok kıvırcıkla dalga geçen acımasız çocuklar ve insanlar var benle de çok dalga geçtiler küçükken, 12 yaşımdan beri saç düzlüyorum kompleks yaptım. Şimdi kendi saçımın eski dalgasını arıyorum, düzlemekten brezilya fönlerinden saçım dalgasını kaybetti. Küçücük bir çocukken saçlarımla dalga geçildiğinde ne hissettiğimi bir ben bir de yaşayanlar bilir.
ben severim kıvırcık saç. kendi saçım su dalgası. ama kendimde düz yakıştırdığım için düzleştiricide bende mahvettim.
ben öyle düşünmedim bu arada. kıvırcığı vurgulamakta kötü bir niyet görmedim yazısında arkadaşın.

Her öğretmen melek değil bu sıfatı hak etmiyorlar bile.
Kuzenim köy okuluna gidiyor daha 2. Sınıfta ama sınıflar malum karma eğitimde. Bir akrabamız daha var o okulda görev yapan kuzenim onda kalıyor geliş gidiş zor. Kışlık odunları yiyecekleri hep köyden malum akrabayız nede olsa. Kuzenim içine kapanık bir çocuk derste arkasına dönüyor bunu fark eden öğretmen elinde ki kalemi fırlatıyor kuzenimin gözüne denk geliyor. Öğretmen hanım umursamıyor bizim kuzen de acısından ses çıkaramıyor. Cumartesi eve geldi göz şişmiş sürekli akıyor ne oldu ne yaptın soruyoruz düştüm dedi. Köyde araba yok ha diyince ilçeye inilmiyor. Akraba olan öğretmene götürüyoruz onda araba var doğru hastaneye. Doktor bakıyor gözünün sinirine denk gelmiş sol gözü görmez artık diyor. Dünya başımıza yıkıldı.
Doktor kuzeni sıkıştırıyor düşme ile olmaz gözünde birşey var basmalı kalemin ucu saplanmış kalmış. Öğretmeni şikayet ediyoruz. İstanbul Ankara İzmir tüm fakültelere götürüyoruz. Hiç bir degişim yok sol gözü kör kaldı. Öğretmene ne oldu tayin istedi akrabamız olan öğretmen sayesinde paçayı kurtardı. Hala meslegini yapıyor. Kuzenim 27 yaşında ve evlendi şimdi hamile. Tek gözü ile üniversiteyi bile kazandı.

Öğretmenin davranışı çok çok yanlış ama şikayet etmek sizin probleminizi çözmez ama okul idaresine durumu anlatin onlar uyarirlar ve mümkünse okul idaresine rica edin sınıfını değiştirin yeni geçtiği sınıfın öğretmenine de bu konuyu anlatın ki bundan sonra daha dikkatli olsunlar . Ben de öğretmenim ve böyle meslektaşlarımın olmasi beni çok üzüyor . En etkili çözüm sınıf degistirmek

ben severim kıvırcık saç. kendi saçım su dalgası. ama kendimde düz yakıştırdığım için düzleştiricide bende mahvettim.
ben öyle düşünmedim bu arada. kıvırcığı vurgulamakta kötü bir niyet görmedim yazısında arkadaşın.

Açıkçası bilmiyorum bu konu benim hassas konum biraz. Kız güzel değildi prenses yaptılar, kız kıvırcıktı en güzel saçlı yaptılar demiş açıkça. Ben burdan ,benim ve nice saçlar dururken kıvırcığı seçtiler Öğretmen kızı diye, halbuki o kıvırcık en güzel olması çok zor o saçların şeklinde anladım. Herkes beğenmek zorunda değil ama bu da bir genetik. Küçücük bir çocuğun saçı kıvırcık diye güzel olmayacak değil zaten o yaşta saç güzelliği yarışması yapılması da normal değil.

Şikayet edecekseniz de önce okul idaresine daha sonra gerekirse milli eğitime gidin onlar uyarır ama sizin şikayetten sonra o çocuk artık o sınıfta devam edemez zaten gitmek de istemiyormus sınıf değişikliği isteyin

Canım sen git
merhaba iyi geceler, haberi alır almaz hemen burada sizlerin fikrini almak istedim. benim 2. sınıfa giden küçük bir kuzenim var ismi Mehmet. öğretmenleri değişmiş, 1. sınıftaki öğretmen gitmiş bu sene başka bir öğretmen olmuş sınıf öğretmenleri. çocuklarla sınıfta tek tek tanışmak istemiş yani herkes tek tek kalkıp adını soyadını, kaç kardeş olduğunu, ailesinin ne iş yaptığını falan söyleyecek filen her neyse. herkesten önce öğretmen kendini tanıtarak başlamak istemiş, annesi emekli hemşire, babası emekli polismiş. bizim Mehmet de polisleri çok sever hep büyüynce polis olacağım filan der çok özenir polislere. sınıfta da babası polis olan iki tane çocuk varmış. Mehmet'in babası inşaat işçisi, annesi evde dikiş nakış işi yapar. sıra Mehmet'e gelince annem dikiş yapıyor, babam da polis demiş. ertesi gün öğretmen sınıfa geldiğinde sınıfta herkesin içinde Mehmet'e "senin baban ameleymiş ama sen dün bize babam polis diye yalan söyledin. sen neden yalan söylüyorsun, polisle amele aynı şey mi? sen büyüynce yalancı mı olacaksın?" diye azarlamış. Mehmet de "babam amele değil, inşaatta çalışıyor" demiş ve teneffüs arasında da arkadaşları onunla dalga geçmişler. çocukcağız da teneffüste okuldan kaçmış eve gelmiş. ertesi gün falan okula gitmek istememiş, annesi nedenini sorunca da böyle söylemiş. bu çocuğun babası inşaat işçisi ve Mehmet'in iki ablasını üniversitede okutuyor. adam alnının teriyle, namusuyla para kazanıyor ama çocuğunun öğretmeni onu aşağılıyor. biz bu öğretmeni şikayet edebilir miyiz ? edebiliyorsak nereye şikayet etmeliyiz ve bir sonuç alabilir miyiz ? ayrıca bu çocuk şu an okula adım atmak istemiyor, çocuk için ne yapalım ? yaptığı terbiyesizlik yanına kalsın istemiyoruz ne hakla onu böyle rencide edebilir? yardımcı olursanız sevinirim.
canım önce sen git bu öğretmene haddini bildir ne biçim bir öğretmen yahu böyle öğretmen mi olur insan küçücük çocuğa yalancı dermi bütün özgüveni gitmiştir çocuğun sen git sınıfını da değiştir öğretmene haddini bildirdikten sonra okul müdürünün yanına git okulu şikayet edeceğini söyle bak bakalım bidaha öyle yapabiliyorlarmı gerizekalılar

Benim ilk okul öğretmenim dengesizdi aynen böyle.Ama o mezhep ayrımı yapardı.Kendi mezhebindeki öğrencilerine ayrı bir alaka ve ilgiliydi diğerlerini dayaktan geçirirdi.Annem kaç kere gtti uyardı öğretmenler uyardı adam nuh dedi peygamber demedi.Onun yüzünden okuldan nefret etmiştim.

Back