Ögretmene Doğum Günü Hediyesi Sorunu

Ayrıca hiç hoş bir durum da değil. Zorla çocukları işin içine sokarak hediye ve kutlama baskısı olmuş. Kurumun müdürüyle bu konuda konuşabilirsiniz. Belki çocuğunu ucu ucuna o kuruma gönderen insanlarda vardır. Sırf çocukları istiyor diye katılmak zorunda kalacaklar

Çocuğunuza arkadaşları sorarsa 'biz o gün aile günü yapıyoruz, lunaparka falan gidicez, tüm gün eğlenicez'desin.Dolayli yoldan duyan velilerde hem tepki gösterdiğinizi anlar hem iş durumluk değilmiş anlarlar.Cok saçma şeyler koca kadın veya kız öğretmen her kimse küçül de cebime gir ne doğum günümus git ailenle kutla zorla organizasyon, gönüllülük esaslidır bu işler

Uğraşmak istemiyorum gercekten çünkü seneye cocugum bu okulda olmayacak zatenn direk kestirip atma sebebimde bu oldu

Genelde böyle kreş tarzı kurumlarda çalışan insanlar çocuk gelişimi mezunu oluyor, bu da onları öğretmen yapmaz. Çocuğunuzu bir okula yazdırırken gerçekten eğitim fakültesi mezunu mu ya da formasyon almış mı diye bir sorgulamalısınız. Yoksa böyle amatör durumların içinde kalabilirsiniz.

Bende ayni şekilde soyledim zaten . Çocuğumda kabul etti . Haftaya iki günde okula göndermicem konuşurlarsa diye . Zaten seneye cocugum bu okulda olmayacak

Cok guzel bir cevaptı. Teşekkür ederim .

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Bende yalakalığın kötü birsey olduğunu çocuğuma öğrenebilirsem çok rahatlicam

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Bende yalakalığın kötü birsey olduğunu çocuğuma öğrenebilirsem
Devlette misiniz ?

Yok ben çocuğumla anlastim . O gün ailecek vakit geçirecez lunaparka gidicez buna ne dersin dedim hemen kabul etti :)

Okurken fenalık geldi. Bizde özel anaokulundayız. Doğum gününde haberimiz bile yoktu öğretmen kendi pastasını alıp okulda kutlamış,sonradan haberimiz oldu. Sizinki tamamen saçma.

Olması gerekende bu. Herkes kendi bütçesine göre bisey alır. 1000 lira çok

Kızımla aynı okuldayız yani ogretmeniyle arkadaşız.gecen hafta doğum günüydü,ben pasta falan aldım bazı veliler de kurabiye falan yapıp getirmiş bide çiçek verdik.ogretmen çok mutlu oldu ne gerek var böyle saçma pahalı hediyelere.

Özel okul diye böyle davranmış olabilirler mi ? Bende tam tersi düşünüyorum. Özel okul zaten emeklerinin karşılığını veriyoruz ustune üstlük bu nedir ? Eşimde Özel olduğu için herkes verir doye dusunmuslerdir diyor . Konu para değil ki burda yalakalık var ortada . Siz ne diyorsunuz bu konuyla ilgili ?

Böyle öğretmen mi olur yahuu bana hediye alın demiş resmen

Ben ilkokuldayken öğretmenine sürpris şekilde veliler para toplayıp öğretmenler gününde almıştı, onda da zorlama yoktu vermek isteyenler vermişti sanıırsam. Çocuklara çok emek koyan gerçek bir eğitimciydi bana onu alın bunu allın diyecek bir kadın zaten değildi. Ellerinden öperim

Okurken fenalık geldi ne küçük hesaplar bunlar. Burdaki tüm öğretmen arkadaşlardan da özür dileyerek bu kadın öğretmen olmuş devlete atanmış sınıf hediye alsın diye ek kadar çocuklara doğumgününü anons etmek, hediye istemek ne ucuzluk.
Bi de kraldan çok kralcılar var hediye alalım yetmez pasta keselim yetmez yemek yiyelim. Gerçekten insanlar çok işsiz.
Hayır yani hepsini geçtim 2 gün tatilim var zorunda mıyım sizi görmeye? Asıl öğretmen olsam pazar pazar ne Veli çekerim ne çocuk

Evet ustu kapalı talep etti resmen . Bende böyle birsey ilk defa gordim . Daha neler gorucem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…