• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmeni kuzenimi rencide etmiş, çocuk okula gitmek istemiyor

Merhaba Yasemin Abla Yani abla diyorum bu siteye sizin için kaydoldum , ya yeni kaydoldum ama nasıl mesaj atılcak nasıl ulaşılır hic bilmiyorum bende en son bir konuya yazmak istedim kendimi rezil gibi hissetim herneyse Sadece gözle alakalı bir mesele bana ulaşırsanız cok mutlu olurum..

Benim için mi kaydoldunuz o.O Tamam, mesaj atıyorum hemen sana.

Çok üzücü bazı öğretmenler halen etikete takılıyor ona göre torpil yapacak ya , küstah

Hahah :KK70: Ben seneler önce göz ameliyatı olmuştum. Onunla ilgilide bu foruma bir konu açmıştım. Onu görmüş arkadaş, gözle alakalı bir soru sordu bana da :) Durum bu :KK70:

Hee çok merak etmiştim valla :D
Annesini kaybetmiş çocuk gibi yasemin abla diyordu :R

Cok üzüldüm ya yavrum benim.. Yazık ya bunlar da öğretmen oluyo işte ilkokulda önemli olan inanın matematik bilmem ne değil önemli olan ruh sağlığı yerinde değerlerini bilen bireyler yetiştirmek. Ki bu öğretmenin öğretmeninde asıl kabahat..

Gercekten internet üzerinde falan bi hareket başlatırsanız ilk olarak ben katılırım

Öğretmenin bu kadar pişkin. pişkin konuşması da bir tuhaf.Kendimi yerine koyuyorum , biri bana desin çocuğum senin şu davranışın yüzünden 2 gün yemek yemedi , kahrolurum.Çocuk bu ya adı üstünde.Gerçi kendi çocuğuna yalan söyledi diye 2 gün yemek vermeyen insan başkasının çocuğuna ne yapmaz?
Yalan söylememek böyle mi öğretilir hadi böyle öğrettin çocukta açtığın bu yara ne olacak?

Ben de size ilkokul öğretmenimi anlatmak istiyorum , keşke güzel bir şey söyleyebilsem.
Annem babam öğretmendi benim öğretmenim de hem babamın arkadaşı hem de matematiğe çok önem verirdi.(Annemde babamın branşı sözel dersler biz tamamlarız eksiği yeter ki matematiği düzgün olsun demişler , olamadı tabi ki).Benim hayatım boyunca matematiğim hep 3 geldi.Ne 4'e yükseldi ne 2'ye indi.Diğer derslerimde hiç problem yok ama matematik hep 3 , olmuyor yani.Öğretmenim matematiği çok iyi olduğu için bütün sınıfa özel ders verirdi oğluyla birlikte oğlu da matematik öğretmeni ama abartmıyorum bütün sınıfa ben ve 1-2 arkadaş hariç.Bi gün bi özel ders alan sınıf arkadaşım dedi ki "nutella_kavanozu bak bana özel derste öğretmen çıkacak soruları verdi buradan bak".Bende inanmadım olur mu öyle şey diye.Salak kafam bak sorulara demi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Sınav sonunda arkadaş göstermişti gerçekten soruları veriyormuş ya adam bütün sınıf matematikte 100'den aşağı almıyor.

Ortaokul ve liseyi anlatmıyorum ki lise öğretmenimin öğretmen maaşıyla 2 tane ikiz kulelerden aldığı rezidansla 2 tane arabası var desem durumu anlarsınız.

Gel gelelim ben üniversite sınavına gireceğim.Diyorum yok ben matematik yapamıyorum yıllardır olmadı.Bi matematik öğretmeni ablam var dersanede (ablam oldu hakkını ödeyemem annemin diğer kızdır artık) bu fark etti bu durumu biz onunla 1 ay boyunca matematik çalıştık ve ben sınava girdim.Ben 40 SORUDA 32 NET YAPTIM.
18 yaşımdan sonra hayatın acı gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı:
Kızlar ben matematik yapabiliyormuşum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu yüzden aileme çok kızarım , keşke beni o öğretmenden alsaydılar ben bu 'yapamıyorum 'psikolojisiyle yetişmeseydim.Bence en önemli dönem ilkokul. Öğretmeninin matematik ya da türkçe dışında öğrencinin kişilik gelişimine daha çok önem vermesi gerekiyor.Öğretmenlik o kadar zor ki sen insana yatırım yapıyorsun senin malzemen insan.O yüzden bence Mehmet'in öğretmenini değiştirin daha duyarlı biriyle devam etsin (uzun oldu kızlar k.bakmayın)

Öğretmenin bu kadar pişkin. pişkin konuşması da bir tuhaf.Kendimi yerine koyuyorum , biri bana desin çocuğum senin şu davranışın yüzünden 2 gün yemek yemedi , kahrolurum.Çocuk bu ya adı üstünde.Gerçi kendi çocuğuna yalan söyledi diye 2 gün yemek vermeyen insan başkasının çocuğuna ne yapmaz?
Yalan söylememek böyle mi öğretilir hadi böyle öğrettin çocukta açtığın bu yara ne olacak?

Ben de size ilkokul öğretmenimi anlatmak istiyorum , keşke güzel bir şey söyleyebilsem.
Annem babam öğretmendi benim öğretmenim de hem babamın arkadaşı hem de matematiğe çok önem verirdi.(Annemde babamın branşı sözel dersler biz tamamlarız eksiği yeter ki matematiği düzgün olsun demişler , olamadı tabi ki).Benim hayatım boyunca matematiğim hep 3 geldi.Ne 4'e yükseldi ne 2'ye indi.Diğer derslerimde hiç problem yok ama matematik hep 3 , olmuyor yani.Öğretmenim matematiği çok iyi olduğu için bütün sınıfa özel ders verirdi oğluyla birlikte oğlu da matematik öğretmeni ama abartmıyorum bütün sınıfa ben ve 1-2 arkadaş hariç.Bi gün bi özel ders alan sınıf arkadaşım dedi ki "nutella_kavanozu bak bana özel derste öğretmen çıkacak soruları verdi buradan bak".Bende inanmadım olur mu öyle şey diye.Salak kafam bak sorulara demi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Sınav sonunda arkadaş göstermişti gerçekten soruları veriyormuş ya adam bütün sınıf matematikte 100'den aşağı almıyor.

Ortaokul ve liseyi anlatmıyorum ki lise öğretmenimin öğretmen maaşıyla 2 tane ikiz kulelerden aldığı rezidansla 2 tane arabası var desem durumu anlarsınız.

Gel gelelim ben üniversite sınavına gireceğim.Diyorum yok ben matematik yapamıyorum yıllardır olmadı.Bi matematik öğretmeni ablam var dersanede (ablam oldu hakkını ödeyemem annemin diğer kızdır artık) bu fark etti bu durumu biz onunla 1 ay boyunca matematik çalıştık ve ben sınava girdim.Ben 40 SORUDA 32 NET YAPTIM.
18 yaşımdan sonra hayatın acı gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı:
Kızlar ben matematik yapabiliyormuşum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu yüzden aileme çok kızarım , keşke beni o öğretmenden alsaydılar ben bu 'yapamıyorum 'psikolojisiyle yetişmeseydim.Bence en önemli dönem ilkokul. Öğretmeninin matematik ya da türkçe dışında öğrencinin kişilik gelişimine daha çok önem vermesi gerekiyor.Öğretmenlik o kadar zor ki sen insana yatırım yapıyorsun senin malzemen insan.O yüzden bence Mehmet'in öğretmenini değiştirin daha duyarlı biriyle devam etsin (uzun oldu kızlar k.bakmayın)

Yaa matematik nasıl olur böyle bende sınava girmeden 1ders önce arkadaşım çalıştırdı 98 almıştım hocayla alakası var galiba hocayı pek sevmiyordum:KK70::KK70::KK70:

Arkadaşına da maşallah sınavdan 1 ders önce nasıl bi tekrar yaptıysa bütün eksiklerini kapatmış:KK70::KK70::KK70:
herkese lazım öyle arkadaş :KK53:

Arkadaşına da maşallah sınavdan 1 ders önce nasıl bi tekrar yaptıysa bütün eksiklerini kapatmış:KK70::KK70::KK70:
herkese lazım öyle arkadaş :KK53:

Bende anlamadım beni çalıştırıp 2 soru öğretsinde 30-40 alıyım dedim neyse çalıştırdı filan konular bitti dedi yeter bunlar çıkacak dedi tamam dedim yani bu bile fazla bana neyse sınava girdik birden bir şeyi farkettim SORULARI YAPABILIYORUM arkamda bir tane kız vardı matematiği iyiydi 1soru yapamamıştım zaten eğer bana kopya verirsen ben de sana tarihten veririm dedim hemen kabul etti kızcağız.sınavlar açıklandı ben 98 almışım sınıf şokta 2-3Hafta sınava çalışan bir kız vardı 97 almıştı.:KK70::KK70::KK70:

tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.
yok artık..konuyu ilk okuduğumda çocuk tam aktaramamış yanlış anlamıştır diye düşünmüştüm ama değilmiş..bu nasıl öğretmen demeden önce bu nasıl bir insan demek gerek bence..zira insan olamayan öğretmen hiç olamaz..tamam yalan söylemiş olabilir ama bunu çaresi herkesin içinde çocuğu bu kadar rencide etmek midir?..bu yaptığı yalandan çok daha büyük bir travma yaratmıştır çocukta..nasıl etkilenmiştir yavrum..ömür boyunca da unutamaz eminim bu olayı..gerekli yerlere şikayetinizi yapın tabiki ama sonuç alana kadar okul yetkilileriyle görüşüp mutlaka sınıf değişikliği yapılsın..o sınıfta o öğretmenle mümkün değil huzur bulamaz çocuk..okuldan nefret edip soğuduğuyla kalır..çok üzüldüm ya..çokta sinirlendim..

Back