- 21 Kasım 2017
- 27.835
- 122.064
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben de çok fenayım, emzirdikçe kilo alıyorum.Kapandılar ya doğum yapalı iki yıl oldu ben hala kilolarımla başbaşayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok fenayım, emzirdikçe kilo alıyorum.Kapandılar ya doğum yapalı iki yıl oldu ben hala kilolarımla başbaşayım
Ken’in Barbiesi nasıl bilmezsiniz efem ?Barbi kim kız
Aaaa nasıl bilmezsin sitede neler kaçırıyorsun seni kınadımBarbi kim kız
BilmiyomKen’in Barbiesi nasıl bilmezsiniz efem ?
Yok ya onların öğretmen olduğu bir dünyaya çocuk getirilir mi hiç? Danilo desem…Lütfen zorunlu, barbi ve Vanessa olmasın
Nedense şanslı hissettim yaaAaaa nasıl bilmezsin sitede neler kaçırıyorsun seni kınadım
Tamam bildim kendisini pek tanımıyorum nadiren konularını görüyorumYok ya onların öğretmen olduğu bir dünyaya çocuk getirilir mi hiç? Danilo desem…
Sen çok ders çalışıyorsun herhalde bu ara.Bilmiyom
fen bebişim
Keşke çalışsam aylak aylak geziyorumSen çok ders çalışıyorsun herhalde bu ara.
Merhaba hanfendi zümreymişiz öyle diyollaaafen bebişim
iyim zehroşum sen nasılsın
bebeler ne alemde
sen işi biraz hafifletmişsindir ben kafayı yeme seanslarındayım üremeyin annem tek çok iyidir
Şükür canım biri anaokulunda biri kreşte onu bırak öbürünü al seminere git bi hızlı başladık döneme bakalım nasıl geçecekfen bebişim
iyim zehroşum sen nasılsın
bebeler ne alemde
sen işi biraz hafifletmişsindir ben kafayı yeme seanslarındayım üremeyin annem tek çok iyidir
aleyküm selam burhan hanım öyleymişMerhaba hanfendi zümreymişiz öyle diyollaaa
Demin edebiyatçı akademisyen arkadaşım da sapık videolar gönderiyordu bana. Oturun da ders çalışın az.Keşke çalışsam aylak aylak geziyorum
Buralardayım ama niye görmedim ki
Kız sen öğretmen miydin ben seni başka bir şey sanıyordumMerhaba hanfendi zümreymişiz öyle diyollaaa
ben 2 sene ücretsiz izin aldım. bu sene de evdeyim. benim kız kardeş kıskançlığından sapıttı çok şükürŞükür canım biri anaokulunda biri kreşte onu bırak öbürünü al seminere git bi hızlı başladık döneme bakalım nasıl geçecek
Allah kolaylık versin canım
Müdür yardımcılığı için uğraşıyordum sonra deprem vs derken kaynadı gitti.Kız sen öğretmen miydin ben seni başka bir şey sanıyordum
İdare müdürü burhi yivvrumdan mütevellit zaar.
Bir sinava calismam lazım millete öyle dedim falan bir şey diyordun o ne sınavıydı
Asgahah o ne yasıyormuş yaa öyleDemin edebiyatçı akademisyen arkadaşım da sapık videolar gönderiyordu bana. Oturun da ders çalışın az.
Müdür yardimcisi olup burhan gibi odada takilacaktin dimiiiMüdür yardımcılığı için uğraşıyordum sonra deprem vs derken kaynadı gitti.
Olma, ben oldum. İstifa ettim. Öğretmenliğe döndümMüdür yardımcılığı için uğraşıyordum sonra deprem vs derken kaynadı gitti.