- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
- Konu Sahibi sunshine900
Benim bırakın ev mobilyası yenilemeyi, hocam neden 2 liralık deneme yaptınız millet 1.5'luk yapıyor diye 50'şer kuruş isteyecekler neredeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bırakın ev mobilyası yenilemeyi, hocam neden 2 liralık deneme yaptınız millet 1.5'luk yapıyor diye 50'şer kuruş isteyecekler neredeyse
herkes biliyor inşaatta çalıştığını ama kimse bu zamana kadar çocuğun yüzüne karşı alay etmemiş. sınıfta neden kimsenin onun babası polis değil demediğini bilmiyorum. öğretmen biraz dediğim dedik biriymiş birisi konuşurken kimsenin çıtını çıkarmasını istemiyormuş. daha ilk günden çok otoriter davranmış yani artık çocukları korkuttu mu ne yaptı. öğretmen sınıfın içinde rencide edince çocuklar da alay etmeye başlamışlar işte. eğer konuyu inandırıcı bulmadığınız için sorduysanız kendi fikriniz, kimseyi inandırmak zorunda değilim. yaşananlar bunlar inanmamak serbest ne diyim. daha fazla şöyle olmuş böyle olmuş açıklaması yapmıcam herkes kendi bilirArkadaşları daha önce alay ediyorlarmış çocukla ondan amele lafı küfür gibi bişey demişsiniz. Sonra orasının küçük bir yer olduğunu ailerin birbiriyle sıkı olduğunu söylemişsiniz. Çocuğun da sınıfı değil öğretmeni değişmiş yani geçen seneki arkadaşları ile aynı sınıfta. Sınıftan bir tane çocuk bile mi bilmiyor çocuğun babasının mesleğini. Çünkü o yaşta çocuklar birbirini şikayet etmeyi sever genelde. Öğretmenim onun babası polis değilki derdi sınıfta yani. Ki sınıfta polis çocukları dq varmış. Küçük yerde de bilirler yani birbirlerini özellikle aynı sınıfta ise. Burası da garip geldi. Bu arada sizin anlattığınız öğretmenler öğretmenlik bile okumamış pedagojiden eğitim bilimlerinden vs bihaber. Belki de bankacı hemşire vs. Eski öğretmenlerin çoğu öyle. Liseden sonra 2-3 ay okuyup öğretmen olan hocam bile vardı benim. Şimdi meslek falan sorulmuyo da. Ben 9 okulda çalıştım hiç hatırlamam babalarınız vs ne iş yapıyo diye söylettiğimi kendilerini tanıtırken.
Bir Kere Ilkokuldayken Bizim Sınıfta Da Sormuşlardı Hatta Sınıfta Bir Kız Vardı Öğretmen Kızıydı Prenses Gibi Davranıyorlardı Güzel Olmamasına Rağmen Pamuk Prenses Yapmışlardı ,saçları Kıvırçıktı Sınıfta En Güzel Saç Onun Diyorlardı Bazen Düşünürdüm Neden O neden Ben Değil Diye O kadar Zaman Geçmiş Unutamamışım :||
yuh ya. gerçekten iğrenç bir insanmış. verin mahkemeye. sürünsün. inşallah öğretmenlikten men edilirtek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.
bence kıvırcıkları ezmemiş. sadece saçın şeklini betimlemiş. kıvırcık saçlıydı demiş. kıvırcık saç çirkindi dememiş. sadece şeklini yazmış. kıvırcık saç neden zaten çirkin olsunki. millet keyfi perma yaptırmıyorKıvırcık saç güzel olamıyor mu?
Sizin o öğretmenden farkınız kalmamış, o meslek dolayısıyla diğerlerini eziklemiş, sen ise kıvırcıkları ezikler olmuşsun. Güzel değil, kıvırcık saçlı.. Öğretmendeki acımasızlığın aynısını yazında gördüm.
bence kıvırcıkları ezmemiş. sadece saçın şeklini betimlemiş. kıvırcık saçlıydı demiş. kıvırcık saç çirkindi dememiş. sadece şeklini yazmış. kıvırcık saç neden zaten çirkin olsunki. millet keyfi perma yaptırmıyor
ben severim kıvırcık saç. kendi saçım su dalgası. ama kendimde düz yakıştırdığım için düzleştiricide bende mahvettim.Direkt çirkin dememiş ama dolaylı yoldan güzel saçların içinde olmadığını kıvırcık olmasını vurgulayarak anlatmaya çalışmış. İlla düz saçlı çocuklar mı prensesler gibi, ipek gibi saçlara sahip. Bir çok kıvırcıkla dalga geçen acımasız çocuklar ve insanlar var benle de çok dalga geçtiler küçükken, 12 yaşımdan beri saç düzlüyorum kompleks yaptım. Şimdi kendi saçımın eski dalgasını arıyorum, düzlemekten brezilya fönlerinden saçım dalgasını kaybetti. Küçücük bir çocukken saçlarımla dalga geçildiğinde ne hissettiğimi bir ben bir de yaşayanlar bilir.
ben severim kıvırcık saç. kendi saçım su dalgası. ama kendimde düz yakıştırdığım için düzleştiricide bende mahvettim.
ben öyle düşünmedim bu arada. kıvırcığı vurgulamakta kötü bir niyet görmedim yazısında arkadaşın.
canım önce sen git bu öğretmene haddini bildir ne biçim bir öğretmen yahu böyle öğretmen mi olur insan küçücük çocuğa yalancı dermi bütün özgüveni gitmiştir çocuğun sen git sınıfını da değiştir öğretmene haddini bildirdikten sonra okul müdürünün yanına git okulu şikayet edeceğini söyle bak bakalım bidaha öyle yapabiliyorlarmı gerizekalılarmerhaba iyi geceler, haberi alır almaz hemen burada sizlerin fikrini almak istedim. benim 2. sınıfa giden küçük bir kuzenim var ismi Mehmet. öğretmenleri değişmiş, 1. sınıftaki öğretmen gitmiş bu sene başka bir öğretmen olmuş sınıf öğretmenleri. çocuklarla sınıfta tek tek tanışmak istemiş yani herkes tek tek kalkıp adını soyadını, kaç kardeş olduğunu, ailesinin ne iş yaptığını falan söyleyecek filen her neyse. herkesten önce öğretmen kendini tanıtarak başlamak istemiş, annesi emekli hemşire, babası emekli polismiş. bizim Mehmet de polisleri çok sever hep büyüynce polis olacağım filan der çok özenir polislere. sınıfta da babası polis olan iki tane çocuk varmış. Mehmet'in babası inşaat işçisi, annesi evde dikiş nakış işi yapar. sıra Mehmet'e gelince annem dikiş yapıyor, babam da polis demiş. ertesi gün öğretmen sınıfa geldiğinde sınıfta herkesin içinde Mehmet'e "senin baban ameleymiş ama sen dün bize babam polis diye yalan söyledin. sen neden yalan söylüyorsun, polisle amele aynı şey mi? sen büyüynce yalancı mı olacaksın?" diye azarlamış. Mehmet de "babam amele değil, inşaatta çalışıyor" demiş ve teneffüs arasında da arkadaşları onunla dalga geçmişler. çocukcağız da teneffüste okuldan kaçmış eve gelmiş. ertesi gün falan okula gitmek istememiş, annesi nedenini sorunca da böyle söylemiş. bu çocuğun babası inşaat işçisi ve Mehmet'in iki ablasını üniversitede okutuyor. adam alnının teriyle, namusuyla para kazanıyor ama çocuğunun öğretmeni onu aşağılıyor. biz bu öğretmeni şikayet edebilir miyiz ? edebiliyorsak nereye şikayet etmeliyiz ve bir sonuç alabilir miyiz ? ayrıca bu çocuk şu an okula adım atmak istemiyor, çocuk için ne yapalım ? yaptığı terbiyesizlik yanına kalsın istemiyoruz ne hakla onu böyle rencide edebilir? yardımcı olursanız sevinirim.