Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar guzel yapmissiniz. Yarin bu fikri soylicem arkadaslar ateskkurler yorumunuz icinbizde ögretmenimiz adına löseve bagış yaptık.. onun adına sertifika geldi. bencede maddi degerden çok manevi deger önemli...
Dogru soyluyorsunuz sevgili ogretmenim. Bunu yarin arkadaslarla bulusunca tekrar konusucam. Gercekten cok hassas bir konu bu . Bende ogretmen olsam belki yanlis anlayabilirdim. Aslinda amacimiz hic kotu degil ama iste cogu ogretmen kabul etmedigi icin kararsizkik yasadim. Umarim sonuc olarak herkes mutlu olurBende bi ogretmenim cocuklarimiza boyle davranmak bizim meslegimiz zaten.her ne kadar bu meslegi kotuye kullananlar varsa da bizim isimiz bunu yapmak.hediye konusuna gelecek olursak boyle buyuk bi hediyeyi hic bir meslektasimin kabul etmemesi lazim.cicek cikolata ufak bi hediye olabilir ama altin kolye hic iyi bi fikir degil.ayrica boyle gunlerde bi ogretmene alininca diger ogretmenler kendini yetersiz hissedebilir.
Sevgili ogretmenim yorumunuz icin teşekkür ederim. Bende aslinda sizinle hem fikirim. Zaten ogretmenim icin tulbent isledim taktikca beni ve kizimj hatirlasin mektubumuza da sevgimizi yazacagiz. .Ben de öğretmenim.Hediye işine karşıyım.Hele ki pahalı hediyeyi hiç doğru bulmuyorum.Kabul de etmem.Her şey olabilir, yanlış anlasilir falan.Rahatsiz eder beni.
Kesinlikle siz iyi niyetlisiniz ama diger ogretmenler kotu hissederDogru soyluyorsunuz sevgili ogretmenim. Bunu yarin arkadaslarla bulusunca tekrar konusucam. Gercekten cok hassas bir konu bu . Bende ogretmen olsam belki yanlis anlayabilirdim. Aslinda amacimiz hic kotu degil ama iste cogu ogretmen kabul etmedigi icin kararsizkik yasadim. Umarim sonuc olarak herkes mutlu olur
Haklisiniz ogretmenim. Ama dedigim gbi ogretmsnimizj zammn altinda birakmak istemiyorum kirmak istemem. Yarin ben arkadaslara soylicem hatali bir davranis olurben de öğretmenim. kolye zarif bi hediye hani öyle bi ihtiyacı da değil rencide olsun. açıkçası ben kabul etmek istemezdim :) eminim ben dahil tüm öğretmenler günümüzde böyle özellikle bir hediye beklentisine girmiyoruz. hatta bir kere bana pahalı bir hediye almıştı velilerimiz. ben de o seferlik kabul ettim ancak böyle hediyeler almanıza gerek yok demistim. sonraki yıl bir öğrencimi babası bıraktı okula, bana da çıkardı 20₺ verdi. bu sizinmiş diyor. şok oldum. velilere sordum benim için hediye alacaklarmış bir veli toplayacakmış parayı ama o babamız yanlış anlamış bana vermiş. cidden o an kendimi kötü hissettim. sanki ben bir karşılık bekliyormuşum gibi. kolye zarif bir hediye yine de :)
Ogretmenlerin cogu sizin gbi dusunuyor ogrermenim evet. Ben zaten kizimla birlikte ogretmenimize sevgimizi anlatan mektup resim yapicaz el emegi urunlerimden hediyem olacak. Ama kolye ruskli bir hediyeBence öğretmenler gününde veya başka önemli bir günde maksat maddi olarak değerli bir hediyeyi velilerin almasından ziyade, çocuğun günü anlamlandırmasi amacı gutmek gerekir. Bu da nasıl olur mesela çocuk bir resim çizer bir mektup yazar sevgisini dile getirir. Manevi farkindalik oluşturmak bence önemli olan. Bu da velilerin hediye almasıyla değil çocuğun yaratıcılığını kullanarak bir şeyler uretmesiyle olur. Ben anasinifindan liseye kadar her kademede çalışmış bir öğretmen olarak böyle düşünüyorum. Burda amaç çocuğun sosyal iletişimini geliştirmek olmalı. Sevdiği kıymet verdiği insana bunu ifade etme biçimi çocuğun bizzat kendi elinden olmalı. Bu anneler günü için de geçerli veya doğum günü veya bayramlar..vb..